nb1.hu

Ketten távoznak Ajkáról

Hivatalos bejelentés.

ÍME AZ AJKA BEJELENTÉSE: 
 
,,Kovács Gergő tavalyi bajnokcsapatunk meghatározó játékosa volt, utoljára a májusi BKV Előre elleni idegenbeli találkozón lépett pályára csapatunkban. Gergő makacs sérülés miatt sajnos a teljes őszi szezont kénytelen volt kihagyni, rehabilitációjának folytatása mellett a szakmai stáb nem tud számítani a játékára, így közös megegyezéssel szerződést bontott együttesünkkel.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – Gálhidi NB III-as csapatot irányít – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Másik távozónk Oláh László 2 éve érkezett csapatunkhoz, tavalyi bajnokcsapatunk oszlopos tagja volt. Ajkai színekben 51 alkalommal lépett pályára, ezeken a találkozókon 30-szor volt eredményes. Az őszi szezonban kevesebb lehetőséghez jutott, így a több játéklehetőség reményében kérte szerződése felbontását. Oláh László hazaigazol, hiszen a Békéscsabán folytatja pályafutását.
 
Mindkét játékosnak sok sikert kívánunk további pályafutásához."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC