nb1.hu

Ki lesz a sereghajtó edzője?

Szeged – Több esélyes is van a posztra.

Az NB II-ben sereghajtó SZEOL SC az utolsó három 2016-os fordulóban Lóczi Istvánnal a kispadon játszott. A korábbi szakmai igazgató azután vállalta el az edzői posztot, hogy Tóth Ákos vezetőedző lemondott. A szakember első körben ebben a három meccsben gondolkozott, és továbbra sem dőlt el, hogy tavasszal folytatja-e – jelezte a rangado.hu.

 

– Már elküldtem az értékelésemet Mányi József tulajdonosnak és Siha Zsolt sportigazgatónak, abban maradtunk, hogy a jövő héten megbeszéljük a folytatást – kezdte Lóczi.

 

– Szerintem három lehetőség van. Az egyik, hogy ha úgy döntünk, a bennmaradás már elúszott, és a cél a szezon tisztességes befejezése. Ebben az esetben én szívem szerint hátrébb lépnék, jöjjön egy fiatal edző, akit fél évig segítenék, hogy beletanuljon az NB II-be. Erre alkalmas lenne Makra Zsolt, aki Tóth Ákossal együtt távozott, de mondjuk a szintén szeolos Bóka Ferenc is – fogalmazott.

 

– A másik két opció abban az esetben áll fenn, ha a klub nekiveselkedik, és mindent bevetve megpróbál bennmaradni. Ehhez mondjuk szinte egy teljes NB I-es csapatot kellene igazolni, ami rengeteg pénzbe kerül. Ha ezen az úton folytatjuk, akkor vagy jön egy profi, nagy tapasztalatú edző, mint mondjuk Tóth Bálint, de én is érzek magamban annyi erőt, hogy folytassam, megfelelő segítséggel. Meglátjuk, mi lesz, ám nem érint majd kellemetlenül, ha mással a kispadon folytatja a csapat – tette hozzá Lóczi, aki szakmai igazgatóként mindenképp marad a klubnál.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC