nb1.hu

Kibabrál a Vasassal az egykori edzője?

Kezd beérni a munkája régi-új csapatánál.

Nem kezdte valami jól a 2021/2022-es szezont a Békéscsaba. A csapat augusztus végén 1-1-es döntetlent játszott a Budaörssel, a találkozó után pedig edzőváltás történt: Preisinger Sándor helyét Schindler Szabolcs vette át.
 
Schindler számára nem volt ismeretlen a közeg, hiszen korábban már dolgozott a lila-fehér együttesnél. A 46 éves tréner két vereséggel nyitotta az újabb békéscsabai korszakát, ám az előző két meccsen veretlen maradt. Előbb a komoly terveket szövögető Diósgyőrtől szerzett értékes pontot a viharsarki alakulat, majd szerdán a Csákvár otthonában diadalmaskodtak Schindler tanítványai. Ez a siker kellett egyébként a Békés megyeieknek, hiszen ezt megelőzően még nem diadalmaskodtak a mostani idényben. 
 
Íme a Békéscsaba eredményei Schindler irányításával:
 

(null)

(null)

 
Vasárnap a Vasas érkezik a Békéscsabához, ez a találkozó pikánsnak ígérkezik Schindler Szabolcsnak, hiszen az előző szezonban az angyalföldieket irányította. Schindler távozását május 30-án jelentették be a fővárosiak, az örökébe Kuttor Attila lépett. 
 
Egyébként az angyalföldiek is jó hangulatban várhatják a hétvégi ütközetet, hiszen szerdán a Nyíregyházát győzték le 2-0-ra. A Vasas jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, míg a Békéscsaba a 17. pozícióban van.
 
A Békéscsaba-Vasas mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC