nb1.hu

Kozármisleny: Mindkét kapussal megegyeztek

Alakul a keret az újoncnál.

 
A HR-Rent Kozármisleny vezetősége, már javában a keret megerősítésén dolgozik és készül az NB II-es megmérettetésre. 
 
ÍME, A KOZÁRMISLENY KÖZLEMÉNYE:
 
“Az NB II-es HR-Rent Kozármisleny kapuját fogja védeni jövőre is Lékai Soma és Somogyi Máté, az NB III-as bajnokcsapatunk két kiváló kapusa, akik remekül tudtak együtt dolgozni, egymást húzták, egymást erősítették.
A 23 éves Somogyi Máté a kozármislenyi utánpótlásban nevelkedett, 3 éve tért vissza a PMFC-ből és azóta 58 bajnoki mérkőzésen védte együttesünk kapuját. Az idei évben 20 bajnoki mérkőzésen szerepelt, 13 gólt kapott, nagyon fontos mérkőzéseken kulcsmomentumokban hárított büntetőket, az egész szezonban jó teljesítményt nyújtott.
 
A 26 éves Lékai Soma rutinosabb hálóőrnek számít, hiszen fiatal korában védte az NB II-ben bajnok Vasas NB II-es kapuját, illetve szerepelt a másodosztályú Kisvárdában is. Tavaly a Kecskemét csapatával ünnepelt feljutást, idén pedig veretlenül lett bajnok a HR-Rent Kozármislennyel az NB III Közép csoportjában. Az őszi szezonban 12 alkalommal védte csapatunk kapuját, majd megsérült, de műtétet és hosszú rehabilitációt követően az utolsó 2 fordulóban már teljes értékű volt, így két mérkőzésen védett tavasszal is. A 14 bajnoki mérkőzésen 5 gólt kapott, ráadásul úgy, hogy az utolsó bajnoki mérkőzésen többet kapott (3-at), mint a megelőző 13 meccsen, ahol mindösszesen kétszer vették be a kapuját!
 
Rajtuk kívül, ahogy azt korábban is bejelentettük, keretünket erősíti majd két 2004-es születésű tehetség, Budzsáklia Benett és Szabó Dávid, akik eddig is a felnőtt kerettel edzettek és amellett, hogy az ifi kapuját védték, segítették a mindennapi munkát és időnként az NB III-as keret padjára is leülhettek.
 
Kapusaink jól teljesítményében nagy érdemei vannak kapusedzőnknek, Volcsányi Csabának, aki ugyancsak megegyezett klubunkkal, további két évig a HR-Rent kapusedzőjeként dolgozik, az ő általa végzett munka garancia kapusaink jó szereplésére!
 
Sok sikert, hasonlóan jó folytatást kívánunk a hálóőröknek és edzőjüknek!”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC