nb1.hu

Magyar Kupa: kihagyott helyzetek, majd Loki-bosszú – VIDEÓ

Ismét sokan voltak a DVSC meccsén.

Egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, de ugyanúgy csak egy vereséget begyűjtve, mint az éllovas Jászberény, a második helyen áll az NB III Keleti csoportjában a második helyet birtokló Tiszakécske, mely csapatnak egyértelmű célja, hogy feljusson a másodosztályba.
 
Éppen ezért volt jó kis állapotfelmérő a hazaiaknak, hogy az NB II listavezetőjével, a Lokival hozta össze őket a sors(olás) a Magyar Kupában. Jó hangulatú, élvezetes mérkőzésen végül a DVSC nyert  szombaton 2-0-ra és jutott tovább, 1600 néző előtt.
 
A két szakvezető így értékelt a lefújás után:
 
Nagy Sándor (TLC): Megérdemlik a játékosaink a dicséretet, de nem nyertünk. A fiúk kihagyták a helyzeteiket, a debreceniek jobban koncentráltak a kapu előtt, ilyen a foci. Az első gólnál kicsit elaludtunk, a taktikai elképzelésünk kissé felborult. Mehettünk az eredmény után, s ezt követően kontrából rúgtak gólt.
 
Kondás Elemér (DVSC): Igazi kupamérkőzés volt. A hazai csapat nagy erőket mozgósított, hogy legyőzzön minket. Az első félidőben kicsit fáradtabban mozogtunk. A héten már ez volt a harmadik mérkőzésünk. Az első gólig nehéz volt, mert jól játszott a hazai csapat. A cseréink jól szálltak be. Amit elterveztünk, hogy továbbjussunk, az sikerült.”
 
Tiszakécske-DVSC 0-2 (0-0).
Tiszakécske, 1600 néző. Vezette: Hanyecz.
Tiszakécske: Tajti – Oláh, Horváth Adrián (Zádori, 72.)., Horváth Attila, Ternován (Szabó D., 78.), Pongrácz, Farkas, Simon (Galacs, 72.)., Fülöp, Kiprich, Máté J. Vezetőedző: Nagy Sándor.
DVSC: Zöldesi – Bényei B., Pávkovics, Poór, Korhut – Kundrák (Ferenczi, 60.), Varga J., Kusnyír, Sós (Bárány, 46.) – Bévárdi, Tischler (Kinyik, 78.). Vezetőedző: Kondás Elemér.
Gól: Pávkovics (63.), Bárány (76.).
Sárga lap: Pongrácz (70.), illetve Tischler (7.), Bárány (65.), Bényei B. (74.).

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC