Különös csákvári szilveszter - jöhetnek a kölcsönjátékosok Felcsútról - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Különös csákvári szilveszter - jöhetnek a kölcsönjátékosok Felcsútról

NB2.hu - 2019. December 27. Friday 17:53
Történelmi őszt értékelt a vezetőedző.

A magyar NB II-es küzdelmek idei meglepetéscsapata egyértelműen az Aqvital FC Csákvár! A gárda az utóbbi években rendre a kiesés ellen hadakozott és a szezon előtt senki sem várta, hogy akár dobogóközelben is telelhet a Fejér megyei csapat.

 

Pedig az együttes a 4. helyen pihen tavaszig, egy pontra a dobogós Gyirmóttól, és ez bizony még a csapat vezetőedzőjét, Visinka Edét is meglepte. Ahogy a klubja honlapjának nyilatkozta a tréner, az elsődleges cél a biztos bentmaradás volt, ez a kicserélődött kerettel, a sok fiatallal felálló csapat esetében nem is lehetett másképp.

 

Élő közvetítés az átigazolásokról - távozik a DVSC edzője - NB1.hu

 

 

De a negyedik hely a Csákvár minden idők legjobb őszi eredménye! A gárda szurkolói persze már az NB I-gyel kacérkodnak, de Visinka szerint sokkal reálisabb egyelőre a középmezőny a tabellán.

 

A szimpatikus futballal előrukkoló Csákvár a "nagyok" közül a Budafokot, az MTK-t, a Győrt és a Békéscsabát is elkapta, de egy fiatal átlagéletkorú csapatnál gyakori lehet a hullámzó teljesítmény, ezt szeretnék elkerülni a gárda megerősítésével, elsősorban a Puskás Akadémiától számithatnak (kölcsön)játékosokra. Mindenesetre a klubnál és a szurkolók körében is jóleső érzés lehet egy ilyen eredménnyel a szilveszteri koccintás.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!