Loki-Kaposvár: Toldiék átérezték, Várhidi kemény kritikája - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Loki-Kaposvár: Toldiék átérezték, Várhidi kemény kritikája - reakciók

Bíró Ádám - 2021. March 06. Saturday 17:58
Nem is érti a Kaposvár edzője.
Kép forrása: dvsc.hu
A DVSC fontos győzelmet aratott a Kaposvár ellen. A feljutásra pályázó hajdúságiak 2-0-ra győzték le a Rákóczit. A mérkőzés kulcsszereplője Dzsudzsák Balázs volt, aki csereként beszállva előbb gólpasszt adott Tischlernek, majd a 90. percben egy 18 méterről leadott lövéssel beállította a végeredményt. A teljes meccs: 
 

A diadalnak köszönhetően a Loki átvette a vezetést, de a Vasas vasárnap visszaelőzheti. Az angyalföldiek majd a Szolnok otthonában fognak vendégeskedni holnap.
 

Loki-Kaposvár: nagyon kellett Dzsudzsák

 

A találkozó után Toldi Gábor gratulált a játékosainak, míg Várhidi Péter burkoltan a játékvezetők teljesítményét kritizálta. Nézzük, a két tréner hogyan értékelte a szombati ütközetet.
 
Toldi Gábor: "Mindenki átérezte a meccs jelentőségét. Ha nem is fényes játékkal, de végig uralva a mérkőzést nyerni tudtunk. A látottak alapján megérdemelt volt ez a győzelem. A türelmes játék volt a kulcs. Amíg nem szereztük meg a vezetést, addig is birtokoltuk a labdát. Gratulálok a srácoknak, hiszen fontos volt ez a meccs. Sajnálatos sérülések miatt jobban bele kellett nyúlni a csapatba. Aki a keretben van, hozzá tud tenni. " 
 

Két ellenfele lesz a Vasasnak, Várhidi növelheti a Loki-feszültséget

 

Várhidi Péter: "Először is szeretnék gratulálni Dzsudzsák Balázsnak, Huszti Szabolcsnak és Tőzsér Daninak, hiszen a válogatottnál játékosaim voltak. Peches mérkőzést játszottunk, szinte helyzet nélkül nyert a Debrecen. Tischler fejesénél figyelmetlenek voltunk, de nem sokkal később nekünk volt egy kapufánk, majd egy méterről lőttük fölé. Nem is értem, hogy lehetett onnan fölé lőni... Simán pontot szerezhettünk volna, ami nagyon sokan jelentett volna. Nagyon csalódott vagyok. Borzasztó, amit láttam a pályán belül, és azok nem a futballisták voltak... Zártan akartunk védekezni, az nem volt meglepetés, hogy szélről érkeztek beadások. A csapat összes tagja, küzdött, ahogy tudott. Emberi oldalról jelesre vizsgáztuk, hiszen tudjuk, a Lokinak milyen fontos a kupameccs, de ez nekünk két játékosunk sérülésébe került."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!