nb1.hu

Majdnem meglett a második feljutó is az NB I-be – eredmények, tabella

Drámai mérkőzés Angyalföldön!

 

Vasas-Budaörs 3-3

 

Az NB II 36. fordulójának zárómeccsén a Vasas hazai pályán 3-1-es hátrányból állt fel a Budaörs ellen, és ért el 3-3-as döntetlent. Az egyaránt feljutásért küzdő gárdákban Balajti és Sajbán duplázott, ugyanakkor hiába – mindkét csapatnak szörnyű eredmény a döntetlen. 

 

Történetesen ugyanis a Budaörs (és velük együtt a Békéscsaba, Gyirmót kettős) továbbjutási esélyei elszálltak, a Vasas pedig csak a matematikai csodában bízhat a hátralévő két körben. A Kaposvár előnye hat pont az angyalföldiekkel szemben – már-már nyeregben érezhetik magukat.

 

Korábban:

 

Érdekes fordulatokat tartalmazott az NB II 36. fordulójának délutáni mérkőzésdömpingje. A kör nyertese a Kaposvár, amely az utolsó pillanatban gólt szerzett hazai pályán a Vác ellen, és 1-0-s sikerével óriási lépést tett a feljutás felé.

 

Már csak azért is, mert a közvetlen riválisok közül a Gyirmót kikapott Győrben, míg a Békéscsaba egy rendkívül fordulatos összecsapáson, odahaza szenvedett 5-3-as vereséget a Soroksár ellenében. Nem történt csere az alsóházban, a Balmazújváros a lefújást megelőzően pár másodperccel begyötörte a győztes találatot Tiszakécskén, így hiába nyert Monoron a Cegléd és ejtette ki riválisát, nem került könnyebb helyzetbe.

 

A már bajnok Zalaegerszeg szurkolóit megörvendezve 4-1-re verte a Budafokot.

 

Eredmények:

 

Békéscsaba-Soroksár 3-5

Siófok-Mosonmagyaróvár 3-1

Csákvár-Kazincbarcika 0-2

Duna Aszfalt-Balmazújváros 0-1

Győr-Gyirmót 1-0

Kaposvár-Vác 1-0

Monor-Cegléd 0-1

Nyíregyháza-Dorog 2-1

Zalaegerszeg-Budafok 4-1

 

A tabella a linkre kattintva elérhető. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC