Koronavírus: megszólalt a Szeged vezetőedzője - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Koronavírus: megszólalt a Szeged vezetőedzője

Vállaji Márk - 2020. March 18. Wednesday 18:38
Komolyan veszik a helyzetet.
Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu
 
A Merkantil Bank Ligában 12. helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál megszólalt a csapat vezetőedzője, a portugál Joao Janeiro, aki elmondta a játékosai személyre lebontott edzéstervet kapnak, amíg szünetelnek a másodosztály küzdelmei.
 
„Természetesen alkalmazkodunk és betartjuk a Kormány és a Szövetség rendelkezéseit. Most még senki sem tudja, hogy mikor indulhat újra a bajnokság, így azt sem, hogy pontosan mi fog történni. A játékosoknak személyre szabott, egyéni edzéstervet készítünk és a fejlemények tükrében alkalmazkodunk majd a helyzethez.”
 
A vezetőedzőn kívül a gárda csapatkapitánya, Germán Tamás is megosztotta gondolatait, illetve helyeselte a Magyar Labdarúgó Szövetség döntését.
 
„Komolyan kell venni a kialakult helyzetet és örülünk, hogy ezt belátták magasabb szinten is. Kapni fogunk személyre szabott edzésprogramot a klubtól és természetesen továbbra is profi módon fogunk készülni, ahogy a körülmények engedik. Azt gondolom, hogy most mindenki otthon lesz a szerettei körében és várjunk majd a fejleményeket, mikor tudunk újra együtt készülni. A klubtól eddig is megkaptunk minden szükséges vitamint és egyéb segítséget. Amiben tudnak ezután is fognak segíteni maximálisan."
 
A Szeged az NB II középmezőnyének tagja, 8 győzelemmel, 10 döntetlennel és 8 vereséggel áll a tabella 12. helyén. A tavasszal 2 győzelem, 4 döntetlen és csupán 1 vereség a Tisza-parti gárda mérlege.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!