Korábbi NB I-es bombázóval erősített az SVSE - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Korábbi NB I-es bombázóval erősített az SVSE

Göbölyös András - 2016. July 10. Sunday 08:54
Sopron – A hűség városában több játékos szerződtetését is bejelentették.
Kép forrása: Tóth Zsombor/svse.hu

Több labdarúgó is aláírta a következő szezonra szóló szerződését a Swietelsky-Soproni VSE együtteséhez. Eszlátyi István, Horváth Péter és Ivancsics Gellért is a hűség városában folytatja pályafutását – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

 

A tavalyi csapatból Heinrich Márk, Megyeri Gábor, Fazakas Géza, Sifter Tamás, Szabó László, Deme Imre, Kapacina Valér, Batizi-Pócsi Balázs és Zamostny Balázs, is élő szerződéssel rendelkezik.

 

Jövőre két olyan játékos is az SVSE gárdáját erősíti, aki már szerepelt a Vasútnál: a támadó Eszlátyi István és a szintén csatárként játszó Horváth Péter részese volt a 2014/15-ös szezonban 5. helyen végző csapat sikereinek. Hosszabb idő után tért vissza szülővárosába a rutinos támadó középpályás, Ivancsics Gellért. Jövőre szintén a soproni keretben szerepel a kapus Gelei Vince, szélső Gyürki Gergő, a védekező középpályás Zelenyánszki László, valamint a rutinos belső védő, Kovács Gergő is.

 

A csapattól távozott Halasi Péter, Baracskai Roland, Grabant Bence, Grabant Péter, Rácz Barnabás, Tóth Martin, Maráczi József, Pados Patrik és Tihanyi Olivér, Pető Benjámint pedig kölcsönadja a klub.

 

A játékoskeret még változhat, több labdarúgóval tárgyal a soproni klub vezetése és várhatóan a Haladástól idén is érkeznek tehetséges, fiatal játékosok.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!