Kiakadt a Hali trénere, sok dolga lesz a DVTK új edzőjének - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kiakadt a Hali trénere, sok dolga lesz a DVTK új edzőjének - reakciók

Juhász Gergely - 2022. April 11. Monday 10:41
Lipcsei külön kiemelte egy játékosát.
Kép forrása: Haladás/Facebook
Egy meccs kivételével már az összesen lejátszották a 32. fordulóban, cikkünkben összeszedtük a vezetőedzők meccs utáni értékeléseit.
 
Szolnok-Nyíregyháza 1-0
 
Romanek János (Szolnok): ,,Nagyon sokat tettünk a győzelemért. Köszönöm a srácoknak, amit a pályán nyújtottak, igazi csapatként játszottak, így megérdemelt a sikerünk. Lehet, a labdát nem mi birtokoltuk többet, de a helyzeteket mi alakítottuk ki. Bár a tizenegyesnél szerencsénk volt, Fortuna eddig nem állt mellénk, így ez már járt nekünk."
 
Balogh Zoltán (Nyíregyháza, megbízott edző): ,,Rendkívül csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Többet birtokoltuk a labdát, de a támadásainkat nem tudtuk befejezni, ráadásul öngólt vétettünk, tizenegyest hibáztunk, így el kell fogadnunk a vereséget."
 
Kecskemét-Békéscsaba 4-1
 
Szabó István (Kecskemét): ,,Kicsit fáradtabbak voltunk, a szél segítségével is a Békéscsaba ránk erőltette akaratát a szünetig. Az egyenlítés után megmutattuk a tartásunkat, a cseréknek és a taktikai húzásoknak köszönhetően gólokban is ellenfelünk fölé kerekedtünk."
 
Schindler Szabolcs (Békéscsaba): ,,Mezőnyben többet futballoztunk, mint a hazai csapat, a gólokat viszont mi kaptuk, és ez eldöntötte a mérkőzést."
 
Siófok-III. Kerület 1-0
 
Domján Attila (Siófok): ,,Inkább a küzdelem dominált, folyamatos játék nemigen alakult ki. A fegyelmezett védekezésünknek köszönhetjük a három pontot."
 
Kemenes Szabolcs (III. Kerület): ,,Azt kaptuk a Siófoktól, amire számítottunk. Az egész szezonjuk sikerszéria, mi pedig magunkhoz képest is gyengén futballoztunk, így nem lehetett kétséges a végeredmény."
 
Ajka-Szombathely 1-0
 
Kis Károly (Ajka): ,,Teljesen megérdemelten nyertünk. A játékosaim mindent megtettek a győzelemért, sokszor kerültünk az ellenfél védelme mögé, és a védekezésünkről is mindent elmond, hogy a vendégek a kaput sem találták el az első félidőben. Remélem, ezzel a győzelemmel elindulunk felfelé és minél előkelőbb helyen végzünk a tabellán."
 
Németh Szabolcs (Szombathely): ,,Nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, megérdemelten nyert az Ajka. Hétről-hétre nem azt a teljesítményt nyújtja a csapatom, ami jelen helyzetben elvárható lenne, az okokat keressük. Nem alakítunk ki megfelelő számú helyzetet, az edzésen a srácok dolgoznak, de jön a mérkőzés, és nem ugyanazt a produktumot adják elő, mint edzésen."
 
Csákvár-Dorog 1-1
 
Tóth Balázs (Csákvár): ,,Az első félidőben nem találtuk a játékunkat, de a szünetben sikerült rendeznünk a sorokat. A második játékrész már a miénk volt és az egyenlítés után akár nyerhettünk is volna."
 
Fenyvesi László (Dorog): ,,Az első félidő a miénk, a második a hazaiaké volt. Sajnos egy pontrúgást követően nagy kavarodásból gólt kaptunk, s így nem tudtunk nyerni."
 
Pécs-ETO 1-0
 
Vas László (Pécs): ,,Komoly karakterről tett bizonyságot csapatom, hiszen nehéz helyzetben vagyunk, három belső védőnk és a kapusunk is kidőlt néhány nap alatt. De remek mentalitással és akarattal léptünk pályára, bizonyítottuk, munkával és alázattal lehet eredményt elérni. Nem játszottunk szépen, de megszereztük a három pontot."
 
Klausz László (ETO): ,,Sajnálom a fiúkat, egy pontot megérdemeltünk volna, egy tizenegyest talán befújhatott volna a játékvezető. A tizenhatos környékén nem vagyunk elég hatékonyak. Arra készültünk, hogy a pécsiek folyamatosan a védelem mögé próbálnak kerülni, a második félidőben ezt meg is oldottuk. A Pécs bizonyította, egyszerű játékkal is lehet nyerni."
 
Budaörs-Budafok 3-1
 
Toldi Gábor (Budaörs): ,,Rendkívül fontos győzelmet arattunk. Hátrányból sikerült nyernünk, így még inkább rászolgáltunk a három pontra. Többet tettünk a sikerért, keményen dolgoztak a srácok."
 
Csizmadia Csaba (Budafok): ,,Ennél jobban nem is kezdhettük volna a mérkőzést, de nem értem, ezután mi történt a csapattal. Az, hogy öt meccsen egyszer kikapunk, nem végzetes, de ez a vereség fájó."
 
Szentlőrinc-Soroksár 0-5
 
Marijan Sluka (Szentlőrinc): ,,Csak az első gólig játszottuk a játékunkat, utána valami megszakadt. Pár napunk volt csak, hogy javítsunk a csapat hangulatán, de úgy látszik, ez nem sikerült. A védelmünk nagyot hibázott, legalább négy gólban közreműködtünk."
 
Lipcsei Péter (Soroksár): ,,Mindig csapatban gondolkodom, de most külön ki kell emelnem a kapusunk teljesítményét. Az első játékrészben két-három esetben is szenzációsan védett. Ha azok a megmozdulások nem lettek volna, minden másképp alakul. A szünet után viszont már jól termeltük a gólokat."
 
DVTK-Tiszakécske 0-0
 
Dragan Vukmir (DVTK): ,,Sajnálom, hogy elmaradt a győzelem, pedig nagyon szerettünk volna három pontot szerezni. Úgy érzékeltem, hogy a játékosokból hiányzott a frissesség, fáradtságot tapasztaltam. Az ellenfél tizenhatosáig eljutottunk, helyzeteket is dolgoztunk ki, de ezeket rendre kihagytuk. Az támadójátékban sokat kell még javítani."
 
Visinka Ede (Tiszakécske): ,,A mérkőzés elején megúsztunk két nagy diósgyőri helyzetet. A folytatásban kiegyenlítetté vált a játék, a mezőnyben egyenrangú felek voltunk. Felkészültünk, hogy a szünet után nyomást gyakorol ránk a Diósgyőr, ez így is történt, nem játszottunk szépen, taktikusan futballoztunk. Nem lehetek elégedetlen az egy ponttal, ugyanis ez sokat ér a bennmaradásért vívott harcban. Igazoltuk, hogy jó csapat vagyunk."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!