Legyőzte a Paksot a Kisvárda - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Legyőzte a Paksot a Kisvárda

Simon Zoltán - 2016. July 01. Friday 08:54
Ercsi - Egy hét edzés után élvonalbeli csapatot vert a Kisvárda.
Kép forrása: Pusztai Sándor

Ha nem is – ahogy a nóta mondja – Julcsika, Tercsike, hanem a Kisvárda Master Good csapata ment Ercsibe, ahol éppenséggel nem a nagymama várta őket kávéval, hanem az élvonalbeli Paksi FC edzőmeccs játszásának a lehetőségével. Az NB II-es szabolcsi csapat kapva kapott az alkalmon, és egy heti közös munka után a nyár első mérkőzését vívta az NB I-es csapat átmeneti, Fejér megyei otthonában. - számolt be a mérkőzésről a Szabolcs Online.

 

Érezhető volt, hogy frissebben mozgott a Várda, no hiszen a paksiak már korábban munkába álltak és a terhelés csúcspontján járnak. Ezzel együtt nem szorul magyarázatra, hogy Révész Attila legénysége 2–1-re legyőzte magasabb osztályú riválisát. A „vendégek” már 2–0-ra is vezettek, az első félidő végén Cseri Tamás váltotta gólra az Erős Gábor lövése után a kapusról kipattanó labdát, majd nem sokkal szünet után Cseri labdáját öklözte ki Rácz Gergő, Vermes Krisztián pedig félfordulatból, tíz méterről lőtt a kapuba. A paksiak a válogatott Koltai Tamás találatával szépítettek.

 

Kisvárdai oldalon bemutatkozott a Budapest Honvéd csatára, Erdélyi László, a próbajátékon lévő futballista a második félidőben állt be, és biztatóan mozgott.

 

Edzőmeccs

Paksi FC–Kisvárda Master Good 1–2 (0–1)

Ercsi, 50 néző, v.: Vad.

Paks:Székely Gy. (Rácz G.) – Kővári (Szalai A.), Szekszárdi, Gávay (Lenzsér), Báló (Szabó J.) – Nagy Richárd (Papp K.), Szakály D. (Bartha), Balázs Zs. (Koltai) – Fejős (Bertus), Hahn (Jelena), Bor (Haraszti).

Kisvárda:Ivancsics A.(Varga B.) – Lukács R. (Gubacsi), Vermes, Papucsek (Hidi N.), Vári B. (Fodor A.) – Lucas, Erős G. (Oláh G.), Délczeg – Szabó P. (Erdélyi), Rajczi (Karacs), Cseri T. (Nagy Róbert).

Gól:Koltai, illetve Cseri T., Vermes.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!