nb1.hu

Lipcsei és Mónos öröme, Boér kiakadt – reakciók

Schindler csalódott, Kondás dicsért.

Egy meccs kivételével véget ért az összes találkozó a 12. fordulóban, cikkünkben összegyűjtöttök a vezetőedzők meccsek utáni nyilatkozatait.
 
DVTK-Dorog 2-0
 
Kondás Elemér (DVTK): ,,Mindenképpen nyernünk kellett, örülök, hogy sikerült. A legjobb pillanatban szereztünk vezetést, utána kézben tartottuk a meccset."
 
Fenyvesi László (Dorog): ,,Arra készültünk, hogy az első negyedórában ne kapjunk gólt, de sajnos, korán hátrányba kerültünk. A folytatásban több helyzetet kidolgoztunk, voltak lehetőségeink, de azok kimaradtak."  
 
Soroksár-Haladás 1-0
 
Lipcsei Péter (Soroksár): ,,Bravúrt hajtottak végre. Tudtuk, hogy az egyik legjobb és az egyik legmasszívabb csapat érkezik hozzánk, az első húsz percben voltak lehetőségeik, és nem érdemtelenül nyertük meg a találkozót. A második félidőben jobban játszott a csapat, és sokkal többet tett azért, hogy megszerezze a három pontot. Emellett az is fontos volt, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a mérkőzést!"
 
Németh Szabolcs (Haladás): ,,Jól kezdtünk, helyzeteink voltak, sőt volt kétes eset a tizenhatoson belül, amit a játékvezető másként látott, mint mi, a kispadon. Ekkor kellett volna eldöntenünk a mérkőzést. A második félidőben a Soroksár jobban játszott, a játékunk kapkodóvá vált, a végén pedig az ajándék tizenegyessel a riválisunk győzött."
 
Kecskemét-Nyíregyháza 0-0
 
Szabó István (Kecskemét): ,,Mindvégig kezdeményezően játszottunk, kézben tartottuk a meccset. Rendkívül jól felépítettük a játékot, sőt, feljutó csapatként irányítottunk, az első félidőben el is dönthettük volna a találkozót. Nagyon jó a viszonyunk Szergej Pacajal de sajnálom, hogy ajándékoztunk neki és a csapatának egy pontot."
 
Szergej Pacaj (Nyíregyháza): ,,Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, a Kecskemétnek három-négy óriási helyzete is volt. Gyenge volt a támadójátékunk, és a védekezés sem működött jól. A második félidőben kiegyenlítetté vált a játék, mindkét kapu előtt voltak helyzetek, de összességében ez az egy pont nekünk ajándék."
 
Pécs-Budafok 3-1
 
Vas László (Pécs): ,,Nehéz volt, minden labdáért küzdeni kellett, de megtettük, és elhittük, hogy csapatként nyerhetjük meg ezt a mérkőzést."
 
Boér Gábor (Budafok): ,,Negyven percen át megfojtottuk a Pécs játékát. Vezetésünk után azonban rögtön visszahoztuk a hazaiakat a mérkőzésbe, a második félidőben pedig bent maradtunk az öltözőben… Kicsit olyan érzésem volt, mintha utánpótlás-mérkőzésen lennénk, a párharcaink hatékonysága nem NB II-es szint."
 
Szolnok-Győr 0-2
 
Csábi József (Szolnok): ,,Ritkán szoktam vesztes mérkőzés után a csapatnak gratulálni, de ezt most mégis megtettem, mert nem érdemeltünk vereséget. Sajnos ezen a találkozón olyan falakba ütköztünk, amit nem a Győr állított elénk."
 
Klausz László (Győr): ,,Ha a győzelmet nézzük, elégedett vagyok a csapattal, hiszen zsinórban két vereség után sikerült begyűjtenünk a három pontot. Tipikus NB II-es mérkőzést játszottunk, sok ütközéssel, fizikális futballal, amihez az is hozzájárult, hogy nagyon gyenge minőségű volt a pálya."
 
Budaörs-Szentlőrinc 1-1
 
Gabala Krisztián (Budaörs): ,,Bőven maradt hiányérzetem, mert három pontra lett volna szükségünk, az egyenlítés után pedig adódtak lehetőségeink a fordításra is. Amikor átvettem a Budaörs irányítását, a védekezés megszilárdítása volt a legfőbb feladatom, az azóta kapott három gólunk közül kettő tizenegyesből született, ami azt mutatja, hogy jó úton járunk."
 
Marián Sluka (Szentlőrinc): ,,Két hét állt rendelkezésre, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a Budaörsből. Sokáig szervezettek is voltunk, amit begyakoroltunk, azt az első félidőben megvalósítottuk. A fordulás után nehezen reagáltunk a hazaiak ritmusváltására, rossz döntéseket hoztunk, nüansz hiányozott ahhoz, hogy egy helyett három pontot szerezzünk."
 
Siófok-Békéscsaba 2-2
 
Bozai Attila (Siófok): ,,Küzdelmes, jó iramú mérkőzés volt, ráadásul mindkét csapat a győzelemre tört. A helyzetek alapján közelebb álltunk a sikerhez, de a mérkőzés egészét tekintve igazságos a döntetlen."
 
Schindler Szabolcs (Békéscsaba): ,,Mindkét csapat bátran támadott! Az eredmény miatt csalódott vagyok, de el kell ismernem, reményteljes és pozitív részleteket is láttam a csapatomtól."
 
Csákvár-Szeged 3-1
 
Mónos Tamás (Csákvár): ,,Nagyon boldog vagyok, hogy nem csak jól, de gólerősen is futballoztunk. Eddig is benne volt a gól a játékunkban, ám eddig elhibáztuk ziccereinket. A szünet után végleg lezárhattuk volna a meccset, de győzelmünket így sem fenyegette veszély."
 
Dragan Vukmir (Szeged): ,,Gratulálok a hazaiak megérdemelt győzelméhez, mi ezúttal nagyon gyengén játszottunk."
 
Ajka-Tiszakécske 5-1
 
Kis Károly (Ajka): ,,Úgy érzem, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Az első félidőben is már vezethettünk volna több góllal, de ekkor még stabilan védekezett az ellenfél. A második félidőben nem csak eredményesen, látványosan is játszottunk és ilyen játékra lesz szükség ahhoz, hogy meginduljunk felfelé."
 
Visinka Ede (Tiszakécske): ,,A mérkőzés elején nagyon ránk jöttek az ajkaiak, mint ahogy egy hazai csapatnak azt kell, viszont volt pár veszélyes kontránk, amikből többet is kihozhattunk volna, aztán egy elkerülhető gólt kaptunk. A második félidő legelején kaptunk még egy gólt és teljesen szétestünk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC