nb1.hu

Kiesés ellen harcol Huszti volt segítőjének a csapata – reakció

Bennmarad a csapat?

Januárban nevezték ki Toldi Gábort, Huszti Szabolcs volt debreceni segítőjét a Budaörs élére, ám azóta sem könnyű a csapat helyzete. Idén két győzelem mellett háromszor játszott döntetlent a budai gárda, négy vereség mellett. Jelenleg a tizennyolcadik, kiesést jelentő helyet birtokolja a csapat 29 ponttal, ami pontosan ugyanannyi, mint az előttük álló Budafoknak van.
 
Erről a helyzetről is nyilatkozott Molnár Tibor, a Budaörs támadója a klub hivatalos honlapjának:
 
Hogyan értékelnéd a Tiszakécske elleni mérkőzést?
Nagyon csalódottan. Az elég jól sikerült Dorog elleni meccs után bíztunk benne, hogy tovább visz minket a lendület, és be tudjuk húzni a tiszakécskei bajnokit. Pozitívum, hogy három gólt szereztünk idegenben, de az ellenfél eggyel több gólt lőtt, így sajnos nem jár érte pont. A mérkőzés folyamán több ízben is saját magunkat hoztuk kellemetlen helyzetbe. Eladtuk a kétgólos előnyt, majd ugyan mi is fel tudtunk állni, ám a hazaiak negyedik góljára már nem volt válaszunk. Sajnálom, hogy válogatott szünet jön, jó lett volna már a hétvégén javítani.
 
A góllövőlistán elfoglalt helyeden javítottál. Az elmúlt két meccsen két gólt is szereztél. Nagyon kellett már neked?
Igen, de elvégre ez a dolgom, ezért vagyok a pályán. Támadóként nagyon szeretek gólt lőni, imádom nézni, ahogy a labda áthalad a gólvonalon. Sajnos ez a Tiszakécske ellen nem sokat ért, de bízom benne, hogy a következő mérkőzésen ez megfordul.
 
Rögösnek tűnik a bennmaradás felé vezető út. Odaérhettek a végére?
Most már kicsit kellemetlenebb a helyzetünk, de egy biztos, mégpedig az, hogy nem adjuk fel. Sajnos ezúttal is egy közvetlen rivális ellen hullajtottunk pontokat, de van mibe kapaszkodnunk, hiszen szerencsére nem egy tízpontos hátrányt kell ledolgoznunk, hanem nüanszokon múlhat, hogy ki marad bent az NB II-ben. Ha az egyik ilyen csapat mi szeretnénk lenni, akkor csipkednünk kell magunkat. Az elmúlt szezonokban voltunk már a tabella élmezőnyében is, de ezek is mi vagyunk, most ezt kell megoldanunk. Nem lesz könnyű, de bízunk magunkban.
 
A válogatott szünet után a Haladást fogadjátok. Milyen mérkőzésre számítasz?
Ők sincsenek túl jó formában, de nyilván nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk. Mindenképp győznünk kell, ha előrébb akarunk kerülni a tabellán. Agresszívan kell futballoznunk, kezdeményezőnek kell lennünk, és akkor jönnek a gólok, ahogy az elmúlt két meccsen is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC