Magyar állampolgársággal is rendelkező szudáni válogatottat tesztel a Szpari - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Magyar állampolgársággal is rendelkező szudáni válogatottat tesztel a Szpari

Simon Zoltán - 2020. July 16. Thursday 10:26
Ferde szemmel nézett a vezetőedző.
Kép forrása: Nyíregyháza/Facebook
A Tállya ellen lépett pályára a Szpari a következő felkészülési mérkőzésén. Hamed Yasin személyében egy új játékos is a csapattal készül. A szélső pályára is lépett – jelentette a Szpari.
 
Nyíregyháza Spartacus – Tállya 1-0 (1-0)
Nyíregyháza 1. félidő: Fadgyas – Papp, Papucsek, Jánvári, Galambos, Farkas, Kártik, Ötvös, Sinanovic, Kalocsai, Hornyák
Nyíregyháza 2. félidő: Fadgyas (Miski) - Svedyuk, Végső, Fodor, Magyar, Vasiljevic, Gyurján (Boda), Tóth Á.(Trencsényi), Lukács (Hamed), Györgyi, Kovács N.
vezetőedző: Gálhidi Görgy
Gólszerző: Ötvös (28.)
 
Gálhidi György vezetőedző: - Ferde szemmel néztem ezt a meccset. Tegnap a két edzésen 12-13 km-t futottak a fiúk, dőreség lett volna azt várni, hogy sziporkáznak majd a fiúk, de sok volt a pontatlanság, és a gyakorolt labdakihozatalt sem sikerült megvalósítani, így kevés helyzetünk volt.
 
A 20 éves, nagyszalontai születésű, román, magyar és szudáni állampolgársággal rendelkező Yasin Hamed Nagyszalontai Liberty csapatában kezdte, majd a Marosvásárhelyi ASA, a Pandurii Tg. Jiu és a Kolozsvári CFR következett, legutóbb a Sepsi OSK keretének volt tagja, innen került kölcsönbe Csíkszeredára, a nyár óta szabadon igazolható. A szudáni válogatottban eddig egyszer játszott az Afrikai Nemzetek Kupájának selejtezőjében 2019. november 23-án São Tomé és Príncipe ellen, 1-0-ra győztek.
 
 
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!