nb1.hu

Kuttor büszkesége, Csizmadia és Visinka is kiakadt – reakciók

Értékeltek a vezetőedzők.

Tegnap egy meccs kivételével már mindegyik találkozót lejátszották az NB II 36. fordulójából, a cikkünkben összeszedtük a vezetőedzők meccs utáni nyilatkozatait.
 

Siófok-Haladás 0-1
 
Domján Attila (Siófok): ,,A mérkőzés elején volt két nagy lehetőségünk, amelyek sajnos kimaradtak, helyezkedési hibánkat pedig könyörtelenül kihasználta az ellenfél. A második félidőben sokat tettünk az egyenlítésért, de pontatlanok voltunk a kapu előtt."
 
Németh Szabolcs (Haladás): ,,Az első félidőben jól játszottunk, amit elterveztünk, azt a játékosaim sikeresen megoldották. A második játékrészt szerettük volna ott folytatni, ahol az elsőt abbahagytuk, viszont elvesztettük a fonalat. Lelkesedéssel, küzdeni tudással kompenzáltunk, a cseréinkkel pedig az eredményt szerettük volna megtartani."
 
Nyíregyháza-Békéscsaba 3-0
 
Feczkó Tamás (Nyíregyháza): ,,A vezető gólig nagyon jól játszottuk, több ziccert is kialakítottunk, és ez azért nagy szó, mert szervezett, focizni akaró csapat ellen sikerült. A szünet után jókor jött a második találatunk, amelyet követően újabb ziccereink voltak, amelyek közül egyet értékesítettünk is."
 
Brlázs Gábor (Békéscsaba): ,,Az első félidőben megilletődötten játszottunk. A második játékrészt már jobban kezdtük, de egy egyéni hiba megkaptuk a második gólt, ezzel el is dőlt a mérkőzés. A játék képe alapján a Nyíregyháza megérdemelte a győzelmet."
 
Ajka-Budafok 2-0
 
Kis Károly (Ajka): ,,Tudtuk, nem lesz könnyű meccs, mert a Budafok a bennmaradásért küzd. Hamar megszereztük a vezetést a kiállítást követően. Az emberelőnnyel nem mindig éltünk, akadtak gyengébb időszakaink, de örülök, hogy megnyertük a mérkőzést."
 
Csizmadia Csaba (Budafok): ,,Saját magunkat vertük meg. Két ekkora hibát nem lehet elkövetni, aztán jött a piros lap, s azonnal gólt kaptunk. A srácok ezután csinálták a dolgukat, próbálkoztak, a félidőben megbeszéltük, hogy egy gólt bármikor lehet rúgni, de a második kapott gólt követően már nem volt kérdés a meccs kimenetelét illetően."
 
Győr-III. Kerület 7-0
 
Klausz László (Győr): ,,Az elején egyáltalán nem volt egyértelmű a mérkőzés alakulása, de sorra szereztük a gólokat. A fiatalok és a rutinos futballisták is maximálisat nyújtottak."
 
Pintér Attila (III. Kerület): ,,Aki látta az első félidőt, nem gondolta volna ezt a végeredményt. Az első és a második gól megfogta a csapatot, amelyből hiányoznak azok a karakterek, akik ilyenkor megakadályozzák az összeomlást."
 
Csákvár-Budaörs 1-1
 
Tóth Balázs (Csákvár): ,,Jól felkészült ellenféllel szemben meg kellett dolgoznunk a pontért, sokkal kevesebb kockázatot vállaltunk, mint az elmúlt meccseken  Bár jó első negyedórát produkáltunk, a vendégek talált gólja után a szünetig kapusunk tartott meccsben minket. A második játékrész már kiegyenlített volt, az egy ponttal megint tettünk egy lépést a bennmaradás felé."
 
Toldi Gábor (Budaörs): ,,Az első félidőben a mi akartunk érvényesült, de egyenlítésünk után három százszázalékos ziccert is elhibáztunk. A térfélcserét követően már a küzdelem dominált. Megyünk tovább a bennmaradásért zajló versenyfutásban."
 
Kecskemét-Tiszakécske 1-0
 
Szabó István (Kecskemét): ,,A korai góltól függetlenül is jól kezdtük a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink. Lukács Dániel sérülése kicsit megfogott minket, másabb lett a játékunk, de az első játékrész a miénk volt. A második félidőben a küzdőszellemmel és a hozzáállással lehettem elégedett, de már nem tudtuk feltétlen a saját játékunkat játszani, részben a tét miatt is. Összességében megérdemelten nyertünk."
 
Visinka Ede (Tiszakécske): ,,Nem lehet így kezdeni egy mérkőzést, ahogy mi, gyakorlatilag azonnal hátrányból indultunk… Tudtuk, milyen erős szabad- és szögletrúgásokból a KTE, erre kaptunk egy ilyen gólt, ezt nagyon sajnálom. Adódtak lehetőségek mindkét oldalon, szünetben már kockáztattunk is, átálltunk négy védőre, így kellemetlen pillanatokat okoztunk a hazaiaknak. Sajnos nem sikerült egyenlítenünk."
 
Szolnok-Dorog 1-1
 
Romanek János (Szolnok): ,,Az első félidő kiegyenlített volt, de a második játékrész alapján ez egy agyonnyert meccs volt. Nem zártuk le a mérkőzést, majd egyszer hibáztunk hátul, abból gólt kaptunk. Nem értem a játékvezetői döntéseket, amelyek mostanában többször is sújtottak minket, de ettől még meg kellett volna nyernünk a találkozót."
 
Fenyvesi László (Dorog): ,,Tipikus kiesési rangadót játszottunk. A második félidő elején úgy érzem, elmaradt egy tizenegyes a számunkra, majd a kontrából az ellenfél kapott büntetőt. Nem találtuk a játék tempóját, de a cserék után tudtunk labdát birtokolni, és sikerült egyenlítenünk. Sajnos csak döntetlent értünk el, de a játékosok hozzáállásával elégedett vagyok."
 
Pécs-Szeged 0-0
 
Vas László (Pécs): ,,Jó csapat a Szeged, bár az edzőváltás miatt nyilván van egy kis zavar náluk. Mi is sok problémával küzdünk, de szívvel-lélekkel játszottak a fiúk. Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, végül igazságos döntetlen született."
 
Andorka Péter (Szeged): ,,Kompaktan, jól játszottunk, csapatként funkcionáltunk. A befejezéseknél azonban nem koncentráltunk eléggé."
 
Vasas-Szentlőrinc 4-1
 
Kuttor Attila (Vasas): ,,Büszke vagyok a csapatra, mert mentalitásban, koncentrációban és akaratban – annak ellenére, hogy már megnyertük a bajnokságot – is komolyan álltunk ehhez a mérkőzéshez. Ennek is tulajdonítható, hogy magabiztosan nyertünk."
 
Gabala Krisztián (Szentlőrinc): ,,Nem titkoltuk, pontot akartunk szerezni. Nagyon jó első félidőt produkáltunk, a másodikban már kockáztatnunk kellett, a második kapott gól után már nem tartottuk a lépést a hazaiakkal."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC