Kritizált a Szpari edzője, bejött Kondás jóslata, Lipcsei sportszerű volt - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kritizált a Szpari edzője, bejött Kondás jóslata, Lipcsei sportszerű volt - reakciók

Bíró Ádám - 2021. September 27. Monday 13:26
Kapusát méltatta a Haladás trénere, örült a Győr mestere.
Kép forrása: DVTK/Facebook
A kilencedik fordulót rendezték meg vasárnap az NB II-ben. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük az összes edzői értékelést. 
 
III. Kerület-Ajka 2-4
 
Kemenes Szabolcs: "Az eredmény ránk nézve nagyon rossz, a teljesítményben viszont voltak olyan megmozdulások a srácok részéről, amit nagyon pozitívan láttam. Az Ajkának rutinos játékosai vannak, míg a mi keretünkben többen vannak olyanok, akik most találkoznak az NB II–vel vagy éppen a felnőtt futballal. A rutin a vendégek javára döntött."
 
Kis Károly: "Nagyon örülünk, hogy idegenben nyertünk. Az utóbbi hetek jó játéka előre vetítette, hogy nyerhetünk. Örülök Gaál Bálint teljesítményének, de az a lényeg, hogy csapatszinten is nagyszerűen futballoztunk."
 
Nyíregyháza-Csákvár 1-1
 
Szergej Pacaj: "A szezon eddigi leggyengébb játékát nyújtottuk, és nem érdemeltünk ma győzelmet. Sok volt a pontatlanság, Zamostny Balázs kivételével a cserék sem tudtak lendületet adni. Sajnálom a pontvesztést."
 
Mónos Tamás: "Rászolgáltunk ma az egy pontra, ami lélektanilag nekünk sokat jelent. Már az első félidőben is voltak lehetőségeink, és fiatal csapatom megdolgozott a döntetlenért."
 
Dorog-Budaörs 0-0
 
Fenyvesi László: "Alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidőben voltak lehetőségeink, de azokat sajnos nem tudtuk kihasználni. Összességében igazságosnak tartom a pontosztozkodást."
 
Gabala Krisztián: "Egy nagyon nehéz találkozón vagyunk túl, mert a bajnokság egyik legszervezettebb csapatával találkozunk. Nem volt látványos futball, de nem is erre törekedtünk, hanem arra, hogy pontot, pontokat szerezzünk. Úgy gondolom, hogy elégedettek lehetünk, ezen a meccsen elindítottunk valamit, ami alapja lehet a jövőnek."
 
Békéscsaba-DVTK 2-2
 
Schindler Szabolcs: "Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk. Az eredményt látva csalódottak lehetünk, hiszen egy megnyert mérkőzést adtunk döntetlenre. Az utóbbi két hétben próbáltam változtatni a csapat játékán, és úgy látom, előre lépett a csapat. Jelen pillanatban sajnos nem bírtuk végig ezt a tempót, belehibáztunk, és ezért lett döntetlen, viszont nagyon biztató volt a játékunk."
 
Kondás Elemér: "Beigazolódott a várakozásunk, előzetesen is nehéz mérkőzésre számítottunk. Jól kezdtük a mérkőzést, mert nekünk voltak helyzeteink, egy-két olyan szituáció is kialakult a 16-oson belül, amiből jól jöhettünk volna ki, ha mindenki úgy akarja. Egy szöglet után sajnos megint gólt kaptunk, mert lemaradtunk a kiosztott emberről. Ezt követően kicsit megzavarodtunk, ellenfelünk kialakított két olyan helyzetet, ami meleg volt. Ezzel eldönthették a volna a találkozó sorsát, de nem tették. Ezután mi is kiegyenlíthettünk volna, majd jött a kiállítás. A félidőben rendeztük a sorokat, felhívtuk a játékosok figyelmét, hogy jóval több kell, mert eggyel kevesebben vagyunk. Tíz emberel is igyekeztünk támadásokat vezetni, alakítottunk ki helyzeteket, ám kaptunk egy második gólt. Hál'Istennek, egy szöglet után gyorsan sikerült kozmetikázni az eredményen, ami hitet és erőt adott a csapatnak. Ekkor már a csapat mentális és kondicionális fölényben volt, a végén -, ha nincs az újabb kiállítás - meg is tudtuk volna nyerni a meccset, mert kettős hátrányban is mentünk előre, próbáltunk helyzeteket kialakítani. Összegezve, az első félidőben kissé bágyadtabbak voltunk, de le a kalappal a játékosok ellőtt, akik nagyon sokat dolgoztak, hogy a mérkőzés ne vereséggel, hanem minimum döntetlennel záruljon. A hajrában is bíztam abban, hogy megszületik a győztes találat, de a mai mérkőzésen nem csak az ellenféllel kellett megküzdeni."
 

PMFC-Siófok 0-1
 
Vas László: "Nehéz olyan mérkőzést értékelni, amelyen végig domináltunk, mégis a Siófok vitte el a három pontot. Csapatunk semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint tavaly volt, de nagyobb hittel kellene futballoznunk. Ellenfelünk gyakorlatilag egyetlen kapura lövésből győzött."
 
Domján Attila: "A mutatott játékhoz nem lehet gratulálni, a három ponthoz igen. Az első húsz percünk nem nézett ki jól, mint ahogy a kiállítás utáni időszak sem, amikor nyomott a Pécs. A köztes időben partnerek voltunk, és a sok döntetlenünk után végre ránk fért a győzelem."
 
Szolnok-Kecskemét 2-2
 
Csábi József: "Az elmúlt két hétből kijöttünk, ma szervezettek voltunk, láttam a csapattól azt, amit korábbiakban. Egy jó mérkőzést játszottunk, a Kecskemét igazolta jó hírét, nem véletlen nem kaptak ki nagyon régen. Párharcokban erősek voltak a fizikai előnyükből kifolyólag, pontrúgásokból fordítottak. Sajnálom, hogy 1-0 után nem tudtuk lezárni a mérkőzést, bravúrt elérni, de ebben a meccsben talán ennyi volt, értékes pontot szereztünk. Tudatos, jól összerakott csapattal voltunk partiban, helyenként jól is futballoztunk."
 
Szabó István: "Számoltunk a külső tényezőkkel, a pálya nem tette alkalmassá azt, hogy a kombinatív játékunkat hozzuk. Változatos mérkőzés volt, jobban kezdett a Szolnok, de utána átvettük az irányítást, az utolsó öt perc volt megint a hazaiaké, akkor meg is szerezték a vezetést. Szünetben megbeszéltük, hogyan tudjuk ezt a két tizenhatos közt zajló „box to box” játékot visszaszorítani. Játékban véleményem szerint előrébb tartunk, amikor futballozni kellett, akkor jobbnak éreztem a csapatomat, de a Szolnok igazolta a jó hírét, Csábi József nagyon jó kis csapatot rakott össze. A döntetlen véleményem szerint igazságos, ezzel nem vagyunk elégedetlenek. Sok sikert a Szolnoknak, megyünk tovább a saját utunkon."
 
Tiszakécske-Szentlőrinc 1-2
 
Visinka Ede: "Sajnálom, hogy kikaptunk, mert szerintem nem volt benne a mérkőzésben. Tudtuk, hogy a Szentlőrinc nagyon kemény ellenfél, hasonló módon nyerte meg az eddigi meccseiket. A mai napon mi akartunk futballozni, kezdeményeztünk, és nem érdemeltünk vereséget, az biztos. Ha azt mondom, hogy győzelemszagú volt, akkor keveset mondok. Sokkal bátrabban kell bizonyos szituációkban reagálnunk elöl is és hátul is, akkor tudunk majd elindulni felfelé a tabellán. Egy pozitív eredmény sokat segítene."
 
Marian Sluka: "Az első félidőben egyértelműen a hazai csapat uralta a játékot, nem ismertem fel a csapatomat. Nem az az akarat volt a pályán, amely az elmúlt fordulókban mindig jellemzett minket. Nem tudtunk labdát tartani, nem voltunk agresszívak. A kapott gól aztán felébresztett bennünket, és magunkra találtunk. Onnantól kezdtünk játszani, úgy érzem, megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést. Ennek a csapatnak van tartása, megérdemelten győztük le a feljavuló Tiszakécskét."
 
Szeged-Soroksár 2-0
 
Dragan Vukmir: "Eddig is megvolt a küzdelem, az akarat, és a helyzeteink is. Az első félidőben például az utolsó passzok rendre rosszul sikerültek, így nem tudtunk gólt szerezni. A szünet után még többet tettünk a gólért, és ennek a mentalitásnak meglett az eredménye is. Sokat tettünk a győzelemért, így megérdemelt a sikerünk. Köszönjük a szurkolóknak, hogy az elsőtől az utolsó percig támogattak bennünket."
 
Lipcsei Péter: "Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a Szegednek, aztán a második félidőben rögtön kaptunk egy gólt figyelmetlenségből. A második hazai gól is elsősorban a mi hibánkból alakult ki, de azt el kell ismernem, hogy nem voltunk jobbak a Szegednél."
 

Budafok-Haladás 0-2
 
Boér Gábor: "Nagyon jó első félidőt nyújtottunk, de az első kapott gól nagyon visszavetette a csapatot. A második félidőben már fejvesztve mentünk előre, de ez olyan meccs volt, amit ha több hétig játszunk, akkor sem szerzünk gólt."
 
Németh Szabolcs: "Nehéz mérkőzés volt, nagyon kellettek Rózsa Dániel védései. A helyzetek alapján a második félidő kiegyenlítettebb volt, de több helyzetet dolgoztunk ki, és összességében megérdemeltük a győzelmet."
 
Győr-Vasas 3-1
 
Klausz László: "Nagy öröm számomra ez a győzelem, mert azt gondolom, hogy a csapat az első bajnoki forduló óta remekül dolgozik, az elmúlt nyolc mérkőzésből hét alkalommal nem kaptunk ki, és mindig nüanszok választottak el minket, hogy győzelmet arassunk. A csapatnak is azt mondtam, hogy tovább kell csinálni, át fog billenni a szerencse, a kapufáról befelé fog pattanni. Most ez ma meg is valósult, annyi helyzetünk nem volt, de aki a pályán volt, a taktikai utasítást maximálisan betartotta, egy-két apró hiba volt, de azt annak is betudhatjuk, hogy tartalékos csapattal tudtuk le ezt a mérkőzést."
 
Kuttor Attila: "Először is szeretnék gratulálni az ETO-nak a győzelemhez, azt gondolom, hogy a mai mérkőzésen a helyzeteit kihasználva, megérdemelte a győzelmet. Nekünk is megvoltak a lehetőségeink arra, hogy gólokat szerezzünk, de sajnos a mai nap nem tudtuk olyan precízen befejezni a támadásainkat, ahogy szerettük volna"
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 06. 28. 07:33

Ismét legyőzné az ukránokat a magyar női válogatott - reakció

Íme, a keret!
2022. 06. 28. 06:32

Keddi foci: edzőmeccset játszik a Fradi

Német csapat lesz az FTC ellenfele.
2022. 06. 27. 22:46

Eb-döntőre utazik a magyar női futsalválogatott

Íme, a keret!
2022. 06. 27. 22:09

Kecskemét: megvan az első ellenfél

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 17:36

Erősített a Gyirmót, a Kazincbarcika és a Csákvár

Szerződéshosszabbítás az MTK-nál.
2022. 06. 27. 11:37

Kazincbarcika: védő és támadó érkezett - reakciók

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 18:25

Változások a DEAC keretében, távozó a Jászberénynél

Nyilatkozott az újonc új edzője.
2022. 06. 27. 12:09

Felkészülés: az Ajka ellen kapott ki a Balassagyarmat - reakciók

Egy félidőn át bírta a harmadosztályú együttes.
2022. 06. 27. 20:47

Dupla a legjobbkor: üzenet Feczesinnek és Novothnynak is - reakció

Illetve a stábnak, a vezetőknek és a szurkolóknak is.
2022. 06. 27. 19:58

Átigazolás: az AS Rom és a Perugia után a Kazincbarcika viszi a Honvéd fiatalját

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 09:45

Budafok: magyar és szlovák csapat is az ellenfelek között

Telkiben készül az együttes.
2022. 06. 26. 19:06

Távozókat jelentett be a Kozármisleny, támadót igazolt a Dorog

A védelmét erősítené a Szpari, friss hír a Hali-játékos állapotáról.
2022. 06. 26. 19:41

Új játékosok a pécsieknél, megnevezte edzőjét az újonc

Fiatal magyar tehetséget igazolt a Putnok.
2022. 06. 26. 10:52

Debrecen: Szöllősi György és az egyetem

Sándor Mihály legendás könyve is szóba került.
2022. 06. 27. 19:53

Kisvárda: Diósgyőrből tért vissza a Kapitány

Hivatalos bejelentés.
2022. 06. 27. 19:48

Puskás Akadémia: ilyet 2 éve nem engedett meg a Real Madrid senkinek

Felcsúti élménybeszámoló: Iker Casillas is fontos láncszem.
2022. 06. 27. 19:40

FTC: az igazi osztrák vendégszeretet - videó

A kemény meló mellett csapatépítésre is jutott egy kis idő.
2022. 06. 27. 18:49

Kleinheisler László az NB I-ben folytathatja karrierjét?

Horvát oldal foglalkozott az ügyével.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Vasas FC85
2Kecskeméti TE HUFBAU77
3DVTK72
4Szeged-Csanád Grosics Akadémia66
5BFC Siófok59
6Szombathelyi Haladás57
7WKW ETO FC Győr56
8Soroksár SC52
9FC Ajka51
10Nyíregyháza Spartacus FC50
11PMFC48
12Aqvital FC Csákvár43
13Tiszakécskei LC42
14Budafoki MTE42
15Békéscsaba 1912 Előre42
16Szentlőrinc42
17Dorogi FC41
18Szolnoki MÁV FC38
19Budaörs38
20III. Ker. TVE37
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!