Lipcsei és Mónos öröme, Boér kiakadt - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Lipcsei és Mónos öröme, Boér kiakadt - reakciók

Juhász Gergely - 2021. October 18. Monday 13:47
Schindler csalódott, Kondás dicsért.
Kép forrása: Pécs/Facebook
Egy meccs kivételével véget ért az összes találkozó a 12. fordulóban, cikkünkben összegyűjtöttök a vezetőedzők meccsek utáni nyilatkozatait.
 
DVTK-Dorog 2-0
 
Kondás Elemér (DVTK): ,,Mindenképpen nyernünk kellett, örülök, hogy sikerült. A legjobb pillanatban szereztünk vezetést, utána kézben tartottuk a meccset."
 
Fenyvesi László (Dorog): ,,Arra készültünk, hogy az első negyedórában ne kapjunk gólt, de sajnos, korán hátrányba kerültünk. A folytatásban több helyzetet kidolgoztunk, voltak lehetőségeink, de azok kimaradtak."  
 
Soroksár-Haladás 1-0
 
Lipcsei Péter (Soroksár): ,,Bravúrt hajtottak végre. Tudtuk, hogy az egyik legjobb és az egyik legmasszívabb csapat érkezik hozzánk, az első húsz percben voltak lehetőségeik, és nem érdemtelenül nyertük meg a találkozót. A második félidőben jobban játszott a csapat, és sokkal többet tett azért, hogy megszerezze a három pontot. Emellett az is fontos volt, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a mérkőzést!"
 
Németh Szabolcs (Haladás): ,,Jól kezdtünk, helyzeteink voltak, sőt volt kétes eset a tizenhatoson belül, amit a játékvezető másként látott, mint mi, a kispadon. Ekkor kellett volna eldöntenünk a mérkőzést. A második félidőben a Soroksár jobban játszott, a játékunk kapkodóvá vált, a végén pedig az ajándék tizenegyessel a riválisunk győzött."
 
Kecskemét-Nyíregyháza 0-0
 
Szabó István (Kecskemét): ,,Mindvégig kezdeményezően játszottunk, kézben tartottuk a meccset. Rendkívül jól felépítettük a játékot, sőt, feljutó csapatként irányítottunk, az első félidőben el is dönthettük volna a találkozót. Nagyon jó a viszonyunk Szergej Pacajal de sajnálom, hogy ajándékoztunk neki és a csapatának egy pontot."
 
Szergej Pacaj (Nyíregyháza): ,,Az első félidőben nagyon gyengén játszottunk, a Kecskemétnek három-négy óriási helyzete is volt. Gyenge volt a támadójátékunk, és a védekezés sem működött jól. A második félidőben kiegyenlítetté vált a játék, mindkét kapu előtt voltak helyzetek, de összességében ez az egy pont nekünk ajándék."
 
Pécs-Budafok 3-1
 
Vas László (Pécs): ,,Nehéz volt, minden labdáért küzdeni kellett, de megtettük, és elhittük, hogy csapatként nyerhetjük meg ezt a mérkőzést."
 
Boér Gábor (Budafok): ,,Negyven percen át megfojtottuk a Pécs játékát. Vezetésünk után azonban rögtön visszahoztuk a hazaiakat a mérkőzésbe, a második félidőben pedig bent maradtunk az öltözőben... Kicsit olyan érzésem volt, mintha utánpótlás-mérkőzésen lennénk, a párharcaink hatékonysága nem NB II-es szint."
 
Szolnok-Győr 0-2
 
Csábi József (Szolnok): ,,Ritkán szoktam vesztes mérkőzés után a csapatnak gratulálni, de ezt most mégis megtettem, mert nem érdemeltünk vereséget. Sajnos ezen a találkozón olyan falakba ütköztünk, amit nem a Győr állított elénk."
 
Klausz László (Győr): ,,Ha a győzelmet nézzük, elégedett vagyok a csapattal, hiszen zsinórban két vereség után sikerült begyűjtenünk a három pontot. Tipikus NB II-es mérkőzést játszottunk, sok ütközéssel, fizikális futballal, amihez az is hozzájárult, hogy nagyon gyenge minőségű volt a pálya."
 
Budaörs-Szentlőrinc 1-1
 
Gabala Krisztián (Budaörs): ,,Bőven maradt hiányérzetem, mert három pontra lett volna szükségünk, az egyenlítés után pedig adódtak lehetőségeink a fordításra is. Amikor átvettem a Budaörs irányítását, a védekezés megszilárdítása volt a legfőbb feladatom, az azóta kapott három gólunk közül kettő tizenegyesből született, ami azt mutatja, hogy jó úton járunk."
 
Marián Sluka (Szentlőrinc): ,,Két hét állt rendelkezésre, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a Budaörsből. Sokáig szervezettek is voltunk, amit begyakoroltunk, azt az első félidőben megvalósítottuk. A fordulás után nehezen reagáltunk a hazaiak ritmusváltására, rossz döntéseket hoztunk, nüansz hiányozott ahhoz, hogy egy helyett három pontot szerezzünk."
 
Siófok-Békéscsaba 2-2
 
Bozai Attila (Siófok): ,,Küzdelmes, jó iramú mérkőzés volt, ráadásul mindkét csapat a győzelemre tört. A helyzetek alapján közelebb álltunk a sikerhez, de a mérkőzés egészét tekintve igazságos a döntetlen."
 
Schindler Szabolcs (Békéscsaba): ,,Mindkét csapat bátran támadott! Az eredmény miatt csalódott vagyok, de el kell ismernem, reményteljes és pozitív részleteket is láttam a csapatomtól."
 
Csákvár-Szeged 3-1
 
Mónos Tamás (Csákvár): ,,Nagyon boldog vagyok, hogy nem csak jól, de gólerősen is futballoztunk. Eddig is benne volt a gól a játékunkban, ám eddig elhibáztuk ziccereinket. A szünet után végleg lezárhattuk volna a meccset, de győzelmünket így sem fenyegette veszély."
 
Dragan Vukmir (Szeged): ,,Gratulálok a hazaiak megérdemelt győzelméhez, mi ezúttal nagyon gyengén játszottunk."
 
Ajka-Tiszakécske 5-1
 
Kis Károly (Ajka): ,,Úgy érzem, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Az első félidőben is már vezethettünk volna több góllal, de ekkor még stabilan védekezett az ellenfél. A második félidőben nem csak eredményesen, látványosan is játszottunk és ilyen játékra lesz szükség ahhoz, hogy meginduljunk felfelé."
 
Visinka Ede (Tiszakécske): ,,A mérkőzés elején nagyon ránk jöttek az ajkaiak, mint ahogy egy hazai csapatnak azt kell, viszont volt pár veszélyes kontránk, amikből többet is kihozhattunk volna, aztán egy elkerülhető gólt kaptunk. A második félidő legelején kaptunk még egy gólt és teljesen szétestünk."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!