Kondás reagált a Vasas botlására, Lipcsei kiakadt a bíróra - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kondás reagált a Vasas botlására, Lipcsei kiakadt a bíróra - reakciók

NB2.hu - 2021. November 08. Monday 12:16
Van ami nagyon fáj a Kecskemét edzőjének, kritizált a Vasas asszisztensedzője.
Kép forrása: vasasfc.hu
Az NB II-ben a 15. fordulót rendezték meg vasárnap. A játéknap legnagyobb bravúrját a Tiszakécske mutatta be, a kiesés elől menekülő csapat a Vasast győzte le. A Haladás a Csákvár ellen simán gyűjtötte be a három pontot, így vezeti a tabellát. Cikkünkben összegyűjtöttük a vezetőedzők értékeléseit.
 
III. Kerület-Szolnok 0-0
 
Kemenes Szabolcs: "Sokadik mérkőzésünk, amelyen lehetőségeinket nem tudjuk helyzetté és góllá alakítani. Domináltunk, viszont bosszantó, hogy a kétes szituációkból játékvezetői oldalról nem jöttünk ki jól. A látottakkal részben elégedett vagyok."
 
Csábi József: "Amit láttam részünkről, azzal nagyon elégedetlen vagyok. Hogy ezzel a játékkal mégis pontot szereztünk, természetesen örülök. Korábban volt olyan mérkőzésünk, amikor jól játszottunk, de kikaptunk."
 
Nyíregyháza-Győr 0-1
 
Feczkó Tamás: "Az első félidőben 90, a másodikban 70%-ban nálunk volt a labda, de a meccset nem labdabirtoklásra játsszák.Voltak akik betegség után tértek vissza, ennyit birtak ma."
 
Klausz László: "Nagyon örülök ennek a győzelemnek! Úgy gondolom, hogy ma is lemásoltuk az előző két mérkőzést, nagyon szervezetten védekezett a csapat. Az első félidőben is volt egy nagy ziccerünk, a második félidőben pedig, amikor egy kicsit elment a hite az ellenfélnek, többet tudtunk a kapujuk elé kerülni, és Óvári révén sikerült kihasználnunk egy ilyen szituációt, amivel megnyertük a mérkőzést."
 
Budaörs-Ajka 1-2
 
Gabala Krisztián: "A mi helyzetünknek luxus, hogy már a második alkalommal adunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek, és nem kellően bátran, tettre készen játszik a csapat. Ezen javítanunk kell a jövőben, bizakodó vagyok a második játékrészben mutatott teljesítmény alapján."
 
Kis Károly: "Győzni jöttünk Budaörsre, a célunkat pedig elértük, jó játékkal szereztünk három pontot. Szarka Ákost nem tudták tartani a hazaiak, de az egész csapat dicséretet érdemel, különösen az első félidőben játszottunk látványosan. A fordulás után lezárhattuk volna a mérkőzést, ám kihagytuk a helyzeteinket, így a hármas sípszóig izgulnunk kellett."
 
Szentlőrinc-DVTK 1-2
 
Marián Sluka: "Elsősorban szeretnék gratulálni a DVTK-nak a győzelemhez! Az első perctől szervezetten akartunk játszani, és működött is. Felhívtuk a játékosok figyelmét, és gyakoroltuk is, hogy a szélről beadott labdákra kell jobban figyelni, Ajkán is három pontrúgásból kaptunk gólt.  Az első félidő a minénk volt, mi domináltunk, három ígéretes helyzetet is kialakítottunk. A játékrész végén kijött a diósgyőri keret minősége, nekik vannak olyan játékosaik, akik fél helyzetből is tudnak gólt lőni. A szünetben semmi mást nem kértünk a labdarúgóktól, mint hogy a második félidőben folytassák ugyanazt a szervezett védekezést, és akkor biztos, hogy érkezni fognak a helyzetek és az egyenlítés. Az egyenlítő gólt egy szép, tudatos akcióból szereztük. Ezt követően szerkezetváltással próbáltuk meglepni a DVTK-t, ám egy újabb védekezési hibát kihasználva ismét vezetést szerzett a DVTK, mert nem jól reagáltunk a beadásra a 16-oson belül. Összességében a mutatott játék alapján egy pontot megérdemeltünk volna, csak ilyen jó csapat ellen nem szabad ilyen egyéni védekezési hibákat elkövetni, mert a jó ellenfél megbünteti. Megyünk tovább, ezzel a szervezett játékkal szeretnénk folytatni a szünet után is a bajnokságot."
 
Kondás Elemér: "Fontos három pontot szereztünk. Amit a pálya talaja megengedett, azt megpróbáltuk kihozni a mérkőzésből. Tudtuk, hogy a Szentlőrinc masszív csapat, sikerült gólt szereznünk, de nem adták fel, és kiegyenlítettek. Szerencsére bevittük a győztes találatot. A mérkőzés vége egyértelműen a birkózásról és a párharcokról szólt. Örülök, hogy be tudtuk húzni a három pontot, még akkor is, ha több problémával küzdöttünk a találkozó előtt. Még nem foglalkoztam a többi eredménnyel, számunkra a saját mérkőzésünk, a saját győzelmünk a legfontosabb, mert ezzel megvan sorozatban a negyedik sikerünk is. Azt persze tudom, ha úgy alakulnak az eredmények, akkor nagy valószínűséggel előre tudunk lépni a tabellán. De nem ez a fontos, hanem az, hogy három ponttal többünk van, mint a mérkőzés előtt. Hogy kikapott a Vasas? Az NB II.-ben bármi előfordulhat!"
 

Tiszakécske-Vasas 1-0 
 
Visinka Ede: "Nem választottunk valami szép taktikát, ezt elismerem, de annál hatékonyabb volt. Az is igaz, hogy a Vasas sokszor beszorított minket és sikerült megúsznunk egy-két kényes szituációt. Heffi betalált, ahogy kell, a tanult jobbosával. Hősiesen küzdöttek a srácok. A második félidőben taktikát váltott a Vasas és veszélyesebb lett az ívelgetéseivel, de úgy éreztem, ezeket könnyebben tudtuk hatástalanítani. Nagyon-nagyon örülök. Az elmúlt hetekben a játékosok nagyon jól dolgoznak, mindenki egy irányba húz. Megyünk tovább! Lesz egy kéthetes szünet, fújunk egyet, aztán dolgozunk tovább. Van még öt mérkőzés idén, reméljük, hogy kihozzuk belőlük a maximumot!"
 
Desits Szilárd (asszisztensedző): "Gratulálok a hazai csapatnak, amit elterveztek, azt maximálisan végrehajtották. A második félidőben felborult a pálya. Megvoltak a lehetőségeink, de nem jöttek be. Egy olyan csapat, amelyik bajnokságot akar nyerni, nem adhat egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek. Nemcsak szövegben, tettekben is bizonyítani kell! Teljesen mindegy, hogy milyen körülmények vannak. Az kevés, hogy csak játszogatunk, belekényelmesedtünk a magunk kis futballjába és ebből most ez jött ki."
 
Dorog-Siófok 4-1
 
Fenyvesi László: "Jó iramú mérkőzésen gólra törően, sok helyzetet kidolgozva megérdemelten nyertünk hazai pályán, amire már régóta vártunk. 2–1-es állásnál nagy szükségünk volt a szurkolóink támogatására, mellyel átlendítették a csapatot a nehéz időszakon, így sikerült itthon tartanunk a három pontot."
 
Domján Attila: "Minden fordulópontból a hazaiak jöttek ki jobban. 2–1 után volt lehetőségünk egyenlíteni, de amíg mi jobbnál jobb helyzeteket kihagytunk, addig a dorogiak a semmiből szereztek újabb két gólt. Ettől függetlenül összességében megérdemelten nyertek."
 
Budafok-Soroksár 2-2
 
Csizmadia Csaba: "Örülnünk kell az egy pontnak, mert kevés a helyzetünk, ami nagyon bánt. Hasonló hibákat nem volna szabad vétenünk, nem futhatunk mindig az eredmény után, de ezen dolgozunk a következő két hétben."
 
Lipcsei Péter: "Büszke vagyok játékosaimra, mivel mindent megtettek, hogy három ponttal menjünk haza, a játékvezető azonban nem. Két büntetőt is befújt az ellenfélnek, és így nagyon nehéz játszani."
 
Haladás-Csákvár 4-1
 
Németh Szabolcs: "Egész héten arra készültünk, hogy a Diósgyőrben elszenvedett vereséget minél előbb feledtetni tudjuk. Megérdemelten nyertünk, és szép gólokat szereztünk."
 
Mónos Tamás: "Fájó ez a vereség. Csapatom nem játszott rosszul, de egyéni hibákból kapott gólok miatt veszítettünk. A második félidőben sikerült gólt szereznünk, ebben az időszakban volt tartása a csapatnak."
 

Szeged-Kecskemét 2-0
 
Dragan Vukmir: "Férfi munka volt ez a csapatunktól, nehéz és jó ellenféllel találkoztunk. Megérdemeltük a győzelmet, mert voltak még lehetőségeink, igaz, akár a Kecskemét is betalálhatott volna. Az összkép alapján elégedettek lehetünk, sok sikert kívánok a Kecskemétnek!"
 
Szabó István: "A rögzített helyzetek döntöttek ma, ebben a Szeged fölénk nőtt, jól használták ki kitűnő rúgótechnikájú játékosaikat. Ma nem is tudtunk száz százalékot nyújtani, ki kell majd elemezni, hogy az azért van, mert nem ment úgy a játék, vagy azért, mert a Szeged agresszív játéka működött jól. Most gratulálnunk kell, mert a Szeged megérdemelten nyert. Volt nekünk is sanszunk, visszajöhettünk volna a meccsbe, de a Szeged is betalálhatott volna, így igazságosnak mondható az eredmény. A csapatnak ettől függetlenül gratuláltam az eddigi teljesítményhez, a szünetben lesz lehetőségünk rendezni a sorokat. A vereségnél sokkal jobban fáj Belényesi Csaba kiállítása, hiszen így újabb belsővédőt vesztettünk el a következő meccsre."
 
Békéscsaba-PMFC 1-1
 
Schindler Szabolcs: "Defenzívebb játékkal kezdtünk, az első félidőben nagyon jól védekeztünk. A másodikban szerettük volna megnyerni a mérkőzést, meg is voltak a lehetőségeink, de sajnos így sem sikerült. Győzelemre játszottunk a végén, az az igazság, hogy az egy pontok nem érnek semmit."
 
Vas László: "Végig irányítottuk a mérkőzést, sok lehetősége a Csabának nem volt. Begyötörtük a gólunkat, utána alkalmunk volt egy második és a harmadikra is, de egy nagy hibából kiegyenlített az ellenfél, és akkor már örülni kellett az egy pontnak is."

LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 01. 24. 12:14

Honvéd: látszik, ha egy csapat eddig megúszta a koronavírust – videó

Figyelem a túlterhelés ellen.
2022. 01. 24. 09:25

Willi Orbán: Fejlődnünk kell!

Hiába a fontos győzelem, tovább kell javulniuk.
2022. 01. 24. 08:57

Afrika-kupa: nagyon kemémy meccsre készülhet a Vidi védője is

Másodjára lehetnek ennyire büszkék.
2022. 01. 24. 07:17

Vidi: az U21-es válogatott csapatkapitányát kérdezték

Méghozzá a felkészülésről és a céljairól.
2022. 01. 24. 11:32

DVTK: eltitkolt edzőmeccs, rengeteg hiányzó

Kondás Elemérnek váltania kellett.
2022. 01. 24. 11:06

Budafok: meggyőző volt a tesztelésen a Hamburgban nevelkedett csatár

Vezetőedző nélkül az edzőtábor elején.
2022. 01. 24. 12:02

Fordulatos meccsen nyert Fehérváron a Paks - reakció

Potyogtak a gólok!
2022. 01. 24. 11:51

Kanta Józsefék ifjabb Albert Flóriánék ellen nyertek idén először – reakció

Látni kell, mikben kell javítani.
2022. 01. 24. 06:32

Hétfői foci: Gyurcsóék Novothnyék ellen, pályán a Sepsi

Langékra hazai bajnoki vár.
2022. 01. 24. 03:33

Afrika: így juthatnak ki a vb-re a Fradi játékosai

Megvolt a sorsolás.
2022. 01. 23. 17:23

Súlyos vereséggel indított Huszti volt társa

A győztes reakciója.
2022. 01. 23. 12:12

Utolsó percben verte meg a Szeged az orosz élvonalbeli ellenfelét - videó, reakció

Hátrányból fordítottak.
2022. 01. 23. 17:58

Aczél Zoltánék nagyon gyenge játékkal verték az NB II-es ellenfelüket

Őszinte értékelés.
2022. 01. 23. 12:21

Sándor Tamásék duplán örülhetnek a debreceni rangadó után

Bizonyíthattak a helyi fiatalok.
2022. 01. 24. 00:07

Honvéd: akadt olyan edzés, ahol csak kilencen voltak

Megtépázta őket a koronavírus.
2022. 01. 23. 22:29

23 évesen elhunyt az UTE-ban és a Vasasban is megforduló játékos

Nyugodjon békében!
2022. 01. 23. 21:33

Kisvárda: sikerrel debütáltak az új edzők

Mind a ketten.
2022. 01. 23. 20:44

Alig tudott valamit a csapatról: a Gyirmót új igazolásának vallomása

Nem szeretne arról beszélni, milyen játékos.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1DVTK42
2Vasas FC41
3Kecskeméti TE HUFBAU38
4Szombathelyi Haladás37
5Szeged-Csanád Grosics Akadémia35
6WKW ETO FC Győr32
7Dorogi FC30
8BFC Siófok30
9Nyíregyháza Spartacus FC27
10PMFC26
11FC Ajka24
12Szentlőrinc24
13Békéscsaba 1912 Előre21
14Soroksár SC20
15III. Ker. TVE20
16Aqvital FC Csákvár20
17Budaörs20
18Budafoki MTE19
19Szolnoki MÁV FC19
20Tiszakécskei LC15
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!