Kritizált a Vasas-edző, szerinte ez a legnagyobb gond - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Kritizált a Vasas-edző, szerinte ez a legnagyobb gond

NB2.hu - 2018. October 17. Wednesday 13:00
Kis Károly nem elégedett az eddigi eredményekkel.
Tizenkét forduló már lepörgött az NB II idei szezonjából, de a Vasas még nem talált legyőzőre. A veretlenség ellenére nem lehetnek maradéktalanul elégedettek az angyalföldi drukkerek, hiszen négy győzelem mellett nyolc döntetlent tudnak felmutatni a játékosok.
 
Kis Károly vezetőedzővel a klub honlapja készített egy hosszabb interjút, amelyben őszintén beszélt az eddigi produkcióról.
 
"Számba véve az eddigi meccseket, a gyűjtött pontokat és a mutatott játékot, minden vagyok, csak elégedett nem. Veretlenek vagyunk ugyan, de a győzelmeink száma jóval kevesebb a reméltnél, és a tabellán sem olyan pozícióban vagyunk, ami elégedettséggel kellene eltöltsön bennünket. Aki látta a mérkőzéseinket, az tudja, hogy ugyan veretlenek vagyunk, de ki is kaphattunk volna legalább kétszer. A másik oldalról igaz ez a mondat úgyis, hogy lehetne három-négy győzelemmel többünk is. Mit jelent ez? Azt, hogy sok esetben meglehetősen kiegyensúlyozatlan volt a játékunk, nem volt biztos az, hogy mi történik velünk azon a mérkőzésen, érvényesül-e az akaratunk, nyerünk-e vagy veszítünk. Eddig a kiegyensúlyozatlanság a legjellemzőbb szó a szezonunkra, ami nagyon zavar, mert soha nem volt jellemző a csapataimra" - fogalmazott a tréner.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!