nb1.hu

Koronavírus: tesztelték a Loki játékosait, bejelentés az eredményekről

Közleményt adott ki a DVSC.

A DVSC közleménye:
 
"Mint azt már hírül adtuk, országszerte növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma, a DVSC környezetében is regisztráltak megbetegedést a szakemberek. A klub azonnal cselekedett, a hétvégén valamennyi játékosa, stábtagja és irodai dolgozója – az egészségügyi protokollt maximálisan betartva – Covid-teszten vett részt.
 
Jó hír, hogy a Loki összes játékosának negatív lett a tesztje, sőt, a csapat tágabb környezetében is csak két teszt hozott pozitív eredményt. Az érintettek természetesen a törvényi szabályozásnak megfelelően házi karanténban vannak, állapotuk jó, tünetmentesek. A klubnál szigorú szabályozás vonatkozik mindenkire és folyamatos fertőtlenítés zajlik az elővigyázatosságot szem előtt tartva.
 
A mintavételt kedden megismétlik, ugyanis két negatív teszt szükséges a mindennapi munka folytatásához. Amint lesz további érdemi információ az ügyben, a DVSC közli a nyilvánossággal. Azt még érdemes megemlíteni, hogy a bajnokságban 2 hetes szünet következik, így szerencsére van lehetőség a helyzet megnyugtató megoldására."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC