nb1.hu

Két játékost szerződtetett a Tiszakécske – reakciók

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A TISZAKÉCSKE BEJELENTÉSE:
 
"Szekér Ádám és Geiger Norbert csatlakozott a Tiszakécskei LC keretéhez
Szekér Ádám (20) a Szombathelyi Haladástól érkezett a Tiszakécskei LC kötelékébe. Geiger Norbert Attila (29) rutinos labdarúgó, aki a Pécsi MFC-t erősítette az előző szezonban.
 
Hol futballoztál korábban?
Geiger Norbert: Ez a 11. évem lesz felnőtt labdarúgásban, volt egy hosszabb időszakom a Szegeden, onnan kétszer Dabasra adtak kölcsön. Utána egy életbeni döntésem miatt Méhkerékre igazoltam a megyei I. osztályba. Ennek az időszaknak az volt a szépsége, hogy ott ismertem meg a páromat. Utána a PMFC-nek köszönhetően kerültem vissza az NB III-ba, majd az NB II-be. A pécsi időszakom után igazolok Tiszakécskére.
 
Szekér Ádám: Szombathelyi nevelés vagyok, ott születtem a településen. Az Illés Akadémiából kerültem fel a Haladás nagy csapatába. Egy évet voltam kölcsön Ajkán kölcsönjátékosként, utána visszatértem Szombathelyre az NB II-be. Most eljött a váltás ideje, így kerültem Tiszakécskére.
 
Hogyan jött a tiszakécskei lehetőség? Miért éppen a TLC?
Geiger Norbert: Több csapat közül választottam. Úgy gondolom, hogy idén a Tiszakécske nagyon jó csapat lesz a keret alakulását figyelembe véve.
 
Szekér Ádám: Lejárt a szerződésem Szombathelyen. Éreztem, hogy váltanom kell, vérfrissítésre volt szükségem. Szimpatikus klub a Tiszakécskei LC, úgy érzem, hogy itt sokat tudok majd fejlődni.
 
Milyen ismereteid voltak a klubunkról?
Geiger Norbert: Több ismerősöm barátom is futballozott itt korábban és csak pozitív visszajelzéseket hallottam a klubról pl. Tölgyesi Viktortól vagy Helesfay Donáttól.
 
Szekér Ádám: Játszottam a Tiszakécske ellen több alkalommal. Arra emlékszem, hogy jól futballoztak, kellemetlen ellenfél volt a csapat.
 
A jelenlegi kécskei keretből játszottál együtt valakivel korábban?
Geiger Norbert: A mostani keretből Kalmár Ferenc volt csapattársam Szegeden.
 
Szekér Ádám: A jelenlegi keretből nincs olyan labdarúgó, akivel együtt játszottam. Winklert még az Illés Akadémiáról ismerem, de vele nem szerepeltem egy csapatban.
 
Milyen poszton játszol?
Geiger Norbert: A támadó szekcióban vagyok bevethető. Jobban szeretem, ha középen mozoghatok, de a széleken is bevethet az edző. Igyekszem minél jobb teljesítményt nyújtani.
 
Szekér Ádám: Középpályás vagyok. Védekező középpályásként, a belső középpályán játszom legszívesebben. Ott érzem jól magam a 6-os 8-as pozícióban.
 
Játszottál korábban a TLC ellen?
Geiger Norbert: A Tiszakécske ellen az elmúlt szezonban mindkét meccsen játszottam. A második mérkőzésen észrevettem, hogy mennyit fejlődött a kécskei csapat az őszi szezonhoz képest. A 90 perc alatt végig a földön tartották a labdát, sok passzos játékot mutatattak be, ami nagyon szimpatikus volt számomra.
 
Mire lehet képes a kécskei csapat a következő szezonban?
Geiger Norbert: Az első tízben benne lehet a csapat. Nagyon szeretnénk, ha az 5. és a 10. hely közötti pozíciókban végeznénk.
 
Szekér Ádám: Remélem, hogy minél hamarabb összeállunk és szervezett csapat leszünk. Bízom benne, hogy nagy meglepetéseket fogunk szerezni.
 
Ismerted a települést?
Geiger Norbert: Tudom, hogy egy nagyon szép üdülőváros Kecskemét mellett. Szeretném majd a párommal és a családommal felfedezni a környéket, a termálfürdőket és a strandot, de nyilván a futballon lesz 100 százalékban a fókusz. Ez csak a szabadidőben lesz lehetséges.
 
Szekér Ádám: Túlságosan nem ismertem, de utánanéztem az ide igazolásom előtt. Szimpatikus település, jól fogom itt magam érezni, hiszen ide is költözöm.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC