nb1.hu

Magára vállalta a Győr vezetőedzője – reakciók

Többen begörcsöltek Csizmadia csapatából, így is nyertek.

 

WKW ETO FC Győr – Budafoki MTE 1-3 (0-1)

ETO Kezdő: Horváth T – Kalmár, Bagi, Vári, Kalmár – Kovács, Charizopulos (Lovrencsics 55.), Hidi M – Andric (Simon 62.), Szánthó, Horváth Z (Szabados 69.). Vezetőedző: Boér Gábor

Budafok: Póser – Opavszky, Oláh (Margitics 66.), Gohér, Ihrig-Farkas, Kovács, Micsinai, Romic, Kulcsár (Horváth 53.), Króner (Vaszicskij 46.), Szabó. Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Gólszerzők: (Lovrencsics B. 79., ill. Ihrig-Farkas 8., Kovács D. 68., Szabó M. 90.) 
(Kiállítva: Vári 67. – ETO FC Győr)

 

Rangadót bukott a Győr, menetel a Csákvár és az MTK – eredmények, tabella

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Budafok nyerte az NB II 15. fordulójának rangadóját Győrben, így tapad a Csákvár, MTK, Gyirmót hármasra. A győriek szeptember 18-a óta nyeretlenek a bajnokságban. A lefújást követően a két tréner értékelte a látottakat az ETO honlapjának.

 

Boér Gábor (Győr): – Az első néhány percben mást mutatott a kép, de sajnos kihagyjuk a kihagyhatatlant is. Nem az akarattal volt a gond a mai nap, hanem a minőséggel, valamint ma hiányzott a vezéregyéniség a csapatból, ezt nem mindig lehet pótolni lelkesedéssel. Kevés időnk van felállni, de valamit biztos én is hibáztam, ezért vállalom a felelősséget, azonban a kudarcban is együtt kell lennünk, nem csak a sikerekben.

 

Csizmadia Csaba (Budafok): – Készültünk az ETO-ra, és szerencsére sikerre váltottuk a törekvésünket. A hétközi kupameccs meglátszott csapatomon, hiszen többen is begörcsöltek, de szerencsére az adódó lehetőségeket így is ki tudtuk használni. Minden elismerést megérdemelnek játékosaim.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC