nb1.hu

Legvégén nyert a Budafok, már dobogós a Vasas – eredmények, tabella

A Siófok kicsit, az ETO nagyot botlott, Feczesin ismét betalált.

Nem volt hiány az izgalmakból a délutáni meccseken, több meccs is az utolsó pillanatokban dőlt el.
 
Győri ETO-Szeged 1-3
G.: Horváth (65.), ill. Kóródi (33., 57.), Vankó (90.)
 
Kifejezetten korán, 12.30-kor kezdődött a megyeszékhelyek rangadója. A vendégek mér az első félidőben meg tudták szerezni a vezetést, Kóródi volt eredményes a 33. percben. A fordulást követően Kórodi megduplázta a góljai számát és a csapat vezetését az 57. minutumban, amire 8 perccel később Horváth tudott válaszolni a hazaiak részéről. A végeredményt Vankó állította be a 90. percben lőtt góljával, ezzel 3-1-re tudott győzni a Szeged az ETO otthonában.
 
Békéscsaba-Vác 0-0
 
Pontot tudott rabolni Békéscsabáról a reménytelen helyzetben lévő Vác, ezzel már 10 pontja van a sereghajtónak a bajnokságban. A bajnokság kimenetelét sokban nem befolyásolja ez az eredmény, hiszen 15 pontra van bennmaradó 17. helytől a Vác, a Békéscsaba 14 pontra a feljutástól.
 
Budaörs-Haladás 1-1
G.: Molnár (90.), ill. Tóth-Gábor (59.)
 
Sokáig úgy festett, hogy mind a három pontot el tudja hozni Budaörsről a Haladás, ám csak egy ponttal távoztak a szombathelyiek. Az 59. percben Tóth-Gábor szerezte meg a vezetést a vendégek számára, amit a meccs végéig meg is tudtak tartani, ám Molnár a 90. percben megszerezte az egyenlítő találatot. Ezzel 4 pontra van a Haladástól a bennmaradás jelentő 17. hely, míg a Budaörs a 13. 28 ponttal.
 
Kazincbarcika-Vasas 0-2
G.: Feczesin (15.), Vernes (85.)
 
Újabb magabiztos győzelmet aratott a Vasas, ezúttal a Kazincbarcika vendégeként. Két téli igazolás szerezte a gólokat, Feczesin az első félidőben, míg Vernes a másodikban. Ezzel a győzelemmel már fel tudtak lépni a dobogó legalsó fokára, ám a Budafokhoz nem sikerült közelebb kerülniük. A Vasas a 8. helyről a 5 helyet lépett eddig előre tavasszal, ez is ékes példája annak, hogy az új tulajdonosi kör és a szakmai stáb remekül végzi a munkáját.
 
Soroksár-Budafok 1-2
G.: Szánthó B. (18.), ill. Kovács (86. – tizenegyesből), Horváth (90+6.)
 
Nagyon sokáig úgy tűnt, hogy Lipcseiék otthon tartják a három pontot a feljutásra hajtó Budafok ellenében, végül azonban fordítani tudtak a vendégek. Borzasztóan izgalmasra sikerült a meccs vége, hiszen az egyenlítő gólt Kovács szerezte a 86. percben tizenegyesből, majd a 90+6. percben Horváth döntötte el a meccs sorsát. Ezzel a győzelemmel a Budafok továbbra is őrzi a 9 pontos előnyét a Vasassal szemben.
 
Szolnok-Siófok 1-1
G.: Réti (47.), ill. Novák (90+1. – tizenegyesből)
 
A Siófok nem tudta elhozni mind a három pontot Szolnokról, ezzel le is csúsztak a dobogó legalsó fokáról. A Szolnok emberhátrányban tudott pontot menteni, ezzel jelenleg 5 pontra vannak a kiesőzónától, míg a Siófoknak 9 pont a hátrány a Budafokhoz képest.
 
Tiszakécske-Nyíregyháza 2-1
G.: Simon (23.), Máté (49.-tizenegyesből), ill. Sinanovic (87.)
 
Nagyon fontos győzelmet aratott a Szpari ellen a Tiszakécske, 4 pontra nőtt az előnyük a a kieső helyen álló Haladással szemben. A Szpari még nyeretlen az idén, 2020 eddig nem a nyíregyháziak éve. A Tiszakécske dolgát meccs során egy kiállítás is nehezítette, azonban a győzelmet nem engedték ki a kezeik közül.
 
25. FORDULÓ
12.30-kor kezdődött
ETO FC Győr-Szeged 1-3 (Horváth 65., ill. Kóródi 33., 57., Vankó 90.)
 
14 órakor kezdődött
Békéscsaba-Vác 0-0
Budaörs-Haladás 1-1 (Molnár 90., ill. Tóth-Gábor 59.)
Kazincbarcika-Vasas 0-2 (Feczesin 15., Vernes 85.)
Soroksár-Budafok 1-2 (Szánthó B. 18., ill. Kovács 86. – tizenegyesből, Horváth 90+6.)
Szolnok-Siófok 1-1 (Réti 47., ill. Novák 90+1. – tizenegyesből)
Tiszakécske-Nyíregyháza 2-1 (Simon 23., Máté 49.-tizenegyesből, ill. Sinanovic 87.)
 
17 órától játszák:
Ajka-MTK
Csákvár-Gyirmót
 
Szabadnapos: Dorog
 
A tabella a linkre kattintva érhető el.
 
FRISSÍTÉS:
 
Meglepetéseket az esti meccsek is tartogattak és izgalmakból sem volt hiány.
 
Ajka-MTK 2-0
G.: Nagy (73., 87.)
 
Óriási meglepetést okozott az Ajka, otthon tartotta mind a 3 pontot az éllovas MTK ellenében. Nagy volt a meccs hőse, mind a két találatot ő szerezte. Az Ajka ezzel sorozatban a második győzelmét szerezte meg, a 13. helyet birtokolják a tabellán 29 ponttal. Veszélybe kerülhet az MTK elsősége, hiszen már csak 3 pont az előnye a Budafokhoz képest.
 
Csákvár-Gyirmót 1-1
G.: Baracskai (54.), ill. Varga (86.)
 
Hasonló erőt képviselő csapatok találkoztak, az eredmény is ennek megfelelően alakult. A Csákvár az 54. percben szerezte meg a vezetést Baracskai révén, sokáig meg is tudták tartani az előnyüket. A 86. percben viszont kiegyenlített Varga, így egy pontot szerzett a csapatának. A tabellán a 6. helyet foglalja el a gyirmót 37 ponttal, egy egységgel és egy hellyel követi a Csákvár.
 
Ajka-MTK 2-0 (Nagy 73., 87.)
Csákvár-Gyirmót 1-1 ( Baracskai 54., ill. Varga 86.)
 
A tabella a linkre kattintva érhető el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC