nb1.hu

Komoly fejlesztés lesz az NB II-es csapat stadionjában – kép

A sportigazgató a nyári igazolásokról is beszélt.

A Duna Aszfalt együttese a 15. helyen végzett a másodosztályban. Nyilas Elek sportigazgatóval a klub hivatalos weboldala készített egy hosszabb interjút. A csapatnál a nyár mozgalmasan fog zajlani, hiszen a stadionban a pályafűtés kiépítése zajlik, emellett a világítást is ki fogják cserélni, ezzel az MLSZ előírásait akarják teljesíteni az elöljárók.
 
"Jelenleg zajlik a pálya alácsövezése és sor kerül a világítás fejlesztésére is, aminek következtében hangulatos esti mérkőzéseket játszhatunk majd. Ezekkel a munkálatokkal a tervek szerint készen lesznek a szezon kezdetére a kivitelezők. Nagy a valószínűsége annak, hogy már az első meccsünket itthon játszhatjuk a következő bajnokságban. Ez már egy hosszú ideje eltervezett munka, ami napra pontosan be volt lőve. Vasárnap vége lett a dorogi meccsnek, hétfőn reggel a munkagépek már el is kezdték a kivitelezést. Ezek a beruházások hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy a magasabb igényeknek is megfeleljünk" – fogalmazott Nyilas. 
 

null

null

Nyilas szerint nem lehetnek elégedetlenek a szerepléssel, bár azt is elmondta, hogy ez az idény sokat kivett a játékosokból. A nyári játékosmozgásra is kitért Nyilas Elek. Elmondta, lesznek változások a keretben, bár bizonyos nehézségekre is rávilágított.
 
"Tudjuk, hogy milyen területen kell javulnunk, miben kell jobbnak lennünk a mérkőzéseken. Ennek megfelelően a személyi állományban is lesznek változások. Ennél is stabilabb pozíciót szeretnénk elfoglalni a táblázaton, szeretnénk még jobban kiszolgálni szurkolóinkat, látványosabb és eredményesebb játékkal. Ezekre a változtatásokra rengeteg energiát fordítunk, hiszen mióta véget ért a bajnokság, az én munkámat ez tölti ki; a keret megerősítése, s azoknak a hiányosságoknak a pótlása, amelyeket észleltünk. Azt viszont hozzáteszem, hogy a keret megerősítése nehéz feladat: egyrészről csábító a tiszakécskei labdarúgás, s vannak önjelöltek is, akik jönnének, másrészről csak olyan labdarúgók érkezhetnek, akik a szemléletünknek és a filozófiánknak is megfelelőek. Olyan labdarúgók jöhetnek, akik könnyen be tudnak illeszkedni a városba, a klubba, büszkén viselik a tiszakécskei színeket és az igényeik sincsenek az egekben. Ezt a pár dolgot közös nevezőre hozni, azért nem egyszerű feladat" – fogalmazott Nyilas.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC