nb1.hu

Kiemelt díjban részesült a Vasas többségi tulajdonosa

Ezer szállal kötődik a klubhoz.

 

Mint ismert, a Vasas négy fordulóval a vége előtt 12 ponttal vezeti az NB II-t, így matematikailag még nem, de gyakorlatilag már bajnokként feljutott az NB I-be. A Vasas SC az Illovszky-stadionban tartotta az éves közgyűlését szerdán, ahol kiosztották a kiemelt díjakat is – így többek között Nagy György, a futballklub többségi tulajdonosa is elismerésben részesült.

 

Íme, a vasasfc.hu jelentése:

 

"Hagyományosan az emlékezés perceivel indult a 2022. évi közgyűlés, az anyagegyesület a Vasas család elmúlt egy évben elhunyt tagjai előtt tisztelgett az Illovszky-stadion Baróti-termében. Ezt követően a kiemelt díjak átadása következett: az idei évben a Vasas család 16 tagja részesült kitüntetésben, köztük Nagy György, a Vasas Futball Club többségi tulajdonosa, aki a Vasas Támogatásáért Díjban részesült.

 

Nagy György ezer szállal kötődik a Vasas családhoz: korábban a vívószakosztály elnökségi tagjaként támogatta a sportágat, emellett ő maga is aktív és rendkívül sikeres curlingversenyző piros-kék színekben – vegyes párosban Szekeres Ildikóval világbajnoki ezüstérmes és 32-szeres magyar bajnok -, illetve lányuk, Nagy Laura pedig a Vasas és a magyar curling első ifjúsági olimpiai bajnoka. Az utóbbi években a labdarúgással is összefonódott Nagy György neve, aki 2019 decemberétől többségi tulajdonosként vállal szerepet a Vasas Futball Clubnál.

 

Szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC