nb1.hu

Magyar Kupa: Kemenes olyat tett, amit még soha – reakció

Fel kellett ráznia a csapatát.

Szerdán a III. Kerület csapata a Pakssal találkozott a MOL Magyar Kupában. Nem indult jól a mérkőzés a hazaiaknak, hiszen a 13. percben már 3-0-ra vezetettek a paksiak. 
 

A gyenge start után Kemenes Szabolcs a 16. percben hármas cserét hajtott végre: Rédei, Köböl és Remili helyére Horváth, Sili és Bori érkezett a pályára. A folytatásban sem lassítottak a Tolna megyeiek, akik végül 5-0-s győzelmet arattak.
 

A találkozó után Kemenes Szabolcs elárulta, hogy sosem cserélt még hármat ilyen korán, de valahogy fel akarta rázni a csapatát.
 
"Keserű a szám íze, hiszen több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, de egyet sem használtunk ki. A Paks simán nyert, jobb csapat, negyedóra alatt eldöntötte a meccset. Edzői pályafutásom során sosem cseréltem hármat tizenhat perc alatt, de úgy éreztem, történnie kell valaminek, fel kell ráznom a csapatomat. Ezután jobban is futballoztunk" – nyilatkozta Kemenes a III. Kerület hivatalos weboldalának.
 
A vereség után a III. Kerület búcsúzott a sorozattól. Az NB II-ben a csapat jelenleg a 18. helyen áll. A következő fordulóban a Szolnokot fogadja Kemenes Szabolcs legénysége.
 
III. KERÜLETI TVE–PAKSI FC 0–5 (0–5)
Kalap utca, 500 néző. Vezette: Molnár Attila (Punyi Gyula, Vörös Dániel)
III. KERÜLET: Horváth R. – Rédei (Horváth O., 16.), Erdei, Szalai V., Fejes A., Bekker – Tamási, Rabatin, Köböl (Sili, 16.; Angyal-Tóth, 69.) – Barczi (Schuszter, 81.), Remili (Bori, 16.). Vezetőedző: Kemenes Szabolcs
PAKSI FC: Rácz G. – Kulcsár D., Szélpál N. (Lenzsér, a szünetben), Kinyik (Debreceni Á., 59.), Szabó J. – Papp K. (Kesztyűs, a szünetben) – Pethő, Szabó B., Bognár I. (Gyurkits, a szünetben), Nagy R. (Medgyes, 59.) – Böde. Vezetőedző: Bognár György
Gólszerző: Böde (0–1) a 4., Pethő (0–2) a 11., Szabó J. (0–3) a 13., Bognár I. (11-esből, 0–4) a 18., Nagy R. (0–5) a 30. percben
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC