nb1.hu

Lendületben a Balmaz: a bajnokesélyest is megtréfálnák az újvárosiak

Szorgosan gyűjtögeti a pontokat a tavaly még NB I-ben szereplő alakulat.

Nehéz helyzetből várta a tavaszi folytatást a Balmazújváros, ám az utóbbi hetekben megtáltosodott az együttes. A legutóbbi idényben még az élvonalban edződő újvárosiak az előző négy fordulót veretlenül zárták, a hétvégén a Ceglédet fektették két vállra. A begyűjthető 12 pontból 10-et szereztek meg a hajdúságiak, így a tabellán már a 14. helyen állnak. 
 
A Cegléd ellen annak is örülhettek a drukkerek, hogy Kónya Márk visszatért a Balmazba. Szerinte tipikus NB II-es meccset játszottak, és a pálya talaja nem volt igazán ideális. Kónya hozzátette, megérdemelten szerezték meg a három pontot.
 
"Szerintem tőlem jobban nem várta senki, hogy újra játszhassak. Ez az életem, a hivatásom, egy futballistának pályán a helye. Több időt kellett kihagynom, mint vártam, sajnos nagyon elhúzódott a sérülésem. A csapat jó formában van, így könnyebb volt visszatérni. Nagyon jó volt újra játszani, tenni a csapataért, és Újvárosért a dolgom!" – nyilatkozta a visszatérésről Kónya.
 
Kónyáéknak fel van adva a lecke, hiszen szerdán a bajnokesélyes Zalaegerszeget fogadják. A középpályás reményei szerint sok szurkoló fog kilátogatni a stadionba.
 
"Hazai pályán lesz a meccs, remélem jó mérkőzést tudunk vívni a Zalaegerszeggel. Bízom benne, hogy minél több szurkoló kijön a mérkőzésre, s buzdítani fog minket, sokat jelent nekünk. Fontos lenne, hogy otthon tartsuk a három pontot" – fogalmazott Kónya.
 
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC