nb1.hu

Koreai csapattal ikszelt a Nyíregyháza

Törökország - A hétfői edzőmeccs elmarad.

Újabb edzőmérkőzést játszott Törökországban a Nyíregyháza Spartacus. Az orosz Kurszk legyőzése után vasárnap a dél-koreai Daejeon Citizen FC ellen játszott a Szpari, számolt be róla a klub honlapja.
 
"A 13. percben hátrányba kerültek a mieink, de a középkezdés után azonnal sikerült válaszolni. Rezes László indította Dragóner Filipet, aki pontosan passzolt középre, Bajzát Péter pedig a kapuba lőtt, 1-1. A 25. percben aztán már a Nyíregyháza vezetett, egy beadás után Szokol Zsolt csúsztatta tovább a labdát, Ötvös Bence pedig jól érkezett a hosszú oldalon, 2-1. Az első félidő több gólt nem hozott, maradt a Spartacus előny. Fordulás után újabb helyzetek adódtak, de a 70. percben egy szélről érkező szabadrúgásból egyenlített a Daejeon. 2-2 maradt a vége egy nagyon jó iramú, hajtós mérkőzésen.
 
Nyíregyháza Spartacus – Daejeon Citizen FC 2-2 (2-1)
 
Nyíregyháza: Megyeri (Fülöp) – Szokol, Ötvös, Pejovic, Farkas, Sinanovic(Kesztyűs), Horváth(Rubus), Csilus, Rezes, Dragóner, Bajzát(Hornyák)
Vezetőedző: Lucsánszky Tamás
 
A hétfőre tervezett Vojvodina elleni találkozót végül nem rendezik meg. Legközelebb 8-án egy lengyel gárda ellen lép pályára a Szpari."
 

Hatgólos meccsen nyert a Békéscsaba – NB2.hu

Békéscsaba – A vezetőedző mégsem volt teljesen elégedett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC