Loki-Gyirmót: Kondás a jövőről is nyilatkozott - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Loki-Gyirmót: Kondás a jövőről is nyilatkozott - reakciók

Juhász Gergely - 2021. February 15. Monday 22:50
Csertői egy dolgot elismert.
Kép forrása: dvsc.hu
Mint ismert, a DVSC 2-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Gyirmóttól, a vezetőedzők így nyilatkoztak a mérkőzés után:

Kondás Elemér (DVSC): ,,Az ellenfelünk sokkal jobban használta ki a helyzetei, a kapusunknak nem nagyon kellett védenie, de aztán kaptunk két gólt. Amikor mögénk mentek, akkor pontosan meg tudták játszani a csatáraikat. Mi is elég sokszor mögéjük mentünk, volt olyan helyzetünk is, amikor az ötösről nem sikerült kaput találnunk. Ha az ilyen helyzeteket kihagyjuk, akkor nem fogunk tudni pontot szerezni, sem nyerni."
 
Kondás szerint nem volt probléma a hozzáállással, azonban hibából rengeteg volt. Szorosabb lett a feljutásért vívott harc a tréner szerint, de meg van még az előnyük. A jövőről így nyilatkozott:
 
,,Még többet kell tennünk azért, hogy ha ilyen helyzeteket kialakítunk, és nem tudunk gólt rúgni, akkor még többet kell kialakítani. Ha ez a teljesítmény kevés, akkor még többet kell hozzátenni. Még jobb teljesítményt kell letenni az asztalra."
 
A csapatkapitány-váltást szerinte csak a média fújta fel, nem tulajdonít neki nagy jelentőséget.
 

Loki-Gyirmót: Kondás utolsó meccse?

 

Csertői Aurél (Gyirmót): ,,Egy nagyon kemény mérkőzést játszottunk, helyenként nagyon nagy nyomás alatt volt a kapunk. Ennek ellenére nagyon szép támadásokat vezettünk és mi rúgtuk a gólokat. Azt gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a meccset. Az ellenfélnek is voltak természetesen lehetőségei, kellett kapusbravúr is ahhoz, hogy lehozzuk a meccset. A két gólon kívül is megvoltak a lehetőségeink, le a kalappal a csapat előtt, gratulálok nekik."

 
Csertői elmondta továbbá, hogy nem számolgatnak (majd hozzátette, hogy ez nem igaz, mert mindenki számolgat), hanem mindig a következő meccsre készül a Gyirmót. A csapat célja a középmezőny volt. Elmondása szerint nagyon jó a csapategység, jó a hangulat. Lencse Lászlótól sok gólt és sok munkát vár.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!