nb1.hu

Kis Károly betegsége után visszatér az újonchoz

Hétfőn Kis irányításával kezdi a munkát az FC Ajka.

 
Az újonc jelenleg a 15. helyen áll az NB II táblázatán. A csapat 22 pontot szorgoskodott eddig össze és hétfőn kezdik meg a felkészülést a tavaszi idényre.
Jeney Gyula másodedző után újra Kis Károly irányítja az ajkai csapatot. Ezt azért érdemes hangsúlyozni, mert a tréner az utóbbi hetekben betegséggel küzdött, de a jelek szerint immár újra egészséges a szakember.
 
"Nem volt könnyű időszak, ám szerencsére már túljutottam rajta. Ebben nagy segítséget kaptam a balatonfüredi kórház orvositól, a családomon túl az ajkai klub vezetőitől, a játékosoktól és sok szurkolótól. Bíztam benne, hogy átmeneti állapotól van szó, és ez megerősítést nyert. Közvetlen segítőim, akikkel napi kapcsolatban voltam és nagyon becsületesen látták el feladatukat, így nekem legfőképp a gyógyulásra kellett összpontosítani" – nyilatkozta a heol.hu weboldalnak Kis Károly.
 
Kis Károly a legnagyobb sikereit a Pakssal érte el, a Tolna megyei alakulattal ezüstérmet szerzett az NB I-ben, emellett a Ligakupát is megszerezte. Sőt, a nemzetközi porondon is megmérette magát és nem is valott szégyent: az Európa-liga 3. selejtezőkörében a skót Hearts ellen estek ki a paksiak.
 
Az Ajka a 2020-as esztendő első bajnokiján a Kazincbarcika otthonában lép pályára február másodikán.

 

Élő közvetítés az átigazolásokról – Dzurják vezetőedző lett – NB1.hu

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC