nb1.hu

Lipcsei ebben az esetben lenne elégedett

Nehéz időszak vár csapatára.

A Soroksár bíztató helyről folytathatja a szünetet követően a bajnokságot, viszont a feljutásról szinte teljesen lemondhattak már. Az előttük álló Kaposvár és Gyirmót is 9 pontos előnnyel van előttük, míg a ZTE már 13 pontos fórt harcolt ki. Valószínűtlen, hogy a dobogósok személye nagyon változna. Lipcsei Péter is ehhez mérten állította fel a folytatásra céljait.
 
– Nem szaladunk előre az időben, mindig csak a következő mérkőzésre készülünk! Lépésről- lépésre szeretnénk fejlődni, jobbá válni. A következő 3 bajnokink például idegenben lesz és megmérkőzünk a Zalaegerszeggel és Vasassal is, közben pedig itthon fogadjuk a Puskás Akadémiát Magyar Kupa mérkőzésen. Nehéz időszak vár csapatra, nincs értelme számolgatni. Személy szerint azzal lennék elégedett, ha a szezon végéig kitartana a megalkuvás nélküli akarat és igazi csapatként lépnénk pályára továbbra is! Ebben az esetben biztos vagyok benne, hogy régen látott szép eredménnyel örvendeztetjük meg szurkolóinkat – mondta a klub honlapjának a tréner.
 
Nem csak a jövőről beszélt a mester, a tavaszi szezon eddig eltelt szakaszát is értékelte az utolsó etap előtt. Kiemelte, hogy eddig elkerülték őket a komolyabb sérülések az ősszel szemben, amikor Frőhlich Rolandot egész idényre, valamint Huszák Tamást és Orosz Márkot is elvesztették hosszabb időre. Emellett dicsérte játékosait, akik edzéseken és mérkőzéseken is nagyon jó munkát végeznek. Hozzátette, azok is motiváltak, akik egy-két mérkőzés erejéig nem kaptak szerepet. 
 
Hangsúlyozta, igazi csapatként dolgoztak játékosai, ennek eredménye, hogy a bajnokságban 4 helyet javítva a 4. pozícióból várják a folytatását, és a Magyar Kupában a legjobb 8 közé jutottak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC