nb1.hu

Lesz-e még válogatott Pátkai Máté?

Marco Rossi őszintén jelzett.

Meglepetésként hatott, hogy pár nappal ezelőtt Pátkai Máté a MOL Fehérvár FC-től a Vasashoz igazolt. Mint az nb2-hu egyedüliként jelezte, az angyalföldi klubvezetők nem fizettek érte többet, mint bármelyik, eddig szerződtetett utánpótlás-válogatott játékosukért.
 
„Futballozni szerettem volna, Fehérváron pedig nem láttam már biztosítottnak a helyem” – nyilatkozta az M4 Sport Péntek esti foci című műsorában a 32 éves labdarúgó.
 
Pátkait meggyőzte a Vasas projektje, amelynek játékoskeretét inkább NB I-esnek, mintsem másodosztályúnak érzi, ráadásul háromgyermekes édesapaként családjával Budapest mellett él, így egy vidéki költözést nem tartott kivitelezhetőnek.
 
A nemzeti csapatban való szereplés miatt pedig azért nem aggódik, mert a szövetségi kapitány nagyon őszinte és egyenes volt vele.
 
„Marco Rossival nem egyeztettem a klubváltásom előtt, mert mikor legutóbb felhívott, nagyon korrektül elmondta, hogy idősödöm, szeretne másokat is kipróbálni, így nem tudja garantálni, hogy minden alkalommal meg fog hívni, így pedig könnyebb volt a Vasas mellett döntenem.”
 
A Vasasra ma nagy rangadó vár, mert a harmadik Gyirmót vendége lesz, a találkozó 14.15-kor kezdődik. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC