nb1.hu

Lipcseiék cseréltek, bekerült a válogatottba az ETO tehetsége, megműtötték a KTE játékosát

Nagyon peches volt a csákvári játékos.

KECSKEMÉT
 
"Ifjú középpályásunk, Bodor Zoltán tegnap túlesett a keresztszalag szakadását követő műtéten, hamarosan haza is engedik a kórházból. Első körben most természetesen a pihenésen lesz a hangsúly, majd a megfelelő lépések mentén megkezdheti a rehabilitációs munkát is idővel.
 
Zoli még a Makó elleni edzőmeccsen sérült meg, mely után az őszi szezont biztosan ki fogja hagyni, tavasszal azonban remélhetőleg már újra pályán lehet. Gyors és teljes felépülést kívánunk ezúton is!"
 
SOROKSÁR
 
"Elmúlt években szurkolóink szemtanúi voltak a Szamosi Mihály Sporttelep és környékének folyamatos fejlődésének. Ez a folyamat idén sem állt le, az edzőpálya és a kiszolgáló helységek bővítése mellett megújul a center pálya gyepszőnyege is.
 
A munkálatok a bajnokság rajtjára nem fejeződtek be, így Lipcsei Péter együttesének az első fordulókban idegenben kell pályára lépnie. Ennek megfelelően a 2. fordulóban megrendezésre kerülő Soroksár SC- Kecskeméti TE mérkőzéssel kapcsolatban tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a pályaválasztási jog felcserélésre került! A mérkőzés augusztus 8-án a kecskeméti Széktói Stadionban kerül megrendezésre!
 
Várhatóan augusztus végén látogathatnak ki szurkolóink bajnoki mérkőzésre a Szamosi Mihály Sporttelepre!"
 
GYŐR
 
"Umathum Ádám meghívást kapott az U16-os nemzeti csapat soron következő összetartására, melyet augusztus 8. és 11. között tartanak Telkiben. Sok sikert kívánunk játékosunknak!"
 
CSÁKVÁR
 
"Mint arról tegnap már beszámoltunk, szurkolóink egyik nagy kedvence, Mim Gergely a Puskás Akadémiánál töltött nyári felkészülés után tegnap visszatért csapatunkhoz, s az őszi idényben ismét az Aqvital FC-t erősíti.
 
A 22 éves támadó középpályás rendkívül balszerencsés időszakon van túl. Az előző szezonban – annak ellenére, hogy csapatunk mindvégig a kiesés elkerüléséért harcolt – remek játékkal hívta fel magára több élvonalbeli klub figyelmét is, így nem volt meglepő, hogy a Puskás Akadémiánál kezdte meg júniusban a felkészülést. Fortuna istenasszony azonban nem fogta elég szorosan a kezét, megsérült, hosszabb kihagyásra kényszerült, s ezzel “ugrott” az élvonalbeli kerettagság lehetősége. Hogy az akadémiánál számolnak vele a jövőben is bizonyítja, újra kölcsönadták klubunk.
 
– Már a csapattal edzek, s bár akad egy, két gyakorlat, amit még külön végzek, szép lassan utolérem magam – felelte honlapunk érdeklődésére Geri. – Nagyon bízom benne, hogy egy, két héten belül velem is számolhat Mónos Tamás vezetőedző.
 
Csapatunk a bajnokság második fordulójában – még Mim Geri nélkül -, Budafokon lép pályára a hétvégén."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC