Kiütötte a DVTK a Csabát, gólgazdag meccset játszott a Dorog - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kiütötte a DVTK a Csabát, gólgazdag meccset játszott a Dorog

Juhász Gergely - 2021. July 07. Wednesday 19:56
Készülnek a csapatok a bajnokságra.
Kép forrása: dvtk.eu
BÉKÉSCSABA-DVTK
 
A Békéscsaba beszámolója:
 
Békéscsaba 1912 Előre – DVTK
1-4 (0-2)
ZÁRTKAPUS!
 
 
Időpont: 2021. július 7. (szerda) 17:00 óra
 
Helyszín: Telki Edzőközpont
 
Cím: 2089 Telki, Szajkó u. 39.
 
Játékvezető: Solymosi Péter
 
Asszisztensek: Szert Balázs, Máyer Gábor
 
Békéscsaba: Krnács Richárd (35), Nagy Sándor (5), Albert István (25), Bora György (55), Mikló Roland (19), Sipos Gábor (23), Horváth Péter (77), Ilyés Tamás (17), Lukács Raymond Barna (30), Máris Dominik (15), Varga Szabolcs (37). Cserék: Laky László (73), Puskás Gábor (81), Fazekas Lóránt (21), Farkas Márk (4), Tóth Bence (70), Mészáros Márk (8), Hodonicki Márk (28), Kitl Miklós (6), Kovács Ádám Tibor (22), Paudits Patrik (99), Gránicz Patrik (7), Borbély Bence Boldizsár (14).
Vezetőedző: Preisinger Sándor
 
DVTK: Póser Dániel, Eperjesi Gábor, Szatmári Csaba, Hegedűs János, Bárdos Bence, Zsemlye Balázs, Szeles Tamás, Zsolnai Richárd, Asmir Suljić, Jurek Gábor, Hornyák Marcell. Cserék: Borsos Vilmos, Orosz Donát, Polgár Kristóf, Dejan Karan, Szűcs Kornél, Bokros Szilárd, Oláh Bálint, Kispál Tamás, Németh Márió, Makrai Gábor, Könyves Norbert.
Vezetőedző: Kondás Elemér
 
Gólszerzők: Eperjesi Gábor (8. perc), Zsemlye Balázs (47. perc), Gránicz Patrik (64. perc), Dejan Karan (71. perc), Makrai Gábor (107. perc).
 
Sárga lap: Gránicz Patrik.
 
Rekkenő hőségben került sor csapatunk második előkészületi mérkőzésére, melyen az első osztálytól búcsúzó Diósgyőr együttese volt az ellenfél.
 
A 8. perc végén Eperjesi Gábor elé került a labda, aki az alapvonal közeléből kapura lőtt, lövése pedig Krnács kapus lábáról pattant a hálóba, 0-1. Az első felvonásban főképp a DVTK tudta irányítani a játékot, csupán néhány lehetőség adódott a csabaiak előtt, de ezeket nem sikerült gólra váltani. A 47. percben Zsolnai szabadrúgása után Zsemlye Balázs emelkedett a legmagasabbra és tisztán fejelte a kapuba a játékszert, 0-2. A második hatvan percre komplett sorcserék következtek és ezzel a játék képe is megváltozott. Többet támadott az Előre, a piros-fehérek csak ritkán tudtak a saját területükről kimozdulni – azt viszont az esetek jó részében igencsak veszélyesen tették. A 64. percben összejött a szépítés, Szűcs Kornél szabálytalankodott a tizenhatoson belül és a jogosan megítélt büntetőt Gránicz Patrik értékesítette, 1-2. A diósgyőri pontrúgások továbbra is zavart okoztak a lila-fehér védelemben és a 71. percben egy szöglet után Dejan Karan fejelt a vendég kapuba, 1-3. Tovább gyötörte ellenfelét az Előre, de a számtalan kidolgozott lehetőségből egyet sem sikerült értékesíteni. Ahogy lenni szokott a futball büntetett és a 107. percben Oláh Bálintot csak szabálytalanul tudták szerelni a csabai védők. Az újabb tizenegyest Makrai Gábor lőtte az elvetődő Laky kapus mellett a kapu közepébe, beállítva ezzel a végeredményt, 1-4.
 
Összességében elmondható, hogy a felkészülés jelenlegi szakaszában a meccsterhelés és a taktikai formációk gyakorlásán van a lényeg, ennek fényében a mérkőzés elérte célját. A szummázáshoz hozzátartozik, hogy a pontrúgásokkal szembeni védekezéssel, valamint a helyzetek értékesítésével egyelőre hadilábon állunk, de nyilván lesz ez még sokkal jobb is. 
 
DOROG
 
Túl egy újabb felkészülési találkozón, amely gólgazdag győzelemmel zárult:
 
Dorogi FC 4-3 BVSC-Zugló
 
Csapatunk: Mursits, Pohner, Dlusztus, Izing, Papp, Lénárth, Csillag, Szerencsi, Girsik, Szedlár, Szabó, pályára lépett továbbá Iszák, és U19-es csapatunk újabb fiatalja, Ferkó Máté is.
 
Gólszerzőink: Girsik, Szabó, Dlusztus és Szerencsi.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!