nb1.hu

Lipcsei ilyet még nem látott, gyalázatos rajtról beszélt a volt szövetségi kapitány – reakciók

Súlyos sérülés a Szparinál, elnézést kért a Tiszakécske edzője.

Vasárnap kilenc meccset rendeztek meg az NB II második fordulójában. Ahogy tegnap már jeleztük a Szolnok nagy fordítást mutatott be a Budaörs ellen, míg a Békéscsaba dolgát egy korai kiállítás pecsételte meg.
 

Szolnoki feltámadás, korai piros a Békéscsabánál – eredmények, tabella

 

 
Ezt követően a Kecskemét a parádés teljesítményt nyújtó Lukács vezérletével legyőzte a Soroksárt. A Szpari is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, illetve a Szegednek sem okozott gondot a III. Kerület legyőzése.
 

Mesternégyes a volt kispestitől, hamar eldöntötte a Szpari, csákvári bravúr – eredmények, tabella

 

 
A forduló rangadóját, a DVTK-Vasas meccset ma este 20 órától rendezik meg.
 

Diósgyőr-Vasas: az epikus hangulat

 

 
Cikkünkben összegyűjtöttük a vasárnapi meccsekről az edzői reakciókat. A magyar válogatottat korábban egy meccsen irányító Csábi József például a szolnokiak első 20 percét gyalázatosnak nevezte. Lipcsei Péter pedig komoly hibákra világított rá. 
 
Budaörs-Szolnok 2-3
 
Márkus Tibor: "Az első félidőben remekül játszottunk, aminek köszönhetően kétgólos előnyre tettünk szert, ezek mellett pedig még további ziccereink is voltak, amiket elhibáztunk. Aztán a második félidőben minden felborult, a vezetés tudatában belekényelmesedtünk a mérkőzésbe, pedig ennek elkerülésére külön felhívtam a szünetben a csapat figyelmét. A vendégek fordítottak, mi pedig nem tudtunk innen felállni. Voltak még olyan lehetőségeink, amiket ha kihasználunk, visszajöhettünk volna a mérkőzésbe, sajnos ezeket azonban elhibáztuk."
 
Csábi József: "Az első húsz perc gyalázatos volt. Aztán észhez tértünk és a félidő végén akár szépíthettünk volna, megvolt a lehetőségünk, de kihagytuk. A szünetben rendeztük a sorokat és a második félidőben elsősorban mentálisan kaptuk össze magunkat. Ebben a játékrészben már rendkívül jól futballoztunk, és úgy éreztem három kettő után, hogy szerzünk még gólt. Nagy eredmény, hogy kétgólos hátrányból fordítottunk és nyertünk."
 
Szentlőrinc-Pécs 1-1
 
Marián Sluka: "Harcos és jó mérkőzés volt, amely után maradt bennem némi hiányérzet. Amit elterveztünk, azt kilencvenkilenc százalékban megvalósítottuk, tudatosan, szervezetten futballoztunk, és az első félidőben teljes mértékben lefociztuk a Pécset, sajnos a három kidolgozott helyzetünk egyikét sem értékesítettük. A szünetben érkezett a PMFC legjobb támadója, akire hiába hívtam fel külön a figyelmet, az egyik szituációban nem tudtuk levédekezni. Nagy kár érte, mert szerintem megérdemeltük volna a győzelmet. Gratulálok a csapatomnak, a helyes úton járunk!"
 
Vas László: "Emocionális mérkőzés volt sok párharccal, küzdelemmel. Igazából nem a játék domborodott ki, hanem a küzdés és a harc. Fájó egy kicsit, hogy görcsösek voltunk ismét, nem mertük játszani a játékunkat, sok hibával játszottunk, és sok olyan ki nem kényszerített hibát vétettünk, amelyekből a Szentlőrincnek helyzetei adódtak. Az első félidőben úgy jöttünk be, hogy megúsztuk azt, amit a Szombathely ellen nem. Ettől függetlenül dolgoztak a fiúk, de nem szabad, hogy ez a görcsösség rajtunk maradjon, mert különben problémáink lesznek. Biztos vagyok benne, hogy kilábalunk ebből a hullámvölgyből, és megyünk előre, mert kőkeményen dolgoznak a hétköznapok folyamán is! Az 1-1-es döntetlen nem boldogít, hiszen mindig a győzelemért lépünk pályára. Ki fogjuk javítani, ami nem működik."
 
Dorog-Békéscsaba 2-1 
 
Fenyvesi László: "Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Sajnos ezt nem tettük meg, így izgalmas lett a találkozó vége. Szerencsére nem követtük el a Nyíregyháza elleni hibákat, így értékes három pontot szereztünk. A második félidei játékunkkal nem vagyok elégedett."
 
Preisinger Sándor: "A mérkőzés eleji fegyelmezetlenségünk meghatározta a folytatást. Összességében jól játszott és becsülettel küzdött a csapat, a második félidei játékunk alapján legalább egy pontra rászolgáltunk."
 
Ajka-Siófok 1-1
 
Kis Károly: "Az első félidőben gyengén játszottunk, a szünet után más szellemben lépett pályára a csapat. Több helyzetünk is volt, igaz, a legvégén az ellenfelünk is betalálhatott volna. Igazságos a döntetlen. Köszönjük a szurkolók támogatását!"
 
Domján Attila: "Az első félidőben rendben voltunk, vezetést szereztünk, a 46. percben pedig növelhettük volna előnyünket. Szünet után nem tudtuk birtokolni a labdát, a hazaiak gólja után viszont ismét elkaptuk a ritmust. Sajnos a végjátékban pontatlanok voltunk."
 
Kecskemét-Soroksár 5-2
 
Szabó István: "Nagyon izgalmas és fordulatos meccs volt, ahol nekünk minden bejött, a Soroksárnak semmi. A múlt héten nem volt ennyi szerencsénk, talán ezt kaptuk most vissza az egész heti kemény munkánkért. Szervezett csapat a Soroksár, de a csapatom tiszta szívből küzdött, nagyon örülök, hogy ekkora örömöt tudtunk okozni a közönségnek. Köszönjük nekik, átsegítettek minket a fordulópontokon. Láthatják az új játékosok, hogy mennyire szeretik itt a futballt, és ha a csapat odateszi magát, akkor mindig ki fognak tartani mellettünk."
 
Lipcsei Péter: "Gratulálok a Kecskemétnek, megérdemelten nyert! Sok fordulópontja volt a meccsnek, én pályafutásom során még nem láttam olyat, hogy egy mérkőzésen kétszer ajándékozzuk oda a csatárnak a labdát. Ezek óriási hibák, ezek alacsonyabb osztályban sem férnek bele. Ebből tanulni kell, a hozzáállás abszolút nem tetszett, a kiállítás aztán meg is pecsételte a sorsunkat. Akkor már csak futottunk az eredmény után, nem kehet így szétesni. Jókor jött talán ez a pofon, idegenben is gyűjtenünk kell a pontokat, Szolnokon megpróbálunk javítani."
 
Haladás-Győr 1-1
 
Németh Szabolcs: "Az első félidőben idegesen kezdtük a mérkőzést, ennek következtében nagyon sok pontatlanság és hiba jellemezte a játékunkat. A második játékrészben azt gondolom, hogy az ETO fölé kerekedtünk, óriási erőket mozgósítottunk annak érdekében, hogy gólt, gólokat szerezzünk. Sikerült is megszereznünk a vezetést, de sajnos nem sikerült kihúznunk a végéig, egy szerencsétlen szituációt követően ki tudtak egyenlíteni a vendégek. A második félidei teljesítménnyel elégedett vagyok, szerettük volna itthon tartani a három pontot, a szurkolókat megfelelően kiszolgálni, ez sajnos nem sikerült."
 
Klausz László: "Ha nem vezetőedzőként, hanem szurkolóként néztem volna a mérkőzést, akkor azt mondanám, hogy egy nagyon élvezetes összecsapást láthatott a közönség. Mindkét csapat gólra törően játszott, szép technikai megoldások voltak, tehát alapjában véve elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Mivel eleget tettünk érte, a sors adott a végén egy esélyt az egyenlítésre. Szerintem ez egy ikszes meccs volt, mindkét csapatnak volt helyzete, és így alakult ki az 1-1-es végeredmény."
 
Tiszakécske-Nyíregyháza 1-4
 
Nagy Sándor: "Teljes csalódás a mai mérkőzés. Elnézést szeretnék kérni mindenkitől. Ez egy másik osztály, és más futballt kell játszanunk. Nem értem az első félidőt – ajándék gólokat adtunk a Nyíregyházának, ezt ebben az osztályban nem engedhetjük meg magunknak. Sőt, egyik osztályban sem! Utána próbálkoztunk, rúgtunk egy nagyon szép gólt, de az első félidőben elvesztettük a mérkőzést. Ez demoralizáló számunkra. Össze kell szednünk magunkat, hétvégén újra bajnoki, gyűjtenünk kell a pontokat."
 
Szergej Pacaj: "Ezt a mai győzelmet Csilus Ádámnak szeretnénk ajánlani, aki úgy tűnik komoly sérülést szenvedett, gyors gyógyulást kívánunk neki!  Jól kezdtük a mérkőzést, korán vezetést szereztünk, és a 28 percre háromra nőtt az előny, amivel eldöntöttük a meccset. A védekezés ma már jó volt, a cserék is remekül szálltak be, az utolsó találatnál például Galambos Ádámtól indult az akció melyet végül Hamed Yasin fejezett be. Örülök az újabb három pontnak! "
 
Szeged-III. Kerületi TVE 3-0
 
Dragan Vukmir: "Először is szeretnék gratulálni a játékosaimnak a győzelemhez. Az egész csapat, a stáb megfelelően koncentrált, hiszen a csabai siker után volt rajtunk nyomás. Meg akartunk felelni az elvárásoknak, és azt gondolom, megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a III. Kerületnek."
 
Kemenes Szabolcs: "Elsősorban az NB II–es rutin döntött ellenfelünk javára. Precíz és könyörtelen volt a Szeged, négy helyzetéből hármat értékesített. Tanulási szakaszban vagyunk, reménykedünk a jobb folytatásban."
 
Budafok-Csákvár 1-2
 
Boér Gábor: "Katasztrofálisan kezdtük a mérkőzést, az első félidőben dekoncentráltan futballoztunk. Szünet után húsz percig jobb teljesítményt nyújtottunk, de a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk, és csak a szépítésre futotta."
 
Mónos Tamás: "Minden elismerésem a srácoké, nagyon sokat tettek ezért a győzelemért. Az első félidőben egyértelműen a mi akaratunk érvényesült. Rúgtunk két gólt, egy kapufát, volt három ziccerünk, miközben a hazaiak egyáltalán nem találtak fogást rajtunk. Bakos Szabolcs 38. percben történt kiállítása után tulajdonképpen új meccs kezdődött, az emberhátrány miatt egészen mást kellett játszanunk. Addig domináltunk, letámadásaink ültek, a szünet után azonban kénytelenek voltunk visszább állni. Ugyan a hazaiak irányították a játékot, de fölényük csupán meddő volt. Helyzetük nem volt, miközben a mi kontráink továbbra is veszélyesek voltak. Góljukat is egy pontrúgás után szerezték a hajrában. Az utolsó percekben már beszorultunk a kapunk el, de még így sem rugdostuk el a megszerzett labdákat, hanem megpróbáltunk építkezni. Talán ennek is köszönhetjük a második kiállítást, hiszen a kimaradt helyzetünk után “mondott” valamit a játékvezetőnek Posztobányi Patrik. Beszélni fogok vele, győzni akarásával nem hozhatja ilyen nehéz helyzetbe a csapatot. Kettős emberhátrányban fejeztük be a meccset, de úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyertünk."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC