Lipcsei ilyet még nem látott, gyalázatos rajtról beszélt a volt szövetségi kapitány - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Lipcsei ilyet még nem látott, gyalázatos rajtról beszélt a volt szövetségi kapitány - reakciók

Bíró Ádám - 2021. August 09. Monday 12:21
Súlyos sérülés a Szparinál, elnézést kért a Tiszakécske edzője.
Kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu
Vasárnap kilenc meccset rendeztek meg az NB II második fordulójában. Ahogy tegnap már jeleztük a Szolnok nagy fordítást mutatott be a Budaörs ellen, míg a Békéscsaba dolgát egy korai kiállítás pecsételte meg.
 

Szolnoki feltámadás, korai piros a Békéscsabánál - eredmények, tabella

 

 
Ezt követően a Kecskemét a parádés teljesítményt nyújtó Lukács vezérletével legyőzte a Soroksárt. A Szpari is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, illetve a Szegednek sem okozott gondot a III. Kerület legyőzése.
 

Mesternégyes a volt kispestitől, hamar eldöntötte a Szpari, csákvári bravúr - eredmények, tabella

 

 
A forduló rangadóját, a DVTK-Vasas meccset ma este 20 órától rendezik meg.
 

Diósgyőr-Vasas: az epikus hangulat

 

 
Cikkünkben összegyűjtöttük a vasárnapi meccsekről az edzői reakciókat. A magyar válogatottat korábban egy meccsen irányító Csábi József például a szolnokiak első 20 percét gyalázatosnak nevezte. Lipcsei Péter pedig komoly hibákra világított rá. 
 
Budaörs-Szolnok 2-3
 
Márkus Tibor: "Az első félidőben remekül játszottunk, aminek köszönhetően kétgólos előnyre tettünk szert, ezek mellett pedig még további ziccereink is voltak, amiket elhibáztunk. Aztán a második félidőben minden felborult, a vezetés tudatában belekényelmesedtünk a mérkőzésbe, pedig ennek elkerülésére külön felhívtam a szünetben a csapat figyelmét. A vendégek fordítottak, mi pedig nem tudtunk innen felállni. Voltak még olyan lehetőségeink, amiket ha kihasználunk, visszajöhettünk volna a mérkőzésbe, sajnos ezeket azonban elhibáztuk."
 
Csábi József: "Az első húsz perc gyalázatos volt. Aztán észhez tértünk és a félidő végén akár szépíthettünk volna, megvolt a lehetőségünk, de kihagytuk. A szünetben rendeztük a sorokat és a második félidőben elsősorban mentálisan kaptuk össze magunkat. Ebben a játékrészben már rendkívül jól futballoztunk, és úgy éreztem három kettő után, hogy szerzünk még gólt. Nagy eredmény, hogy kétgólos hátrányból fordítottunk és nyertünk."
 
Szentlőrinc-Pécs 1-1
 
Marián Sluka: "Harcos és jó mérkőzés volt, amely után maradt bennem némi hiányérzet. Amit elterveztünk, azt kilencvenkilenc százalékban megvalósítottuk, tudatosan, szervezetten futballoztunk, és az első félidőben teljes mértékben lefociztuk a Pécset, sajnos a három kidolgozott helyzetünk egyikét sem értékesítettük. A szünetben érkezett a PMFC legjobb támadója, akire hiába hívtam fel külön a figyelmet, az egyik szituációban nem tudtuk levédekezni. Nagy kár érte, mert szerintem megérdemeltük volna a győzelmet. Gratulálok a csapatomnak, a helyes úton járunk!"
 
Vas László: "Emocionális mérkőzés volt sok párharccal, küzdelemmel. Igazából nem a játék domborodott ki, hanem a küzdés és a harc. Fájó egy kicsit, hogy görcsösek voltunk ismét, nem mertük játszani a játékunkat, sok hibával játszottunk, és sok olyan ki nem kényszerített hibát vétettünk, amelyekből a Szentlőrincnek helyzetei adódtak. Az első félidőben úgy jöttünk be, hogy megúsztuk azt, amit a Szombathely ellen nem. Ettől függetlenül dolgoztak a fiúk, de nem szabad, hogy ez a görcsösség rajtunk maradjon, mert különben problémáink lesznek. Biztos vagyok benne, hogy kilábalunk ebből a hullámvölgyből, és megyünk előre, mert kőkeményen dolgoznak a hétköznapok folyamán is! Az 1-1-es döntetlen nem boldogít, hiszen mindig a győzelemért lépünk pályára. Ki fogjuk javítani, ami nem működik."
 
Dorog-Békéscsaba 2-1 
 
Fenyvesi László: "Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Sajnos ezt nem tettük meg, így izgalmas lett a találkozó vége. Szerencsére nem követtük el a Nyíregyháza elleni hibákat, így értékes három pontot szereztünk. A második félidei játékunkkal nem vagyok elégedett."
 
Preisinger Sándor: "A mérkőzés eleji fegyelmezetlenségünk meghatározta a folytatást. Összességében jól játszott és becsülettel küzdött a csapat, a második félidei játékunk alapján legalább egy pontra rászolgáltunk."
 
Ajka-Siófok 1-1
 
Kis Károly: "Az első félidőben gyengén játszottunk, a szünet után más szellemben lépett pályára a csapat. Több helyzetünk is volt, igaz, a legvégén az ellenfelünk is betalálhatott volna. Igazságos a döntetlen. Köszönjük a szurkolók támogatását!"
 
Domján Attila: "Az első félidőben rendben voltunk, vezetést szereztünk, a 46. percben pedig növelhettük volna előnyünket. Szünet után nem tudtuk birtokolni a labdát, a hazaiak gólja után viszont ismét elkaptuk a ritmust. Sajnos a végjátékban pontatlanok voltunk."
 
Kecskemét-Soroksár 5-2
 
Szabó István: "Nagyon izgalmas és fordulatos meccs volt, ahol nekünk minden bejött, a Soroksárnak semmi. A múlt héten nem volt ennyi szerencsénk, talán ezt kaptuk most vissza az egész heti kemény munkánkért. Szervezett csapat a Soroksár, de a csapatom tiszta szívből küzdött, nagyon örülök, hogy ekkora örömöt tudtunk okozni a közönségnek. Köszönjük nekik, átsegítettek minket a fordulópontokon. Láthatják az új játékosok, hogy mennyire szeretik itt a futballt, és ha a csapat odateszi magát, akkor mindig ki fognak tartani mellettünk."
 
Lipcsei Péter: "Gratulálok a Kecskemétnek, megérdemelten nyert! Sok fordulópontja volt a meccsnek, én pályafutásom során még nem láttam olyat, hogy egy mérkőzésen kétszer ajándékozzuk oda a csatárnak a labdát. Ezek óriási hibák, ezek alacsonyabb osztályban sem férnek bele. Ebből tanulni kell, a hozzáállás abszolút nem tetszett, a kiállítás aztán meg is pecsételte a sorsunkat. Akkor már csak futottunk az eredmény után, nem kehet így szétesni. Jókor jött talán ez a pofon, idegenben is gyűjtenünk kell a pontokat, Szolnokon megpróbálunk javítani."
 
Haladás-Győr 1-1
 
Németh Szabolcs: "Az első félidőben idegesen kezdtük a mérkőzést, ennek következtében nagyon sok pontatlanság és hiba jellemezte a játékunkat. A második játékrészben azt gondolom, hogy az ETO fölé kerekedtünk, óriási erőket mozgósítottunk annak érdekében, hogy gólt, gólokat szerezzünk. Sikerült is megszereznünk a vezetést, de sajnos nem sikerült kihúznunk a végéig, egy szerencsétlen szituációt követően ki tudtak egyenlíteni a vendégek. A második félidei teljesítménnyel elégedett vagyok, szerettük volna itthon tartani a három pontot, a szurkolókat megfelelően kiszolgálni, ez sajnos nem sikerült."
 
Klausz László: "Ha nem vezetőedzőként, hanem szurkolóként néztem volna a mérkőzést, akkor azt mondanám, hogy egy nagyon élvezetes összecsapást láthatott a közönség. Mindkét csapat gólra törően játszott, szép technikai megoldások voltak, tehát alapjában véve elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Mivel eleget tettünk érte, a sors adott a végén egy esélyt az egyenlítésre. Szerintem ez egy ikszes meccs volt, mindkét csapatnak volt helyzete, és így alakult ki az 1-1-es végeredmény."
 
Tiszakécske-Nyíregyháza 1-4
 
Nagy Sándor: "Teljes csalódás a mai mérkőzés. Elnézést szeretnék kérni mindenkitől. Ez egy másik osztály, és más futballt kell játszanunk. Nem értem az első félidőt – ajándék gólokat adtunk a Nyíregyházának, ezt ebben az osztályban nem engedhetjük meg magunknak. Sőt, egyik osztályban sem! Utána próbálkoztunk, rúgtunk egy nagyon szép gólt, de az első félidőben elvesztettük a mérkőzést. Ez demoralizáló számunkra. Össze kell szednünk magunkat, hétvégén újra bajnoki, gyűjtenünk kell a pontokat."
 
Szergej Pacaj: "Ezt a mai győzelmet Csilus Ádámnak szeretnénk ajánlani, aki úgy tűnik komoly sérülést szenvedett, gyors gyógyulást kívánunk neki!  Jól kezdtük a mérkőzést, korán vezetést szereztünk, és a 28 percre háromra nőtt az előny, amivel eldöntöttük a meccset. A védekezés ma már jó volt, a cserék is remekül szálltak be, az utolsó találatnál például Galambos Ádámtól indult az akció melyet végül Hamed Yasin fejezett be. Örülök az újabb három pontnak! "
 
Szeged-III. Kerületi TVE 3-0
 
Dragan Vukmir: "Először is szeretnék gratulálni a játékosaimnak a győzelemhez. Az egész csapat, a stáb megfelelően koncentrált, hiszen a csabai siker után volt rajtunk nyomás. Meg akartunk felelni az elvárásoknak, és azt gondolom, megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a III. Kerületnek."
 
Kemenes Szabolcs: "Elsősorban az NB II–es rutin döntött ellenfelünk javára. Precíz és könyörtelen volt a Szeged, négy helyzetéből hármat értékesített. Tanulási szakaszban vagyunk, reménykedünk a jobb folytatásban."
 
Budafok-Csákvár 1-2
 
Boér Gábor: "Katasztrofálisan kezdtük a mérkőzést, az első félidőben dekoncentráltan futballoztunk. Szünet után húsz percig jobb teljesítményt nyújtottunk, de a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk, és csak a szépítésre futotta."
 
Mónos Tamás: "Minden elismerésem a srácoké, nagyon sokat tettek ezért a győzelemért. Az első félidőben egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. Rúgtunk két gólt, egy kapufát, volt három ziccerünk, miközben a hazaiak egyáltalán nem találtak fogást rajtunk. Bakos Szabolcs 38. percben történt kiállítása után tulajdonképpen új meccs kezdődött, az emberhátrány miatt egészen mást kellett játszanunk. Addig domináltunk, letámadásaink ültek, a szünet után azonban kénytelenek voltunk visszább állni. Ugyan a hazaiak irányították a játékot, de fölényük csupán meddő volt. Helyzetük nem volt, miközben a mi kontráink továbbra is veszélyesek voltak. Góljukat is egy pontrúgás után szerezték a hajrában. Az utolsó percekben már beszorultunk a kapunk el, de még így sem rugdostuk el a megszerzett labdákat, hanem megpróbáltunk építkezni. Talán ennek is köszönhetjük a második kiállítást, hiszen a kimaradt helyzetünk után “mondott” valamit a játékvezetőnek Posztobányi Patrik. Beszélni fogok vele, győzni akarásával nem hozhatja ilyen nehéz helyzetbe a csapatot. Kettős emberhátrányban fejeztük be a meccset, de úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyertünk."
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 05. 23. 12:04

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat a Hertha - reakció

Dárdai Márton nélkül.
2022. 05. 23. 12:01

Hírek az olasz-magyar, az angol-magyar és a német-magyar jegyeiről

A legújabb fejlemények.
2022. 05. 23. 11:49

DVSC: újabb gyászhír

11 gólt lőtt a Loki játékosaként a csatár.
2022. 05. 23. 10:39

Bajnokok Ligája: újabb fejlemények az FTC lehetséges ellenfeleiről

Még azért nem végleges a lista.
2022. 05. 23. 10:58

Kiesett a Szolnok a Budaörs és a III. Kerület – reakciók

Szomorúan értékeltek a szakvezetők.
2022. 05. 23. 10:19

Pintér Attila távozik – részletek

Hivatalos bejelentés.
2022. 05. 22. 19:36

Eldőltek a dobogós kérdések, megvannak a kiesők - eredmények, tabellák

Nem hibáztak a bajnokok.
2022. 05. 22. 13:31

Nagyot ünnepelt a bajnok, lemásolta a kupadöntőt a Fradi - eredmények, tabellák

Nyert az Újpest, utolsó perces dráma Felcsúton.
2022. 05. 23. 10:22

Drámaian indult a Vasas utolsó meccse – reakció

Eddig egy dolog lehet biztos az átigazolásokkal kapcsolatban.
2022. 05. 23. 09:25

Fieszta: mentálisan már nem volt ott a Kecskemét – reakció

A szezon elején esélytelenek voltak.
2022. 05. 22. 19:45

Megvannak a kiesők, parádéval zárt a Kecskemét - eredmények, tabella

Mesternégyesig jutott a gólkirály, nyert a DVTK is.
2022. 05. 22. 17:16

Hatalmas mentéssel búcsúzott az NB II-től a Vasas

Majdnem elrontották Lipcseiék az örömöt.
2022. 05. 21. 22:18

Meghosszabbította a bajnokcsapat az edzője szerződését

Hivatalos bejelentés.
2022. 05. 21. 20:17

Legendás, DVSC elleni kupadöntőről emlékezett meg a Tatabánya – videók

12 ezer néző, remek hangulat és Puhl Sándor.
2022. 05. 23. 09:06

MLS: Gazdag Dániel látványos gólt lőtt - videó

Öt döntetlen után győztek ismét.
2022. 05. 23. 06:32

Hétfői foci: maradnak-e a Bundesligában Dárdai Mártonék?

Nagy feladat vár a Herthára.
2022. 05. 22. 22:19

Így búcsúzott a Honvéd az elhunyt bajnoktól

Nyugodjon békében!
2022. 05. 22. 20:15

Ezüstöt ért Szalai gólpassza, balhé a kieső Szőkéék meccsén, Kerkezék döntősök

Vargáék bronzérmesek, fájó topolyai vereség.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1Vasas FC85
2Kecskeméti TE HUFBAU77
3DVTK72
4Szeged-Csanád Grosics Akadémia66
5BFC Siófok59
6Szombathelyi Haladás57
7WKW ETO FC Győr56
8Soroksár SC52
9FC Ajka51
10Nyíregyháza Spartacus FC50
11PMFC48
12Aqvital FC Csákvár43
13Tiszakécskei LC42
14Budafoki MTE42
15Békéscsaba 1912 Előre42
16Szentlőrinc42
17Dorogi FC41
18Szolnoki MÁV FC38
19Budaörs38
20III. Ker. TVE37
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!