nb1.hu

Kuttor a Vasas-legenda unokáját is kiemelte, Kondás hibákat látott – reakciók

Látszik, hogy mi lesz a Győr erőssége.

Gőzerővel készülnek a csapatok az NB II rajtjára. Szombaton több csapat is edzőmeccsen csiszolhatta a taktikáját. Ebben a cikkünkben összeszedtük az edzői reakciókat a felkészülési találkozókról.
 
VASAS
 
Az angyalföldi együttes duplázott: a Kazincbarcikát 3-2-re győzte le, ellenben a Lokitól 3-0-s vereséget szenvedett.
 

 
Kuttor Attila értékelése: "A délelőtti találkozón azok a játékosok kaptak nagyobb szerepet, akik az elmúlt mérkőzéseken kevesebbet játszottak. A Kazincbarcika elleni első félidő kicsit álmosan indult, de a második részben megmutatta a csapat, hogy mire képes, hátrányból álltunk fel, ami nagyon fontos tulajdonság az előttünk álló bajnoki sorozatra nézve. Délután egy nagyszerű mérkőzést játszottunk a frissen feljutó DVSC együttesével, a csapatunk folyamatos fejlődése ma is látható volt. Az eredmény egyáltalán nem tükrözi a mutatott játékot, hiszen a rendes játékidőben csupán egy büntető döntött ellenfelünk javára, ráadásul ha megfelelően használjuk ki a helyzeteinket, akkor a Kazincbarcika elleni siker után most is győzelemmel hagyhattuk volna el a pályát. További pozitívuma a találkozónak, hogy újabb akadémisták mutatkoztak be, főként a 2005-ös születésű, korosztályos válogatott Boros Zsombor és a 2004-es Kovács Dominik voltak újoncok, de kiemelném Puskás Lajos Vasas-legenda unokáját, a szintén válogatott Puskás Zsombor bemutatkozását is." (vasasfc.hu)
 

 
Vasas FC – Kolorcity Kazincbarcika SC 3-2 (1-2)
felkészülési mérkőzés
Fáy utcai edzőpálya
2×45 perc. játékvezető: Zám László (asszisztensek: Grünwald Gábor és Pozsonyi Balázs)
Vasas FC: Uram – Bonifert (Terbe, 46.), Guzmics, Viczián, Kalmár – Hidi M, Farkas B. (Szilágyi Sz., 46.), Pátkai (C), Pekár – Birtalan, Rétyi (Szalai, 46.). vezetőedző: Kuttor Attila
Kolorcity Kazincbarcika SC: Fila (Megyeri, 63.) – Székely, Ur (Szemere, 46.), Dvorschák, Süttő – Márton (Kálmán, 71.), Laczkó (Szabó, 76.), Nagy (Talabér, 71.), Schildkraut (Czár, 87.) – Kristófi (Kovács, 46.), Ádám (Vladul, 46.). vezetőedző: Varga Attila
gólszerzők: Kristófi (16.), Süttő (18.), ill. Viczián (19., 49.), Pekár (60.)
 
DVSC – Vasas FC 1-0 a 2×45 perc után (majd 3-0 a plusz 30 perc után)
zárt kapus felkészülési mérkőzés. Telki Edzőközpont.
2×45 + 30 perc
játékvezető: Káprály Mihály (asszisztensek: Nyekita Brúnó László és Aradi József)
DVSC: 2×45 perc: Kosicky (Gróf, 59.) – Bévárdi, Deslandes, Baráth, Ferenczi – Varga J. (Bényei, 78.), Dzsudzsák – Bódi, Ugrai, Sós (Bárány, 71.) – Szécsi (Kusnyír, 78.). 1×30 perc: Gróf – Kusnyír, Nikolic, Poór, Korhut – Bényei, Babunski – Pintér, Bárány, Gyönyörű – Tischler. edzők: Toldi Gábor, Huszti Szabolcs
Vasas FC: 2×45 perc: Jova – Szivacski (Rétyi, 46.), Szilágyi Z., Otigba, Silye – Berecz, Márkvárt, Hinora (Terbe, 68.), Sztojka (Bobál, 68.) – Radó, Balajti (Szatmári, 21.). 1×30 perc: Molnar – Terbe, Szilágyi Sz., Puskás, Kovács D. – Boros, Farkas G., Varga D., Szalai – Bobál, Puska . vezetőedző: Kuttor Attila
gólszerzők: Dzsudzsák (77.), Bárány (92.), Pintér (114.)
sárga lap: Ugrai (51.) ill. Otigba (53.), Silye (71.)
kiállítva: Ugrai (87.) ill. Szilágyi Z. (87.)
 
DVTK 
 
A Diósgyőr a megyei rangadón 3-0-s vereséget szenvedett a Mezőkövesd ellen.
 

 
Kondás Elemér reakciója: "Egy jó mérkőzést játszottunk egy jó ellenfél ellen. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, annak ellenére, hogy talán az ellenfelünk birtokolta többet a labdát, viszont a gólon kívül igazi helyzetet nem tudtak kialakítani. A második hetven percben több fiatal is volt a pályán, kicsit bátortalanabbul játszottunk, főleg a támadó szekcióban hibáztunk el több olyan passzt, amiből ígéretes támadás lehetett volna., az ellenfelünk pedig két szép gólt lőtt. Összességében jó volt a mérkőzés és legalább megmutatkoztak a hibák." (dvtk.eu)
 
Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK 3-0 (1-0)
Mezőkövesd Városi Stadion, 350 néző: Játékvezető: Németh Zoltán (Kujbus László, Fülöp Gábor)
Mezőkövesd 1. félidő: Antal B. – Farkas D., Pillár, Katanec Vadnai – Madarász, Cseri, Karnitski – Jurina, Nagy D., Beširović.
Mezőkövesd 2. félidő: Bősz – Vági, Kocsis G., Szépe, Vajda S. – Derekas, Cseke, Chrien – Vutov, Dražić, Beširović (Jurina, 98.; Pintér F., 131.). Vezetőedző: Pintér Attila
DVTK 1. félidő: Póser – Polgár, Szatmári, Szűcs K., Bárdos – Szeles, Oláh B. – Kispál, Zsolnai, Suljic – Könyves.
DVTK 1. félidő: Borsos – Eperjesi, Karan, Hegedűs J., Bokros – Németh M., Zsemlye – Molnár G., Makrai (Orosz D., 117.), Jurek – Hornyák. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Sárga lap: Könyves a 33., Beširović a 44., Szeles a 64., Molnár G. a 94., Jurek a 97., Cseke a 116. percben.
Gólszerző: Katanec (1-0) a 49., Jurina 2-0 a 103., Vutov (3-0) a 114. percben.
 
ETO 
 
A győriek gólgazdag meccsen 2-2-es döntetlent értek el az Al Hazem ellen. 
 
Klausz László nyilatkozata: "Egy lépéssel megint közelebb vagyunk a bajnoki rajthoz. Számomra ma is letisztázódott, hogy a csapatnak mi kezd az erőssége lenni. Igaz, hogy a Vasas ellen kikaptunk 3-0-ra, de ott is láttam előrelépést. Ezen a mérkőzésen is a csapat egy olyan arcát mutatta, amit szeretnék a bajnokikon is látni." (eto.hu)
 
WKW ETO FC Győr – Al Hazem 2-2 (0-0)
Győr, ETO Park 150 néző. V.: Szőts G.
WKW ETO FC Győr: Fadgyas (Ruisz 69’) – Kovács K., Csonka B., Lipták (Vukasovic (69’), Forgács (Vincze 62’), Szimcso (Óvári 62’), Bagi (Tuboly 62’), Toma (Kiss M. 69’), Vitális (Berki 69’), Bacsa (Farkas B. 62’), Priskin (Kulcsár 69’). Vezetőedző: Klausz László.
Al Hazem: Aisaeed – Al Dhakail, Bassas, Al AzmyBikit, Al Zidan, Tiago, Jhon, Abdulhady, Sergio. Cserék: Al Juaid, Al Obaid, Fakiri, Al DhaFeery, Al Saeed, Al Dahamy, Al Shaia, Al Harhti.
Gsz.: Óvári (77’), Farkas B. (79’) ill. Sergio (60’), Al Harthi (86’).
 
KECSKEMÉT
 
Az újonc hírös városiak a Makót 5-0-ra győzték le.
 

 
 
Szabó István így összegzett: "A mérkőzés elérte a célját. A héten nagyon sok edzésünk volt, szerdán pedig a Békéscsabával játszottunk előkészületi mérkőzést, a maihoz hasonló módon akkor is kétszer hatvan percet. Ma is az volt a cél, hogy a játékosok hatvan-hetven perces átlagterhelést kapjanak. Azt tudtuk, hogy hivatalosan egy osztálynyi különbség van a két csapat között, szerintem ma játékban is megvolt ez. Főleg az első játékrészben voltam elégedett a srácokkal, mert helyenként kombinatív játékkal szép dolgokat tudtunk tenni a pályán, persze, látszott még a fiúkon a fáradtság. Az utolsó két hétben próbáljuk őket frissíteni, de ismétlem, a mai célt elérte ez az edzőmérkőzés. Köszönöm a Makónak, hogy vállalkozott erre a kétszer hatvan percre, és beugrott a Budaörs helyett. A fiúk most két nap pihenőt kapnak, aztán újra folytatjuk a munkát. A következő hétvégén van még egy edzőmérkőzésünk a Szeged ellen, két hét múlva pedig már az első bajnokin várjuk a Budaörsöt." (kecskemetite.hu)
 
KTE HUFBAU – Makó 5-0 (3-0)
Edzőmeccs, Széktói Stadion
Kecskeméti TE, első hatvan perc: Varga – Madarász, Szabó A., Rjasko, Belényesi, Hadaró, Nagy K., Vágó, Bodor (Katona 52.), Tóth D., Lukács.
Kecskeméti TE, második hatvan perc: Kersák – Buna, Gál, Belényesi (Riasko 96.), Szabó, Papp, Marsa, Katona, Puskás, Lukács (Tóth D. 86., Hatvani 96.), Grünvald.
Gól: Tóth D. (5.), Lukács (35.), Belényesi (39., 75.), Katona (79.)
 
BUDAÖRS 
 
A Budaörs 4-2-es győzelmet ért el a Kelen ellen szombaton.
 
Márkus Tibor reakciója: "Viszontagságos reggel után egész jól beleálltunk a mérkőzésbe, tetszetős támadásokat vezettünk és szép gólokat szereztünk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, ezekből négyet sikerült gólra váltanunk. Összességében elégedett vagyok a teljesítménnyel." (bsc1924.com)
 
Kelen SC – Budaörs 2-4
Budaörs: Dala – Tóth K., Kékesi, Fényes, Kapronczai – Petneházi, Molnár Cs., Sajbán – Vankó, Balázs Zs., Winkler
Csereként pályára lépett: Gyurácz, Lengyel, Halácsi, Váradi, Gula, Bognár D.
A Budaörs gólszerzői: Kapronczai Gergely, Sajbán Miklós, Vankó Imre, Balázs Zsolt.
 
SZEGED
 
A Vasashoz hasonlóan a szegediek is dupláztak: a Tiszaszigetet magabiztosan legyőzték, de a Hódmezővásárhely ellen már nem jött össze a diadal.
 
Dragan Vukmir összegzése: "A felkészülés legnehezebb hetén vagyunk túl, ez látszott is a koncentrációnkon. A legfontosabb az volt, hogy mindenki pályára lépjen és kellő időt játszon. A játékunk rendben volt, de a második meccsen a figyelmetlenségeinkből gólokat kaptunk." (szeged-grosicsakademia.hu)
 
Szeged-Csanád GA-Tiszasziget 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Vári, Kóródi, Farkas, Dobos (11-esből)
 
Szeged-Csanád GA-Hódmezővásárhelyi FC 1-3 (0-0)
Gólszerzők: Gajdos illetve Németh, Hegedűs, Orosz (11-esből)
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC