nb1.hu

Könzönségkedvenc térhet vissza a Vasashoz

Mégis küszöbön lehet az edzőváltás.

Múlt hét csütörtökön a Nemzeti Sport írta meg elsőként, hogy Szanyó Károly helyett Bene Ferenc lehet a Vasas vezetőedzője. Másnap a klubnál bejelentették a tulajdonosváltást, Jámbor János helyett Nagy György Vasas kötődésű üzletember, valamint Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa lettek a Vasas FC tulajdonosai. Előbbi a többségi.
 
 

Minden jót, Jámbor úr! – NB1.hu

Forrás: Amit már 1 évvel ezelőtt elsőként és egyedüliként is pedzegettünk, az ma hivatalos is bekövetkezett. Jámbor János eladta többségi tulajdonrészét a Vasasból. Nem beszéltem vele, de nem lehetett könnyű meghoznia ezt a döntést. És, hogy miért? Azért, mert elképesztően nagy Vasas-szurkoló. Biztos vagyok benne, hogy sokkal könnyebben és gyorsabban is döntött akkor, amikor megvette imádott csapatát.

 
Honlapunk úgy értesült ma délelőtt több forrásból is, hogy Bene valóban Angyalföldre tart, segítője meg az a Tóth András lesz, aki korábban már dolgozott Angyalföldön, előtte edzőként és játékosként is az angyalföldi hívek egyik legnagyobb kedvence volt.
 
Tóthot november végén nevezték ki az NB III-as Taksony vezetőedzőjének.
 
FRISSÍTÉS: 11.18:
 
 
 

Vasas: megvan az új stáb – Szanyó, Ferenczi és Szűcs Lajos is távozik

Valóban visszatér a közönségkedvenc. A Vasastól kapott közleményt változtatás nélkül közöljük: "A Vasas Futball Kft. taggyűlése Nagy Miklóst választotta meg a Vasas FC ügyvezető igazgatójának, aki egy személyben a klubigazgatói pozíciót is betölti, egyesítve ezzel a Vasas felnőtt csapatának és az Akadémiájának vezetését. Domonyai László a továbbiakban általános igazgatóként folytatja munkáját a Vasas FC-nél.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC