nb1.hu

Lucsánszky nem megy Nyíregyházára

Soroksár - Nincs eltiltott és sérült az éllovasnál.

Vasárnap a 23. forduló összecsapásaival folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. A táblázat élén tanyázó Soroksár a feljutásra pályázó – egy meccsel kevesebbet játszó -, jelenleg hatodik helyen álló Békéscsabát fogadja a Haraszti úti pályán.

 

A klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában Lucsánszky Tamás az alábbiakat nyilatkozta:

 

– Nehéz, kiélezett meccsre számítok. A viharsarkiak más futballt játszanak, mint a legutóbb nálunk járt Kisvárda, csak mindvégig koncentrált, szervezett játékkal lesz esélyünk ellenük a győzelemre. Márpedig nyerni szeretnénk. Eltiltottunk nincs, a lehető legerősebb gárdával lépünk pályára.

 

Eldőlt az NB II-es bajnokság létszámkérdése – NB2.hu

 

A lila-fehérek tavasszal eddig egyetlen bajnoki meccsen léptek pályára, ugyanis balmazújvárosi

meccsük a pálya használhatatlansága miatt elmaradt. Legutóbb hazai pályán, meglepetésre csak 1-1-es döntetlenre végeztek a kiesés elől menekülő Budaörssel szemben.

 

Ősszel, Békéscsabán 1-1-es döntetlenre végeztünk.

 

Az internetes médiákban napok óta keringő hír mellett, miszerint Lucsánszky a nyáron elhagyja Soroksárt és visszatér régi sikerei helyszínére, Nyíregyházára …

 

– Inkorrekt dolognak tartom a felelőtlen feltételezéseket, ugyanis nagyon sokat árthat mindkét érintett egyesületnek. Soroksáron nagyon komoly terveink vannak, a szerződésem pedig 2018. június 30-ig a fővárosi klubhoz köt. Nincs tehát miről beszélni, s nem is szeretnék erre több szót fecsérelni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC