nb1.hu

Lipcsei megajándékozta játékosait – videó

Kiérdemelte a csapat.

Nagyon nehéz héten, de még annál is sikeresebben van túl a Soroksár. Előbb a Magyar Kupában verekedték át magukat a Puskás Akadémián, majd a hétvégi fordulóban a kiesés ellen szinte reménytelenül küzdő Monort sikerült legyűrniük. A mérkőzés egyáltalán nem volt könnyű, mint az a vezetőedző, Lipcsei Péter és játékosa, Dvorschák Gábor szavaiból kiderül. Mindketten visszaemlékeztek még a kupa diadalra is, de Lipcsei azt is elmondta, hogy bár az első félidő nem sikerült jól a bajnokin, a második félidő már sokkal jobb volt, ezzel pedig kiérdemelték a játékosok a beígért bónuszt: kaptak két szabadnapot. Hozzátette, emberfelettit műveltek játékosaik.
 
Azonban ezt követően sem nyugodhat meg a csapat, hétvégén már a közvetlen rivális Vasas ellen kell bizonyítaniuk, mely már harmadik bajnokijuk lesz sorozatban távol otthontól. Mind Lipcsei, mind Dvorschák kiemelte, hogy egy olyan csapat ellen lépnek majd pályára, aki játssza a focit, remek játékosállománnyal bír és jönnek is számukra az eredmények, de nekik is van gyenge pontjuk, ezt kell kiaknázni.
 
A két említett mellett Korozmán Kevin is nyilatkozott, aki hosszú sérülést követően lehetett ismét a pályán legutóbb. A beilleszkedésről, az elmúlt nehéz időszakról is szót ejtett, emellett hasonló véleményt formált a Vasasról, mint az előtte szólok.
 
Mindhárman hangsúlyozták, milyen jelentőséggel bír ez a mérkőzés, hiszen megelőzhetik jelenlegi ellenfelük a tabellán egy győzelemmel.
 
Lipcseit arról is kérdezték, jelent-e plusz motivációt, hogy az Újpest pályáján, a Szusza Ferenc Stadionban játszanak majd, de az edzőt csak az érdekli, hogy a talaj jó legyen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC