Kozármisleny: játékos, erőnléti edző és technikai vezető is érkezett - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kozármisleny: játékos, erőnléti edző és technikai vezető is érkezett

Nagy Benjámin - 2022. July 28. Thursday 19:02
Hivatalos bejelentések.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu

 

A KOZÁRMISLENY JELENTÉSEI:

 

"Tölgyesi Viktor személyében egy rutinos védekező középpályással bővült a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának kerete.

 

A 30 éves játékos a Kecskemét és a Békéscsaba színeiben szerepelt az NB I-ben, ahol összesen 18 alkalommal lépett pályára.

 

145 mérkőzésen szerepelt az NB II-ben a Gyirmót, a Békéscsaba, a Tiszakécske és a PMFC együtteseiben.

 

Az előző bajnokság őszi szezonjában még a PMFC-ben futballozott, de télen elfogadta a feljutásért küzdő Dunaújváros ajánlatát, akiknek nem sikerült megnyerniük a bajnokságot, éppen csapatunkkal szemben maradtak alul a feljutásért folytatott küzdelemben.

 

Viktor így tekint az előttünk álló szezonra: “Elsődleges célom, hogy segítsem a csapatot a kitűzött cél elérésében, ami a biztos bennmaradást jelenti. Az egyéni célom, hogy minél több játékperccel és minél stabilabb teljesítménnyel tudjak teljesíteni az egész szezonban. Szeretnék stabilitást adni a csapatnak a rutinommal és a higgadtságommal, illetve szeretném segíteni a fiatalokat, hogy minél könnyebben megszokják a felnőtt futball ritmusát. Egy nagyon befogadó közegbe kerültem, szerencsére a beilleszkedés zökkenőmentes volt, ebben sokat segített, hogy több játékossal is játszottam korábban, akik közül sokan a barátaim is. A csapatot képesnek tartom arra, hogy elérje a célját. Ha mindenki továbbra is ennyire alázatosan és fegyelmezetten dolgozik, akkor akár meglepetés csapat is lehetünk, mivel nagyon erős az öltözői kohézió. Ez a nehézségeken át fog minket segíteni és itt tényleg mindenki egy irányba húzza azt a bizonyos hajót! Bízom benne, hogy nem csak a játékosok, de a közönség is velünk együtt fogja élvezni az új szezont.

 

Sok sikert kívánunk Viktornak kozármislenyi pályafutásához!"

 

"Fiatal erőnléti edzővel lett teljes a szakmai stábunk, aki már belekóstolt a profi osztály légkörébe is.

 

Andris labdarúgóként megfordult a HR-Rent Kozármisleny utánpótlásában, a 2013/2014-es évben pedig az NB II-ben szereplő Kozármisleny keretének is tagja volt. A felnőttek között Ligakupa-mérkőzésen pályára lépett a Videoton, a Paks és a Dunaújváros csapatai ellen.

 

Labdarúgó pályafutását 2018-ban Siklóson fejezte be, majd ezt követően a Szentlőrinc csapatánál dolgozott erőnléti edzőként, vele jutott fel a Szentlőrinc az NB II-be és ő felelt a csapat fizikai felkészítéséért a másodosztályban is.

 

Milyen érzésekkel tértél vissza Kozármislenybe?

Nagyon örültem a megkeresésnek, hiszen pár évet eltölthettem itt még játékosként. A vezetőségtől a stábon át a játékosokig mindenki nagy szeretettel fogadott. Jó volt látni, hogy vannak még ismerős arcok a múltból.

 

Milyen tapasztalatokkal gazdagodtál az NB II-es Szentlőrincen eltöltött időszakod alatt? Hogy értékeled korábbi csapatod szereplését? Illetve a csapat fizikális állapotát?

3 csodálatos évet töltöttem Szentlőrincen, amit itt is szeretnék megköszönni még egyszer, hiszen ott indult el az edzői karrierem. 2 év NB II-ben eltöltött év alatt sikerült felvennem a bajnokság ritmusát és rájönni, hogy fizikálisan nagyon erős ez az osztály. Így a legfontosabbnak azt tartom az én szemszögemből, hogy a srácok minél erősebbek és gyorsabbak legyenek, emellett a sűrű és hosszú program miatt minimalizálni kell a sérüléseket, ezen dolgozunk nap mint nap. Elégedett vagyok az előző 3 szezonnal, amit Szentlőrincen töltöttem, hiszen első évben kiharcoltuk a feljutást majd az azt követő két évben sikerült kiharcolnunk a bennmaradást

 

Milyen céljaid vannak Kozármislenyben? Hogy ítéled meg a csapatot?

A célok nem változtak az előzőkhöz képest, kiharcolni a bennmaradást minél kevesebb sérüléssel. Szerintem ez a csapat teljes mértékben képes a kitűzött célok elérésére kemény és alázatos munkával.

 

Hogy érzed magad nálunk? Milyen a hangulat az öltözőben?

Nagyon jól érzem magam itt, hiszen ahogy már korábban említtettem, van kötődésem a klubhoz. Óriási szeretetet és bizalmat kapok mindenkitől. Mindenki nagy elánnal várja már a rajtot! Egy hasznos és kemény felkészülésen vagyunk túl, bízom benne hogy ez a meccseken vissza fog majd köszönni.

 

Sok sikert kívánunk Andrisnak Kozármislenyben!"

 

"Az NB II-es szerepléssel bővültek a labdarúgócsapat körüli adminisztratív és technikai jellegű feladatok is. Ezen a fronton is szükségessé vált tehát újat „igazolnunk”: július 1-től a klub kötelékébe tartozik Vanyúr Arnold is, aki szenvedélyes futballrajongó és mezgyűjtő.

 

Arnold ezt megelőzően a Széchenyi Programiroda térségi irodavezetőjeként dolgozott, onnan érkezett a HR-Rent Kozármislenyhez, ahol – Kiss Balázzsal közösen – technikai vezetői feladatokat lát el. Közülük Arnold ül majd le a mérkőzéseken a kispadra, részt vesz a klub szervezési munkáiban, valamint a különböző pályázatokban és a TAO-elszámolásokban is lesznek teendői. A feladatai közé tartozik továbbá a pénzügyi monitoringrendszer menedzselése, a hazai és idegenbeli mérkőzések szervezésével kapcsolatos ügyintézés, a felnőtt csapat szakmai munkájának támogatása, továbbá a klub képviselete az edzők és játékosok munkájának segítésével.

 

Arnold szülei szalántaiak, az édesanyja horvát, az édesapja magyar, így ő sajátjának tekinti a horvát labdarúgó-válogatottat is, amelynek mérkőzésein amikor csak teheti (tehát szinte mindig), részt vesz – így volt ez a 2018-as, Franciaország elleni vb-döntőjükön is, Oroszországban.

 

Mindemellett hatalmas mezkollekcióval is rendelkezik, a jelenkori horvát futball csillagaitól eredeti, aláírt dresszekkel büszkélkedhet. A Modric, Mandzukic, Rakitic, Perisic, Rebic (és még sorolhatnánk a világsztárokat) mezeket is magában foglaló gyűjteményéből már kiállítást is rendeztek.

 

Arnold számára nagy megtiszteltetést jelent, hogy a horvát labdarúgó-szövetség őt választotta ki, hogy Katarban élőben, VIP vendégként vehessen részt az idei vb-n, ahol lehetősége lesz a kulisszák mögé is bepillantani.

 

Technikai vezetőnk egyébként maga is sportolt: labdarúgóként pályára lépett még az NB II-es PVSK-ban is, illetve 7 évig focizott a megye I-es PEAC-ban. Azt követően a szülőfalujában rúgta a bőrt, ahol aztán egy személyben volt technikai vezető és egyesületi elnök, ő intézte a csapat körüli teendőket, átigazolásokat, és pályázatok révén számos fejlesztést is megvalósított, így jócskán van tapasztalata a háttérmunkában.

 

Arnold egyébként jelenleg Kozármislenyben él az élettársával, akivel van egy közös lányuk. És még egy adalék: „új igazolásunk” annak a Pusztai Zsoltnak a sógora, aki hasonlóképpen – több mint 20 évig – töltött be technikai és szakosztályvezetői pozíciót.

 

Közel egy hónap után Arnold így számolt be az első benyomásairól, tapasztalatairól: – Abszolút pozitív élményekkel gazdagodtam, kimondottan jó közegbe csöppentem. Meg kellett tanulnom, hogy kinek milyen feladata, szerepe van a klub életében. Igen jó a társaság, a közösség, nagyon jó emberekkel vagyok körülvéve. Ez a kozármislenyi közeg egy nagy család, emiatt is jó itt dolgozni, mert e helyütt az emberi oldal, a futball iránti szenvedély, az elhivatottság a lényeg. Ezt látom mindenkin, legyen szó tulajdonosról, klubigazgatóról, szertárosról. Jó érzés nap mint nap lemenni a pályára, mert itt nem gyomorgörccsel gondol az ember az esetleges problémákra, hanem pozitív érzésekkel, pozitív szemléletben dolgozhat, és ha gond adódik, azt megoldjuk. Most az elején még nehéz a dolgom, mert sok új dolgot kell megtanulnom, de nekem a futball az életem, és nagyon élvezem a mostani feladataimat – mondta.

 

Arnold, szeretettel köszöntünk a kozármislenyi futballcsaládban, és a munkádhoz sok sikert kívánunk!"

LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 08. 17. 21:07

Köln-Vidi: erőfelmérő a javából

Michael Boris és Dárdai Palkó válaszolt.
2022. 08. 17. 19:08

FTC-Shamrock: megvan a siker kulcsa

Nagy lehetőség előtt az írek.
2022. 08. 17. 18:08

Vasas: örömhír a szurkolóknak a közönségkedvencről

Hivatalos bejelentés. 
2022. 08. 17. 17:32

Köln-Vidi: sörmeccsen ismerkedtek meg a vezetőedzők

Kiderült, miért kell vigyázni a Fehérvárral.
2022. 08. 17. 19:37

Debütált a Szpari új edzője, négyet vágott a Győr

Eredmények, tabella.
2022. 08. 16. 17:36

2 milliós szegedi büntetés, új igazolás Siófokon - a szerdai program

Mindhárom dobogós idegenben játszik.
2022. 08. 17. 20:15

Hetet rúgott az Iváncsa, háromgólos hátrányból fordított a Pénzügyőr

Eredmények, tabellák.
2022. 08. 17. 12:50

Szoros csatát hozott az FTC és a Honvéd meccse

Eredmények, tabellák.
2022. 08. 17. 16:24

Egy-egy kulcsember biztosan kihagyja a Vasas-Honvédot

Volt, ahol nem voltak biztonságban a játékvezetők.
2022. 08. 17. 15:14

Köln-Vidi: az aláírások

A reptéren és a hotelnél is.
2022. 08. 15. 18:07

Nyíregyháza: edzőváltás - reakciók

Visszatér a kispadra a Vasast legyőző szakember.
2022. 08. 15. 15:18

Ajka: fiatal középpályás érkezett

Hivatalos bejelentés.
2022. 08. 16. 18:02

Brutális bombagól után jön a hétközi forduló - videó, szerdai program

Öt hibátlan csapat maradt még.
2022. 08. 15. 18:53

Balatonfüred-Érd: kiütés - reakció

Osztálykülönbség volt a csapatok között.
2022. 08. 17. 15:08

FTC-Shamrock: ez a legfontosabb a Ferencvárostól - reakció

Csercseszov és Pászka meglátásai.
2022. 08. 17. 11:36

Bozsik József: remek jubileum

Százegyig meg sem állt.
2022. 08. 17. 10:47

FTC: Orosz Pál a bajnoki rivális sikeréért is szorít

Elárulta, mit vár a csapattól az írek ellen.
2022. 08. 17. 10:30

Köln-Vidi: a csapattal tartott a megsérült alapember

Útnak indultak a fehérváriak. 
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1MTK Budapest10
2Kolorcity Kazincbarcika SC9
3PMFC8
4Gyirmót FC Győr7
5Soroksár SC7
6Szombathelyi Haladás7
7FC Ajka6
8Békéscsaba 1912 Előre6
9ETO FC Győr6
10DVTK6
11Szeged-Csanád Grosics Akadémia6
12BFC Siófok6
13Aqvital FC Csákvár6
14HR-Rent Kozármisleny4
15Tiszakécskei LC4
16Szentlőrinc4
17Nyíregyháza Spartacus FC3
18Credobus Mosonmagyaróvár3
19Dorogi FC3
20Budafoki MTE2
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!