nb1.hu

Komoly játékvezetői tévedések miatt kelt ki a Budafok trénere

Nincs könnyű helyzetben a kiesés ellen küzdő csapat.

Csizmadia Csaba, a Budafok trénere nem volt boldog csapata legutóbbi mérkőzését követően, sőt, több csapata ellen megítélt bírói ítéletet is sérelmezet.
 
A Kazincbarcika otthonában játszott a legutóbbi fordulóban a BMTE. A hazaiak Fótyik Dominik találatával szerezték meg a vezetést, de Kulcsár Kornél egyenlíteni tudott a második játékrészben. Végül egy megkérdőjelezett büntető döntött a meccsen, melyet Fótyik értékesített.
 
– A játékvezető egy olyan büntetőt fújt be ellenünk, amely teljesen indokolatlan volt. Az egyik kazincbarcikai játékos rátaposott Veszelinov Vladimir lábára és meglökte középpályásunkat. Ő felemelte a kezét és a labda pedig így akadt el benne. Ráadásul nem ez volt a bíró egyetlen hibás ítélete – háborgott Csizmadia a klub honlapján. – A hazaiak hetedik faultja után, mezlerántásnál sem vette elő a sárga lapot. Szeretném hangsúlyozni, hogy nem szokásom a játékvezetőkkel foglalkozni, mert ugyanúgy emberek és hibázhatnak, de ezeket az igazságtalanságokat nem hagyhatom szó nélkül.
 
A Budafoknak nagyon fontos lett volna a három pont, tekintve, hogy 6 pontra vannak így a kieső zónától.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC