nb1.hu

Loki: nagy öröm és erős szúrás

Hamarosan kiderül, mennyit kell kihagynia.

A Magyar Kupa szerdai játéknapján debreceni derbit is rendeztek: az NB II-ben sereghajtó DEAC a feljutásra törő DVSC-t fogadta. A hazaiak nem adták olcsón a továbbjutást, ennek ellenére a Loki 2-1-re diadalmaskodott.
 
Kondás Elemér csapatában kezdett a fiatal Lakatos Benjámin, akinek sérülés miatt kellett elhagynia a játékteret a második félidőben.
 
"A büntető előtti szituációnál láttam, hogy kissé elcsúszott a védelmünk, így elkezdtem sprintelni, melynek következtében egy erős szúrást éreztem a lábamban. Sajnos nem tudtam lelassítani, elestem, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Azt gondoltam, tudom folytatni a játékot, de az orvosi stáb döntése értelmében inkább lejöttem a pályáról. A mai nap vár rám egy ultrahang, abból kiderül, mennyi időt kell kihagynom, de bízom benne, nem komoly és hamar visszatérhetek a többiek közé. Nagyon örültem a bizalomnak. Az edzők és a játékostársak is hasznos tanácsokkal láttak el, de nemcsak a meccs előtt, hanem az elmúlt időszakban is mindenben segítenek. Azt gondolom, az első perctől kezdve mi uraltuk a DEAC elleni találkozót, ha pedig a saját teljesítményem nézem, voltak jó megmozdulásaim, gondolok itt a két gólt előtti szituációra, de tisztában vagyok vele, hogy rengeteg mindenben kell még javulnom" – nyilatkozta a jobbhátvéd a dvsc.hu-nak
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC