nb1.hu

Kispesti Siófokon, NB I-ből igazolt a DEAC és a Gyirmót is

Hivatalos bejelentések.

 

A SIÓFOK KÖZLEMÉNYE:

 

"A BFC Siófoknál folytatja pályafutását Tömösvári Bálint – az 1998-as születésű játékos egy évre kölcsönbe érkezik a Budapest Honvédtól. Korábban játszott Szolnokon, Kaposváron és Győrben.

„Nagyon jól érzem magam Siófokon, egy nagyon jó közegbe csöppentem bele. Mindenki az elejétől kezdve nagyon befogadó és segítőkész volt. A csapat teljesítményén az látszik, hogy a felkészülési időszak talán legfárasztóbb szakaszába léptünk, most a legfáradtabb mindenki, de a bajnokságra szerintem jó állapotban leszünk. Biztos vagyok benne, hogy minden meccsen ki fogjuk magunkból hozni a maximumot, és arra fogunk törekedni, hogy minél jobban szerepeljünk. Szeretném gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapat eredményességét!” – nyilatkozta Tömő honlapunknak.

Sok sikert kívánunk sárga-kék színekben!"

 

Játékosokat küld a Honvéd Siófokra – NB1.hu

 

 

A DEAC BEJELENTÉSE:


"Újabb labdarúgó csatlakozott a Debreceni Egyetem alakulatához: Orosz Marcell a DVTK-tól érkezett kölcsönbe a csapatunkhoz. A hamarosan huszadik születésnapját ünneplő futballista bal oldali védőként veheti ki a részét a DEAC sikereiből.

Zajlik az építkezés a DEAC-nál: Takács Péter, Székely Dávid és Acsádi Bence után Orosz Marcell is úgy döntött, hogy elfogadja együttesünk ajánlatát. A 19 esztendős futballista eddig a Diósgyőr második gárdájában lépett pályára bajnokin, az előző idényben tizenkilenc összecsapáson jutott szóhoz az NB III Keleti csoportjában.

“Sok jót hallottam új csapatomról, ezért is döntöttem úgy, hogy a DEAC-ban folytatom a pályafutásomat. Természetesen az is motivált, hogy a másodosztályban bizonyíthatok. Az is elképzelhető, hogy a Debreceni Egyetemen folytatom a tanulmányaimat a sportszervező szakon. Ugyan sok embert nem ismertem, ennek ellenére zökkenőmentesen ment a beilleszkedés, amiben sokat segített Takács Peti. Hogy milyen célunk lehet a bajnokságban? Szerintem a legfontosabb feladatunk a bennmaradás kiharcolása lesz” – fogalmazott Orosz Marcell, aki augusztus 12-én ünnepli huszadik születésnapját.

Orosz a védelem tengelyében és a hátsó alakzat bal oldalán sem jön zavarba. A jelek szerint utóbbi pozícióban szavaz neki bizalmat Balogh Pál. “Megbeszéltük a vezetőedzővel, hogy elsősorban balbekként számít rám. A legfontosabb feladatom a védekezés lesz, de természetesen ha lehetőségem nyílik, a támadásépítésből is szeretném kivenni a részemet” – mutatott rá új játékosunk."


A GYIRMÓT KÖZLEMÉNYE:

 

"Egy évre kölcsönbe érkezett klubunkhoz a MOL Fehérvár FC-től a 19 éves labdarúgó, Major Martin. A védő a labdarúgó karrierjét az Aba-Sárvíz FC csapatában kezdte, majd 2011. telén igazol a székesfehérváriakhoz. Az elmúlt két esztendőben piros-kékek – a harmadosztályban szereplő – második számú csapatának meghatározó tagja volt.

Gyirmóti pályafutásához nagyon sok sikert kívánunk!"

 
 

AZ MTK BEJELENTÉSE:
 
"Távozik az MTK Budapest labdarúgócsapatától Szatmári István, akit átigazolási díj fejében kivásárolt szerződéséből a Merkantil Bank Ligában szereplő Gyirmót FC Győr.

A 23 éves futballista zalaegerszegi és békéscsabai kölcsönjátékát követően tavaly nyáron tért vissza egyesületünkhöz, ahol a 2019/2020-as szezonban 13 mérkőzésen lépett pályára – tíz alkalommal az NB II-ben, háromszor a Magyar Kupában – de a tavasz folyamán már nem kapott játéklehetőséget.

Szatmári Istvánnak köszönjük a klubért tett erőfeszítéseit, és további pályafutásához sok sikert kívánunk!"
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC