Kozármisleny: Mindkét kapussal megegyeztek - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kozármisleny: Mindkét kapussal megegyeztek

Beringer Roland Zoltán - 2022. June 08. Wednesday 15:02
Alakul a keret az újoncnál.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu
 
A HR-Rent Kozármisleny vezetősége, már javában a keret megerősítésén dolgozik és készül az NB II-es megmérettetésre. 
 
ÍME, A KOZÁRMISLENY KÖZLEMÉNYE:
 
“Az NB II-es HR-Rent Kozármisleny kapuját fogja védeni jövőre is Lékai Soma és Somogyi Máté, az NB III-as bajnokcsapatunk két kiváló kapusa, akik remekül tudtak együtt dolgozni, egymást húzták, egymást erősítették.
A 23 éves Somogyi Máté a kozármislenyi utánpótlásban nevelkedett, 3 éve tért vissza a PMFC-ből és azóta 58 bajnoki mérkőzésen védte együttesünk kapuját. Az idei évben 20 bajnoki mérkőzésen szerepelt, 13 gólt kapott, nagyon fontos mérkőzéseken kulcsmomentumokban hárított büntetőket, az egész szezonban jó teljesítményt nyújtott.
 
A 26 éves Lékai Soma rutinosabb hálóőrnek számít, hiszen fiatal korában védte az NB II-ben bajnok Vasas NB II-es kapuját, illetve szerepelt a másodosztályú Kisvárdában is. Tavaly a Kecskemét csapatával ünnepelt feljutást, idén pedig veretlenül lett bajnok a HR-Rent Kozármislennyel az NB III Közép csoportjában. Az őszi szezonban 12 alkalommal védte csapatunk kapuját, majd megsérült, de műtétet és hosszú rehabilitációt követően az utolsó 2 fordulóban már teljes értékű volt, így két mérkőzésen védett tavasszal is. A 14 bajnoki mérkőzésen 5 gólt kapott, ráadásul úgy, hogy az utolsó bajnoki mérkőzésen többet kapott (3-at), mint a megelőző 13 meccsen, ahol mindösszesen kétszer vették be a kapuját!
 
Rajtuk kívül, ahogy azt korábban is bejelentettük, keretünket erősíti majd két 2004-es születésű tehetség, Budzsáklia Benett és Szabó Dávid, akik eddig is a felnőtt kerettel edzettek és amellett, hogy az ifi kapuját védték, segítették a mindennapi munkát és időnként az NB III-as keret padjára is leülhettek.
 
Kapusaink jól teljesítményében nagy érdemei vannak kapusedzőnknek, Volcsányi Csabának, aki ugyancsak megegyezett klubunkkal, további két évig a HR-Rent kapusedzőjeként dolgozik, az ő általa végzett munka garancia kapusaink jó szereplésére!
 
Sok sikert, hasonlóan jó folytatást kívánunk a hálóőröknek és edzőjüknek!”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!