nb1.hu

Ki kellett lakoltatni a balmazújvárosi focistákat

200 milliós támogatás a kulcsmomentum.

A balmazújvárosi focisták eddig önkormányzati lakásokban laktak, azokat azonban felújítja a városvezetés, ezért váratlanul ki kellett költözniük. Cserelakás nincs, így jobb híján a Pötyi Szállón lakhatnak az érintettek – jelezte az mfor.hu.
 
Balmazújváros közel 200 millió forintos támogatást kapott az önkormányzati bérlakások felújítására, a program tavaly nyár végén el is indult, a munkaterületet átadták a kivitelezőnek, akinek 2019. április 20-ig van ideje befejezni a munkát. A beruházás azonban olyan bérlakásokat is érint, melyekben a Balmazújváros Sport Kft. alkalmazásában álló sportolók laknak – derül ki a közgyűlés január 11-i ülésének előterjesztéséből.
 
A helyzet mára azonban úgy tűnik, megoldódott, a focisták kiköltöztek a szóban forgó lakásokból. Igaz, némi csúszás ezúttal is volt. A városvezetés végső határidőként január 14-ét jelölte meg, a polgármester tájékoztatása alapján azonban még kellett néhány nap a költözéshez.
 
"A Balmazújváros Sport Kft.ügyvezetőjének kérésére a 2019.január 14-i határidőt a Képviselő-testület 2019. január 18-ra módosította. 2019. január 18-án a kulcsok átadása rendben megtörtént" – tájékoztatta lapunkat Hegedűs Péter, polgármester.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC