Kritizált a Nyíregyháza edzője, Pintér elmondta, mi a baj - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kritizált a Nyíregyháza edzője, Pintér elmondta, mi a baj - reakciók

NB2.hu - 2022. April 25. Monday 14:24
A Vasas trénere ígéretet tett, Lipcsei dicsért.
Kép forrása: vasasfc.hu
Az NB II-ben vasárnap kilenc meccset rendeztek. A Vasas a Tiszakécske elleni fölényes győzelmével újabb lépést tett a feljutás felé. A III. Kerület kikapott a Szolnok otthonában, így még nehezebb helyzetbe került. Cikkünkben összeszedtük az edzői értékeléseket.
 

Szolnok-III. Kerület 1-0
 
Romanek János: "Lehet, nem látszik, de belül nagyon boldog vagyok. A mérkőzés első felében remekül játszottunk, a második félidőben viszont voltak gondjaink, de csúsztunk-másztunk a sikerért. Szerintem hatalmas dolog, hogy egy olyan csapat, amelyiket már sokan leírtak, zsinórban három meccset nyer. A játékosoknak óriási szívük van, ezt ma is megmutatták."
 
Pintér Attila: "Hasonló mérkőzésre számítottam, de azt nem gondoltam, hogy üres kapura sem tudunk betalálni. Négyszer sikerült jól labdát szereznünk, de nem tudtuk egy ütemben végigvinni a kontrákat, hiába gyakoroltuk. A második félidőben rendszert váltottunk, és sokat tettünk a győzelemért, ám az a baj, hogy a futballt gólra játsszák."
 
Pécs-Békéscsaba 1-2
 
Vas László: "Gratulálok a Békéscsabának, hiszen összességében megérdemelten vitte el a három pontot. Két olyan szituációból kaptunk elkerülhető gólokat, amely eddig nem volt ránk jellemző. Mentünk becsülettel az eredmény után, de ez ma csak ennyire volt elég."
 
Brlázs Gábor: "A srácok maximálisan betartották a megbeszélt taktikai utasításokat, így aztán jól működött, amit elterveztünk. Megvoltak a lehetőségeink, hogy korábban lezárjuk a mérkőzést, de természetesen így is elégedett vagyok a végeredménnyel és a hozzáállással is. Egész héten remekül dolgozott mindenki és ha így folytatjuk akkor biztosan elérjük minimális célunkat."
 
Győr-Nyíregyháza 2-1
 
Klausz László: "Nagyon örülök ennek a három pontnak, mivel egy nagyon jó csapatot győztünk le, ami a legjobb felállásában tudott ma pályára lépni. Egy ki-ki mérkőzést játszottunk, ugyanúgy nyerhetett volna az ellenfél is, talán még több helyzete is volt, mint nekünk, de a mai napon a munka mellett a szerencse is velünk volt."
 
Feczkó Tamás: "Az első huszonöt percben nagyon jól játszottunk, megszereztük a vezetést, utána százszázalékos ziccerünk volt. Ezután belehibáztunk egy labdakihozatalba, amivel felhoztuk az ETO-t, de a második félidő alapján nevetségesek vagyunk, hogy ezt a mérkőzést nem nyertük meg gólokkal."
 
Ajka-Budaörs 2-1
 
Kis Károly: "Edzői szempontból nehéz mérkőzés volt. A Budaörs az életéért küzdött, meg is tett mindent, hogy életben maradjon, de a győzelmünk teljesen megérdemelt. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és megújultunk a kapott gól után is."
 
Toldi Gábor: "Rendkívül passzív első félidő után a másodikban mindent megtettünk, és sikerült is egyenlítenünk. Az ellenfélnek is voltak lehetőségei, és rendkívül fájó, hogy a végén egy szabadrúgás után kaptunk gólt."
 
DVTK-Szentlőrinc 1-0
 
Dragan Vukmir: "A mai nap legfontosabb feladata a 3 pont megszerzése volt, amit teljesítettünk. Gratulálok a saját játékosaimnak, nagyon akartak, küzdöttek, mindenki tisztában volt a mai meccs fontosságával. Nem volt könnyű a nagy nyomás miatt, de jó időben szereztük az első gólt. Utána az ellenfél kontrából és pontrúgásokból próbált veszélyeztetni, de jól zártuk a területet. Védekezésben kellőképpen agresszívak voltunk, támadásban azonban kapkodást láttam, ami miatt rendre elrontottuk az utolsó passzokat. Még jobban meg kell ismerni egymást, illetve többet kell birtokolni a labdát, amihez még több munkára van szükség."
 
Marián Sluka: "Elsősorban gratulálok a DVTK-nak a győzelemhez! Szomorú vagyok, mivel a pályán látott játék alapján nem érdemeltünk vereséget. Rossz passzban vagyunk, és ki kell mondani, hogy a mi védekezési hibánkból kaptuk a gólt. Az első félidőben működött, amit elterveztünk, egyedül az egy az egy elleni agresszív párharcokat hiányoltam. Ebben a hazaiak fölénk nőttek. Két játékosunk is megsérült, nem akarok belemenni a részletekbe, hogy labda is volt, de úgy tűnik, eltört a bokája az egyik legfontosabb játékosunknak. Reméltük, hogy sikerült eredményt elérni, ezért a szünetben kicsit hangosabban beszéltem a játékosokkal. A második félidőben már a régi Szentlőrincet láttuk a pályán, nagyon szervezett, akaratos és végül egy ki-ki mérkőzést játszottunk a nagyon erős DVTK-val. Sajnos hiányzott egy kis minőség az előre játékban. Bízom benne, hogy megértették, hogy vissza kell térni a régi felfogáshoz, és akkor ismét jönni fognak az eredmények."
 
Csákvár-Haladás 0-0
 
Tóth Balázs: "Nagyon jó csapat ellen sikerült átlépnünk a saját árnyékunkat és pontot szereznünk. Igazi csapatként működtünk, ez biztató az utolsó négy fordulóra nézve."
 
Németh Szabolcs: "Hiányérzetem van, mert több ziccerünk volt, mint a hazaiaknak, és a meccslabdát is mi hibáztuk el."
 
Vasas-Tiszakécske 4-0
 
Kuttor Attila: "Egy jó futballt bemutatva, ilyen arányban is teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Amíg nem húzzák meg a vonalat matematikailag, addig nem jutottunk fel! Komoly előnyünk van és a gólarányunk sem rossz. Bízunk benne, hogy semmi olyan nem történik, ami esetleg befolyásolja az utolsó mérkőzéseket. A következő fordulókban teljesen mindegy, mikor húzzák meg a vonalat, mi minden meccsen győzelemre fogunk játszani!"
 

Visinka Ede: "Sajnos, nem voltunk egyenrangú partnerek a mai mérkőzésen, így ilyen arányban is megérdemelten győztek ellenünk. Ennyi van a két csapat között. Mindemellett kaptunk ma két könnyű gólt, amelyek elkerülhetők lettek volna. Ezt a mérkőzést nagyon gyorsan el kell felejtenünk és készülnünk kell a Siófok ellen. Azon a mérkőzésen sokkal több kell az eredményes szerepléshez. A mai meccsen 5 kulcsjátékost pihentettem, akik a tavaszi menetelés minden meccsén pályára léptek és a Csákvár ellen már kicsit tompábbak voltak. Szerettem volna frissíteni és másoknak is lehetőséget adni, hiszen a keretben mindenki szorgalmasan dolgozik. Nagyon nagy köszönet jár a szurkolóknak, akik Budapestre is elkísértek bennünket és szurkoltak nekünk. A véghajrában óriási szükség lesz a segítségükre, együtt elérhetjük céljainkat."
 

Siófok-Dorog 1-1
 
Domján Attila: "Kényelmesen kezdtük a mérkőzést, örülhetünk, hogy csak egygólos hátránnyal mehettünk a szünetre. A második félidőben sem javult sokat a játékunk, de egy jó eltalált lövésnek egy pontot köszönhetünk."
 
Fenyvesi László: "Jól játszottunk, mindent megtettek a játékosok a három pont megszerzéséért, még emberhátrányban is volt a találkozó végén meccslabdánk, de sajnos kimaradt. Győzelmet érdemeltünk volna, meg kellett azonban elégednünk az egy ponttal."
 
Soroksár-Budafok 3-0
 
Lipcsei Péter: "Az ellenfél öt védővel állt fel, ezért nehéz volt feltörni a védekezését. Mivel a szünetben egy góllal vezettünk, számítottam rá, hogy a Budafok többet támad majd, emiatt nekünk is több lehetőségünk lesz kontrázni. Így is történt, gyönyörű gólokat szereztünk, jól futballoztunk."
 
Csizmadia Csaba: "Az első félidőben a stabilitáson volt a hangsúly, de picit tompábbak voltak játékosaim. A tizenegyes lélektanilag befolyásolta a mérkőzést. Nagy helyzettel kezdtük a második félidőt, de a második hazai gól eldöntötte a találkozót."
 
A Kecskemét-Szeged rangadó ma 20 órakor kezdődik. 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 07. 02. 19:12

FTC: hat távozó a női csapatnál

Gólerős játékosok is búcsúznak.
2022. 07. 02. 18:21

Vidi: korábbi Újpest játékos adott jellemzést az EKL-riválisról

Jól ismeri az azeri együttest.
2022. 07. 02. 15:39

Joao Janiero: Számomra ez egy rendkívül izgalmas projekt

A célokról is beszélt a DVSC új vezetőedzője.
2022. 07. 02. 14:38

Felkészülés: nyolcat rúgott a Loki

Győzelemmel debütált az új vezetőedző.
2022. 07. 02. 18:41

Dorog: visszatért a gólerős támadó

Hivatalos bejelentés.
2022. 07. 02. 15:06

Felkészülés: a Gyirmót nyerte a szomszédvárak csatáját

Döntetlent játszott az NB II újonca a Budafok ellen.
2022. 07. 02. 19:39

Felkészülés: megyei bajnokot vert a Tiszaújváros, kikapott a Cegléd

Nem bírt egymással a Füzesgyarmat és a Hódmezővásárhely.
2022. 07. 02. 16:06

Felkészülés: döntetlent játszottak az érdiek

Az MTK házon belül meccselt.
2022. 07. 02. 14:05

Felkészülés: hatot rúgott az Újpest, horvát csapattal meccselt a Kisvárda

Döntetlent játszott a Mezőkövesd a Vasassal.
2022. 07. 02. 12:19

Mezőkövesd: fiatal középpályás érkezett

Hivatalos bejelentés.
2022. 07. 02. 11:50

Tiszakécske: rutinos, NB I-es kapus érkezett - reakció

Hivatalos bejelentés.
2022. 07. 01. 21:21

Ajka, Budafok, Misleny, Óvár, Pécs, Soroksár, Szpari: érkezők!

Próbázók Csákváron. Hivatalos bejelentések!
2022. 07. 02. 10:41

Füzesgyarmat: kilencen távoztak, kilencen érkeztek

Alakul a keret az együttesnél.
2022. 07. 01. 21:41

A Komárom pótolja a Vácot, megvan a Monor és a Gyirmót új edzője

Érkezők Szekszárdon.
2022. 07. 02. 11:07

Az utolsó percekben mentett pontot az FTC BL-riválisa

Elrontották a főpróbát. 
2022. 07. 02. 10:19

Női futsal: tisztes helytállás az Eb-ezüstérmese ellen

A bronzéremért küzdhetnek a lányok. 
2022. 07. 02. 07:47

Megvan a Kisvárda új csapatkapitánya, nagy együttműködés a Vasasnál

Érkező és hosszabbító a Ferencvárosnál.
2022. 07. 02. 06:32

Szombati foci: hat NB I-es csapat is a pályán

Gőzerővel zajlik a felkészülés.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Vasas FC85
2Kecskeméti TE HUFBAU77
3DVTK72
4Szeged-Csanád Grosics Akadémia66
5BFC Siófok59
6Szombathelyi Haladás57
7WKW ETO FC Győr56
8Soroksár SC52
9FC Ajka51
10Nyíregyháza Spartacus FC50
11PMFC48
12Aqvital FC Csákvár43
13Tiszakécskei LC42
14Budafoki MTE42
15Békéscsaba 1912 Előre42
16Szentlőrinc42
17Dorogi FC41
18Szolnoki MÁV FC38
19Budaörs38
20III. Ker. TVE37
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!