nb1.hu

Lipcsei bosszankodott, Vasnak lesz min gondolkodnia – reakciók

Fordulatos mérkőzés volt.

Tovább ostromolja a Pécs a feljutó helyeket, ugyan Soroksárról csak egy ponttal távozott a csapat, de így is lőtávolban maradt.
 
Kilenc meccse veretlen a PMFC, legutóbb Lipcseiékhez utazott a csapat. A vezetést nagyon hamar megszerezte a vendég alakulat, ám a 20. perctől emberhátrányban játszott a csapat. A 66. percben azonban hazai oldalon is villant a piros, amit egy büntető követett, így megduplázta az előnyét a Pécs. Azonban a Soroksár nem adta fel és a lefújásig egalizálta az állást.
 
Így értékeltek az edzők a találkozó után:
 
Lipcsei Péter (Soroksár): ,,Nagyon jó csapatot fogadtunk, tudtuk, hogy az NB II-ben a legkevesebb gólt kapták és tudtam, hogy nagyon jól védekeznek, ez így is volt az egész mérkőzés során. Csalódott vagyok, hiszen amikor kiállították a játékosukat a huszadik percben, sokkal gyengébben játszottunk. Akkor kellett volna sokkal jobban játszani és talán az első félidőben egyenlíteni. Ehelyett megint csináltunk egy butaságot, megkaptuk a tizenegyest és 2-0-ra vezetett az ellenfél. Viszont az pozitív, hogy vert helyzetből a csapat fel tud állni és így tud menni. Ezért bosszantó ez a mérkőzés, mert amelyik csapat így tud menni az utolsó harminc percben, azt nem tudom megérteni, hogy az első hatvanban hol tartózkodik, úgy, hogy egy játékossal többen vagyunk. Ezek nekem mindig furcsaságok. Mondom még egyszer, az utolsó harminc percben dicséret illeti a játékoskat. Utána még voltak helyzetek, meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Ebbe a mérkőzésbe ennyi volt, tudtuk, hogy nagyon jó csapatot fogadunk. Sok sikert nekik, kívánom, hogy érjék el a céljaikat. Nekünk tanulni kell ebből a meccsből és a hátrelévő kettőt lehozni becsülettel."
 

Vas László (PMFC): ,,Ahogy elkezdtük a mérkőzést, az rendbe volt. A mérkőzés eleji gól abszolút lökést adott. Nem láttam problémákat. Dolgoztunk, csináltuk, amit terveztünk. A kiállítás kicsit áthúzta a számításainkat. A félidőben még rendszert is váltottunk, kidolgozott helyzete addig nem is nagyon akadt az ellenfélnek. Nyomás alatt tartottak minket, sokat birtokolták a labdát. Amikor meglőttük a második gólunkat, akkor történt az, aminek nem kellett volna. Onnantól kezdve úgy gondoltuk zsebben van a mérkőzés. Jöttek azok a hibák, amik gondolkodásra adnak majd okot a jövővel kapcsolatosan. Megérdemelten egyenlített a Soroksár, összeségében egy igazságos eredmény született."
 

SOROKSÁR–PMFC 2-2 (0-1)
Labdarúgó NB II., 19. forduló. Budapest, Haraszti út, zárt kapus.
SOROKSÁR: Varga Á. – Bene M. (Tóth D., 75.), Huszák T. (Hudák, 64.), Valencsik, Pászka – Gengeliczki, Derekas – Orosz M., Csernik, Szerető (Gárdos, 64.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter.
PÉCS: Helesfay – Króner, Rácz L., Preklet, Katona L. – Kónya D., Futó Zs., Tölgyesi (Bajner B., 77.), Hegedűs M. (Németh M., a szünetben) – Óvári (Sági, a szünetben), Bartha L. (Grabant, 57.) Vezetőedző: Vas László
Gólszerzők: Gárdos (73.), Derekas (86.), ill. Futó Zs. (2.), Kónya D. (67. – büntetőből).
Kiállítva: Gengeliczki (66.), ill. Rácz L. (20.), Vas L. (47.).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC