nb1.hu

Lencse: Képesek vagyunk megnyerni a bajnokságot

Felcsút – A Puskás Akadémia támadója szerint jót tett nekik az edzőváltás.

Az éllovas Soroksárt látta vendégül az NB II utolsó őszi fordulójában a Puskás Akadémia FC, amely végül magabiztosan, 2-0-ra diadalmaskodott, így az első helyről várhatja a tavasszal a folytatást. A felcsútiak második gólját Lencse László szerezte, aki a Rangadónak értékelte a mérkőzést és az elmúlt húsz forduló tanulságairól is besszélt.
 
„Nagyon jól játszottunk, több olyan periódusa is volt a találkozónak, amikor szépen fociztunk és remek támadásokat vezettünk. Csapatként funkcionáltunk, ebbe pedig bele tudtuk tenni társaimmal az egyéniségünket is. Az utolsó négy mérkőzésen úgy játszottunk, ahogyan azt elvárják tőlünk, elégedett vagyok a szereplésünkkel. Mind egyénileg, mind csapatszinten nagyon jól muzsikáltunk, így kell teljesítenünk a hátralévő mérkőzéseken is majd, hiszen ez a csapat képes arra, hogy ilyen szintet képviseljen és megnyerje a bajnokságot. Nyilván azért összességében maradt hiányérzet bennem, hiszen voltak olyan összecsapások, ahol sajnos nem adtuk ki magunkból a száz százalékot, kimaradtak a ziccerek. Több olyan meccsen is hullajtottunk pontot, főleg a bajnokság elején, amelyeket nyerni kellett volna. Viszont ha minden így marad tavaszra is, biztos vagyok benne, hogy ezeket a hibákat ki fogjuk javítani.”
 
November elsején hét győzelem, öt döntetlen és három vereség után menesztették az akkor még ötödik helyen álló PAFC éléről Szíjjártó István vezetőedzőt, valamint a szakmai igazgatót, Bognár Györgyöt is. A maradék öt találkozóra Vincze István vette át a csapat irányítását, ez idő alatt pedig legyőzték a Cegléd, Balmazújváros, Budaörs, Soroksár négyest, valamint döntetlent játszottak idegenben a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen.
 
„Felszabadultabb lett a hangulat az edzőváltás után, mindenkinek helyreállt az önbizalma” – folytatta a csatár. „Kialakult a játékunk, lett stílusa a csapatnak és sokkal letisztultabb lett minden a pályán. Egyértelműen kijelenthető, hogy jót tett nekünk a változás, hiszen az edző és a csapat munkáját mindig az eredmények tükrözik, a győzelmek pedig azóta folyamatosan jönnek” – zárta mondandóját Lencse László.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC