nb1.hu

Kisvárda: Ugyanúgy a három pontért lépünk pályára – Soós Imre

Kisvárda – A második helyen álló csapat edzője megnyerné az összes hátralévő meccset.

Három idegenbeli mérkőzéssel folytatódik a Kisvárda számára a másodosztályú bajnokság, ahol a Balmazújváros vendégiként lép elsőként pályára. A kilátásokról Soós Imrét csapatunk vezetőedzőjét kérdezte a klub honlapja.

 

Három idegenbeli mérkőzés következik. Hogy lehet erre felkészülni?

 

Ugyanúgy ahogy eddig tettük, hiszen mi vagyunk a másodosztály mezőnyében az egyetlen csapat, amely nem szenvedett idegenben vereséget a tavaszi fordulók során. Sőt, 7 kapott gólunk mellett 19-t rúgtunk ezeken a találkozókon, remélem most sem szakad meg a sorozatunk.

 

Milyen eredménnyel lennél elégedett, mennyi pont lenne elfogadható az utolsó négy mérkőzésen?

 

Elégedett természetesen a megszerezhető 12 ponttal lennék, hiszen ebben az esetben biztosan sikerülne megőriznünk a második helyünket, amire úgy gondolom meg is van az esélyünk.

 

Balmazújváros a következő ellenfél. Mennyire ismered őket?

 

Minden csapattal kapcsolatban alapos munkát végzünk, úgy gondolom a Balmazújvárosból is felkészítjük a játékosokat annyira aprólékosan amennyi szükséges ahhoz, hogy mindenki tudja a feladatát. A Balmaz-Kamilla csapatát hazai pályán alaposan megvertük, ráadásul három játékosukat kiállította a játékvezető. Biztosan felfokozott hangulatú mérkőzésre lehet számítani, a saját honlapjuk szerint is presztízsmeccsre készülnek, fűti Őket a visszavágás reménye, ráadásul a televíziós közvetítés jóvoltából ország-világ előtt.

 

Erre hogyan készültök?

 

Én úgy gondolom ez az Ő problémájuk, mi ezzel nem foglalkozunk. A saját játékunkat fogjuk játszani, a mi motivációnk az, hogy megőrizzük a második helyünket.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC