nb1.hu

Kiérdemelték a tévéközvetítést!

Férfias teljesítmény után férfias menet vár Csizmadiáékra.

"A csapat saját magának harcolta ki, hogy két hét múlva az M4 Sport által közvetített mérkőzésen rangadót játszhat a Hidegkuti Nándor Stadionban" 
(Csizmadia Csaba)
 
Az, hogy az MTK vezeti a bajnokságot, nem meglepetés. Az, hogy a Haladás és a Békéscsaba csak a középmezőny tagja, már az, de a legnagyobb elismerés eddig a Budafokot illeti a bajnokságban.
 
A rajt előtt Bélteky Róbert tulajdonos és Jakab János tiszteletbeli elnök arról beszélt a Nemzeti Sport helyszínen készített riportjában, hogy a körülmények és az anyagi lehetőségek alkalmasak arra, hogy a gárda akár az élvonalban is szerepeljen. 
 
És a jelek, az egyre erősebb jelek szerint kezd kialakulni a dédelgetett álmok szakmai alapja is.
 
 

 
A Budafok eddig egyetlen alkalommal, az 1945/46-os bajnokságban szerepelt az élvonalban, de most fordulóról-fordulóra közelebb kerül ahhoz, hogy ismét a legjobbak között találtasson.
 
Addig persze még nagyon sok meccs és nagyon sok dolog történik majd a másodosztályban is, és ezt tudja a gárda vezetőedzője, Csizmadia Csaba is. Meg azok is, akik nemcsak a jelent élik át, hanem (a múlt mellett) a jövőt is vizsgálják. A Budafok esetében ez annyit tesz, hogy igazi erőpróba vár a másodikra, de nemcsak a következő fordulóban, hanem utána is.
 
A következő körben Csizmadiáék az MTK vendégei lesznek, megjósolhatatlan végkimenetelű találkozóra van kilátás. Utána a Vác megy hozzájuk vizitre, papíron, azaz elméletben ez sima hazai győzelem. Utána mennek az ETO-hoz, fogadják a Halit, mennek Gyirmótra, majd fogadják a szintén szárnyaló Siófokot.
 
Nem könnyű menet, de legalább férfias!
 
 

 
"Addig viszont még sok munka vár ránk, a válogatott szünetben sem veszünk vissza a tempóból. Ugyanolyan ritmusban dolgozunk majd, ahogy eddig." – folytatta Csizmadia a cikk elején idézet mondat után a nyilatkozatát a klub honlapjának.
 
És azt is elmondta, minek köszönhető az eddigi sikeres szereplés, mely édes álmodozást eredményez: „Nagybetűs Csapat vagyunk, hiszen aki pályára lép, pontosan tudja a dolgát, maximálisan odateszi magát és ebből az látszik, hogy mindenkire lehet számítani".
 
Október 20-án vasárnap 18 órától érdemes lesz tehát az M4 Sportra kapcsolni, mert mint írtuk, jön a bajnokság, eddigi szakmai szempontok alapján, mindenképpen csúcsrangadónak nevezhető összecsapása.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC