Kondás a szép gólokat dicsérte, kicsit bírózott a pécsiek trénere - edzői reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kondás a szép gólokat dicsérte, kicsit bírózott a pécsiek trénere - edzői reakciók

Juhász Gergely - 2021. September 16. Thursday 12:24
Lipcsei mérgelődött, Kuttor a pirosról beszélt.
Kép forrása: vasasfc.hu
Véget ért a 8. forduló az NB II-ben, cikkünkben összegyűjtöttük a vezetőedzők meccs utáni nyilatkozatait:
 
Szentlőrinc-Dorog 0-0
 
Marián Sluka (Szentlőrinc): ,,Kis hiányérzetem van, amiért elmaradt a győzelem. Az első félidőben felvállaltuk a támadófutballt, kétszer a lécet is eltaláltuk. A második játékrészben is jól működött a labdaszerzésünk, de lassan mentünk át támadásba. A Dorog szervezetten védekezett, mi pedig nem voltunk elég kreatívak, hogy ezt megoldjuk. Fizikailag még nincs a legjobb állapotban a csapat, és ez kiütközik a szoros menetrendben."
 
Fenyvesi László (Dorog): ,,Sérülések miatt fontos játékosaink hiányoztak, sőt a bemelegítés után is változtatnom kellett az összeállításon. Rosszul kezdtünk, az első húsz percben több lehetősége is volt a Szentlőrincnek a gólszerzésre, de aztán feljavultunk, és a második félidőben előttünk adódott a meccs legnagyobb helyzete. A sok hiányzó miatt az egy pont is értékes."
 
Budaörs-Szeged 1-4
 
Márkus Tibor (Budaörs): ,,Az első félidőben korán vezetést szeretünk. Ült a játékunk, de nagyon pontatlanok voltunk. Már az első félidőben is időszakosan magunkra húztuk az ellenfelünket, amire a második játékrészben próbáltunk reagálni. Ettől azonban még kevésbé voltunk agresszívak. Jó fiúk módjára próbálunk focizni mindenki ellen, ezzel szemben ellenfeleink beleállítanak minket a földbe."
 
Dragan Vukmir (Szeged): ,,Szeretnék gratulálni a csapatomnak, nagyot küzdöttünk és jól játszottunk. A mai meccsen is hátrányba kerültünk, de most sikerült fordítani. Az első félidőben sok helyzetet kihagytunk, de összességében jobbak voltunk és megérdemelten nyertünk."
 
Soroksár-III. Kerület 2-1
 
Lipcsei Péter (Soroksár): ,,A legfontosabb a három pont megszerzése volt, nem játszottunk jól, de ilyen a futball. Amikor jól játszottunk, például Győrben, akkor meg nem nyertünk. Örülünk, mivel sorozatban két mérkőzést is megnyertünk. A hétvégén Tatabányán játszunk a kupában, célunk a továbbjutás."
 
Czvitkovics Péter (III. Kerület): ,,A kapott gól és az első ivószünet után magára talált a csapat, jól is játszott, helyzeteket dolgozott ki. Játékosaim jól futballoztak, még ha ez eredménnyel nem is párosult. Ha hasonlóan futballoznánk folyamatosan, ezzel a hozzáállással elindulhatunk felfelé a tabellán."
 
Szombathely-Tiszakécske 1-0
 
Németh Szabolcs (Szombathely): ,,Tudtuk, hogy nehéz mérkőzést játszunk, mert a Tiszakécskének minden pontra szüksége van. Végül megérdemelten győztünk, mert sokkal agresszívebben futballoztunk."
 
 
Visinka Ede (Tiszakécske): ,,Sajnálom, hogy újra vereséget szenvedtünk. Úgy gondolom, hogy előrébb léptünk játékban, erőnlétileg és taktikai szempontból is. Jól néztünk ki csapatként. Ebből kell építkezni. Még mindig nem elég a teljesítményünk a sikerhez, a közeljövőben még keményebben kell dolgoznunk. Remélem, hogy a szombati meccsre is tudunk egy szinttel előrébb lépni. Kemény munkával az eredményességet és a szerencsét is magunk mellé kell állítani! A csapat lelkének nagyon hiányzik a győzelem, sokat lendítene rajtunk a siker."
 
Ajka-Békéscsaba 2-1
 
Kis Károly (Ajka): ,,Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, mert évtizedek óta egy rendkívül agresszív, kellemetlen futballt játszik a Békéscsaba, de mi bizakodtunk, hogy itthon tartjuk a három pontot. A vezetésünk után többször is eldönthettük volna a találkozót, sajnos kihagytuk a helyzeteket, amiért majdnem nagy árat fizettünk, de a hajrában egy szép egyéni villanás után, meg a mérkőzés egészét nézve úgy gondolom megérdemelten nyertünk."
 
Schindler Szabolcs (Békéscsaba): ,,Nehezen indult a mérkőzés, szerintem az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, adtunk egy félidő előnyt. A másodikban sikerült egyenlítenünk, 1-1- nél két meccslabdát kihagytunk, aztán kaptunk egy elkerülhető gólt, de a második félidőben bebizonyította a csapat, hogy van tartása és remélem minél előbb kimászunk a gödörből."
 
Csákvár-Győr 2-2
 
Mónos Tamás (Csákvár): ,,Megint bátortalanul, visszafogottan kezdtünk, s ez megbosszulta magát. A második félidőben volt egy jó harminc percünk, amikor fordítottunk, de az utolsó negyedóra megint nem tetszett. Belementünk egy fejetlen rohanásba, amelynek döntetlen a vége."
 
Klausz László (Győr): ,,Fordulatos mérkőzés volt, ahol az első félidő nagyon nem tetszett, a gólon kívül talán nem is volt támadásunk és túlságosan passzívak voltunk. A második félidőben viszont több helyzetünk is volt, amiket elpuskáztunk, így nem tudtuk megnyerni a meccset."
 
Kecskemét-Budafok 1-0
 
Szabó István (Kecskemét): ,,Az első félidőben a fiatal játékosaim inkább tartani akarták az eredményt, aminek nem örültem, de a második félidőben a cserékkel feljavultunk. Meg kell említeni, hogy rengeteg olyan játékos lépett pályára nálunk, akik tavaly még a harmadosztályban futballoztak, egy olyan csapat ellen, mely tavaly még az élvonalban szerepelt. Elsősorban mentálisan nőttünk fel ehhez a feladathoz, emocionálisan és taktikailag is jól teljesített a csapatom. Nyomás volt rajtunk, de a pontrúgásokra fel vagyunk készülve, komoly helyzete nem volt az ellenfélnek. Egy nagyon jó csapatot győztünk le, de véleményem szerint megérdemelten tartottuk itthon a pontokat."
 
Boér Gábor (Budafok): ,,Ami a különbség volt ma, az az agresszivitás, illetve fizikális fölényben is volt ellenfelünk, ez döntő volt a párharcok megnyerésében. Gyerekként vettünk ezekben a párharcokban részt, emellett a hazaiak minden szituációt úgy éltek meg a meccsen, hogy az a legfontosabb. Mi nem égtünk ilyen lángon. Talán nekünk volt kevés, de ordítóbb helyzetünk, ezekkel viszont nem éltünk."
 
Siófok-Szolnok 3-2
 
Domján Attila (Siófok): ,,Jól és eredményesen kezdtünk, két góllal is vezettünk, de aztán a kapott gól után húsz percen keresztül tompán játszottunk. A második félidőben többször is lezárhattuk volna a mérkőzést, de az ellenfél kapusa jól védett. Igazságtalan lett volna, ha nem nyerünk."
 
Csábi József (Szolnok): ,,Az első tíz percben majdnem eldőlt a mérkőzés, de nagy munkával sikerült egyenlítenünk. A lélektani előnyt azonban nem sikerült a magunk javára fordítani, a Siófok pedig a hajrában ismét betalált. Csapatom több sebből vérzett, sok sérült vagy sérülésből visszajött játékost kellett szerepeltetnem."
 
Vasas-Pécs 1-0
 
Kuttor Attila (Vasas): ,,Küzdelmes mérkőzést játszottunk, nagy fegyverténynek tartom, hogy egy nullára nyertünk. A kiállítás előtt is volt helyzetünk, de a piros lap nyilvánvalóan befolyásolta a mérkőzést."
 
Vas László (Pécs): ,,Megvolt az elképzelésünk, a második félidőben szerettük volna megnyerni a mérkőzést. Szünet után mi futballoztunk jobban, a Vasas kapuja előtt tartottuk a labdát, de még nem vagyunk olyan szinten, hogy elbírjuk a kiállítást. Preklet Csaba butasága nem marad következmények nélkül, de a kiállítása előtt Otigba Kenneth vele szemben szabálytalankodott."
 
DVTK-Nyíregyháza 4-2
 
Kondás Elemér (DVTK): ,,Több szempontból is rendkívül fontos találkozót játszottunk. Egyrészt a presztízs miatt, tudjuk, mit jelent a DVTK - Nyíregyháza párosítás a szurkolóknak, a csapatnak, a klubnak és a városnak. Azért is mindenképpen szerettük volna megnyerni a találkozót, hogy ne maradjunk le a többiektől. Sajnos két riválisunk is 1-0-ra behúzta a saját meccsét, de tartjuk a lépést velük. A legutóbbi bajnokihoz képest minden sorban frissítettünk a csapaton, de meccs közben is bele kellett nyúlni. Lehetett volna még egy változtatás, de Dejan Karan összerúgott ellenfelével, megsérült a lábujja, és nem akartunk kockáztatni emiatt. Egy szép támadás végén elég hamar megszereztük a vezetést, de után elkezdtünk kapkodni, mert nagy feszültség volt a játékosokban. Figyelmetlenek voltunk, ki is egyenlített az ellenfél. A második gólunkat a lehető legjobb pillanatban lőttük, ráadásul Hornyák Marcell parádés megoldással szerezte meg a vezetést. Vártuk a harmadikat, de egy figyelmetlenség miatt a Nyíregyháza ismét kiegyenlített. Ha a második gól jó ütemben jött, akkor a harmadik a legjobban. Ez is szép gól volt, mert Molnár Gábor szépen játszotta meg a pálya jobb oldalát, pontosan tálalt Könyves Norbert elé, aki kihasználta a helyzetet. Egyből tudtunk válaszolni, és ezzel a magunk javára fordítottuk a mérkőzést. A negyedik, Gabi ollózós gólja pedig eldöntötte a találkozó sorsát."
 
Szergej Pacaj (Nyíregyháza): ,,Sajnos ugyanúgy kezdtünk, miként többször, már a 3. percben hátrányba kerültünk, pedig arra készültünk, hogy odafigyelünk, és az első 15 percben semmiképp nem kapunk gólt. Átbeszéltük a szünetben az első félidő tanulságait, a második játékrész már jobban nézett ki, a cserék is jól szálltak be. Sikerült újra egyenlíteni, ám utána pár perccel ismét olyan gólt kaptunk, amit nem szabad ilyen szinten. 2-2 után mentünk előre, nyerni akartunk, lehet, inkább jobban le kellett volna zárni a területeket. Néhány meccsen tudtunk fordítani a hajrában, most nem. Azt kell mondanom, megérdemelten nyert a DVTK. Elvesztettük az első csatát a 8. fordulóban, de a háborút még nem."
LEGFRISSEBB HÍREK
2021. 10. 27. 15:18

Magyar Kupa: gálázott a Fradi, megizzadt a Vasas és a Békéscsaba - eredmények

Dicséretet érdemel az FTC ellenfele is.
2021. 10. 27. 12:02

Topbajnokságból "igazolt" védőt a magyar válogatott ellenfele

Akár már a mieink ellen is pályára léphet.
2021. 10. 27. 11:25

U15: bemutatkozott a magyar válogatott - reakció

Gólgazdag meccsen debütált nemzeti együttesünk.
2021. 10. 27. 10:28

Német Kupa: Szoboszlai elmondta a lényeget, Dárdai nem lepődött meg - reakciók

Egészséges rivalizálás megy Szalaiéknál.
2021. 10. 27. 16:22

Jön a feljutásért küzdők csatája: megszólalt a DVTK hétvégi hőse

Tévés meccset játszik a Diósgyőr.
2021. 10. 27. 14:05

Budaörs: jöhet a következő lépés Lipcseiék ellen

Komoly dicséretet kapott a Soroksár.
2021. 10. 27. 12:55

Elképesztő feltámadás a Salgótarjántól

A rossz sorozat nem szakadt meg.
2021. 10. 27. 11:01

Fordítás Bozsik Péterék ellen a 90. perc után - reakciók

Fordulatos meccset játszottak.
2021. 10. 27. 09:37

MK: Horváth borzasztó élményről, a Fradi-edző extra motivációról beszélt- az NB I-es főszereplők várakozásai

A ZTE-nél jó a hangulat, Csertői rotálni fog.
2021. 10. 27. 08:08

Női foci: kegyetlenül kiütötte a magyar válogatott a feröerieket

A kezdeti sokk sem okozott gondot.
2021. 10. 27. 10:52

Vereséggel avatta fel a Dorog a részlegesen felújított stadionját

Érzelmi nyomást gyakorolt az egyesület.
2021. 10. 26. 22:59

Nyíregyháza: előtörtek az emlékek a visszatérő edzőből

Már a bemelegítésnél eldölhetett az első meccse.
2021. 10. 26. 23:36

Misleny-Iváncsa: nagyon szomorú a Vasas legendája

Zavaró volt az 5-0-s félidő.
2021. 10. 26. 17:58

Csak 1 focistát büntetett az MLSZ

Hivatalos bejelentés.
2021. 10. 27. 07:37

Magyar Kupa: az NB I-es csapatok is felköthetik a gatyájukat

Több napon át lesznek a meccsek.
2021. 10. 27. 07:07

Eb-selejtező: hősies meccsel zárt a női U19-es magyar válogatott

Az emberhátrány sem jelentett akadályt.
2021. 10. 27. 06:32

Szerdai foci: folytatódik a Magyar Kupa

Az NB III-ban bajnoki is lesz.
2021. 10. 26. 23:50

Német Kupa: Szalai villanása nagyon kellett a Mainznak

Sallai csapata is megszenvedett.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Szombathelyi Haladás28
2Vasas FC27
3Kecskeméti TE HUFBAU26
4DVTK23
5Nyíregyháza Spartacus FC23
6Szeged-Csanád Grosics Akadémia21
7Szentlőrinc20
8PMFC18
9Dorogi FC18
10WKW ETO FC Győr17
11BFC Siófok17
12Szolnoki MÁV FC16
13Budafoki MTE15
14FC Ajka15
15Soroksár SC15
16Aqvital FC Csákvár14
17Budaörs12
18III. Ker. TVE10
19Békéscsaba 1912 Előre9
20Tiszakécskei LC2
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!